Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα αυτός ο αριθμός 6973158609 με καλέι από το πρωί συνέχεια και δεν το σηκώνω αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Όταν παίρνω εγώ πίσω δεν μου απαντάει κανείς.

Έχετε μήπως ιδέα ποιός είναι;

Δημοσ.

και που να ξερουμε ρε φιλε σε ποιον ανηκει ο αριθμος; μηπως θελεις να αρχισει να τον καλει ολο το insomnia για να μαθουμε;

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Το πόσο σοβαρά απαντάω συνήθως εξαρτάται από τη σοβαρότητα της ερώτησης. Είδες ότι έκανα μια προσπάθεια να τη δω πιο σοβαρά. Τι περιμένεις δηλαδή; Να βάλω τον αριθμό στο κινητό μου να δω αν τον έχω στις επαφές;

• Like 5
Δημοσ.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε κάθε μήνυμα απλά για να μας δηλώσει την παρουσία του εδώ.
Απλά μια υπενθύμιση :rolleyes:

Παιδιά καλησπέρα αυτός ο αριθμός 6973158609 με καλέι από το πρωί συνέχεια και δεν το σηκώνω αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Έχετε μήπως ιδέα ποιός είναι;

Στον ΑΔΜΗΕ βλέπω οτι ανήκει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω πως είναι διαφημιστικό.

Είναι όλο το range στον ΑΔΜΗΕ βλέπω οπότε είναι μέσω κέντρου και δεν ξέρω αν θα σου απαντήσει κανείς. Αν δεν έχεις κάποια εκκρεμότητα μαζί τους μην ασχολείσαι.

Δημοσ.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε κάθε μήνυμα απλά για να μας δηλώσει την παρουσία του εδώ.

Στον ΑΔΜΗΕ βλέπω οτι ανήκει.

Το πόσο σοβαρά απαντάω συνήθως εξαρτάται από τη σοβαρότητα της ερώτησης. Είδες ότι έκανα μια προσπάθεια να τη δω πιο σοβαρά. Τι περιμένεις δηλαδή; Να βάλω τον αριθμό στο κινητό μου να δω αν τον έχω στις επαφές;

Δεν νομίζω πως είναι διαφημιστικό.

Είναι όλο το range στον ΑΔΜΗΕ βλέπω οπότε είναι μέσω κέντρου και δεν ξέρω αν θα σου απαντήσει κανείς. Αν δεν έχεις κάποια εκκρεμότητα μαζί τους μην ασχολείσαι.

Παιδιά εγ'ω αυτό που ζήτησα είναι αν ξέρει κάποιο ςνα μου πει σε ποιον ανήκει το νο΄/υμερο μποορεί να είιναι απο διοφημιστικ΄'η και κάποιο ςαπό εσα΄ς να το είχε ψάξει.

Δημοσ.

Παιδιά εγ'ω αυτό που ζήτησα είναι αν ξέρει κάποιο ςνα μου πει σε ποιον ανήκει το νο΄/υμερο μποορεί να είιναι απο διοφημιστικ΄'η και κάποιο ςαπό εσα΄ς να το είχε ψάξει.

Σου είπα και πριν, από τον ΑΔΜΗΕ είναι. Να κάνει λάθος το intranet της cosmote, δεν νομίζω :)

Δημοσ.

ευχαριστουμε για την υπενθυμηση σωστέ.

Δημοσ.

Το μεσημερι η μανα μου ειχε μια κλήση από το 6973158608, διαφορα μονο στο τελευταιο ψηφίο, και μετά από λιγο πηρε πισω να δει ποιος ηταν. Η γραμμή επεσε αμέσως. Λιγες ώρες μετά χρεωθηκε πακέτο ιντερνετ 6 ευρώ - 600ΜΒ που προφανως δεν ζητησε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...