shreder Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά καλησπέρα αυτός ο αριθμός 6973158609 με καλέι από το πρωί συνέχεια και δεν το σηκώνω αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όταν παίρνω εγώ πίσω δεν μου απαντάει κανείς. Έχετε μήπως ιδέα ποιός είναι;
Moderators Kercyn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=oX-JmhBsS28 Μήπως τσακώθηκες με κανέναν και σου ανταποδίδει; 1
shreder Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 όχι ρε φίλε και σε παρακαλώ να απαντάς σοβαρά/
maik42 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 και που να ξερουμε ρε φιλε σε ποιον ανηκει ο αριθμος; μηπως θελεις να αρχισει να τον καλει ολο το insomnia για να μαθουμε; 3
Moderators Kercyn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το πόσο σοβαρά απαντάω συνήθως εξαρτάται από τη σοβαρότητα της ερώτησης. Είδες ότι έκανα μια προσπάθεια να τη δω πιο σοβαρά. Τι περιμένεις δηλαδή; Να βάλω τον αριθμό στο κινητό μου να δω αν τον έχω στις επαφές; 5
l337 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε κάθε μήνυμα απλά για να μας δηλώσει την παρουσία του εδώ.Απλά μια υπενθύμιση Παιδιά καλησπέρα αυτός ο αριθμός 6973158609 με καλέι από το πρωί συνέχεια και δεν το σηκώνω αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όταν παίρνω εγώ πίσω δεν μου απαντάει κανείς. Έχετε μήπως ιδέα ποιός είναι; Στον ΑΔΜΗΕ βλέπω οτι ανήκει. 1
NikosKallithea Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Call Block https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidrocker.callblocker&hl=el 2
l337 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Call Block https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidrocker.callblocker&hl=el Δεν νομίζω πως είναι διαφημιστικό. Όταν παίρνω εγώ πίσω δεν μου απαντάει κανείς. Είναι όλο το range στον ΑΔΜΗΕ βλέπω οπότε είναι μέσω κέντρου και δεν ξέρω αν θα σου απαντήσει κανείς. Αν δεν έχεις κάποια εκκρεμότητα μαζί τους μην ασχολείσαι.
shreder Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε κάθε μήνυμα απλά για να μας δηλώσει την παρουσία του εδώ. Απλά μια υπενθύμιση Στον ΑΔΜΗΕ βλέπω οτι ανήκει. Το πόσο σοβαρά απαντάω συνήθως εξαρτάται από τη σοβαρότητα της ερώτησης. Είδες ότι έκανα μια προσπάθεια να τη δω πιο σοβαρά. Τι περιμένεις δηλαδή; Να βάλω τον αριθμό στο κινητό μου να δω αν τον έχω στις επαφές; Δεν νομίζω πως είναι διαφημιστικό. Είναι όλο το range στον ΑΔΜΗΕ βλέπω οπότε είναι μέσω κέντρου και δεν ξέρω αν θα σου απαντήσει κανείς. Αν δεν έχεις κάποια εκκρεμότητα μαζί τους μην ασχολείσαι. Παιδιά εγ'ω αυτό που ζήτησα είναι αν ξέρει κάποιο ςνα μου πει σε ποιον ανήκει το νο΄/υμερο μποορεί να είιναι απο διοφημιστικ΄'η και κάποιο ςαπό εσα΄ς να το είχε ψάξει.
l337 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά εγ'ω αυτό που ζήτησα είναι αν ξέρει κάποιο ςνα μου πει σε ποιον ανήκει το νο΄/υμερο μποορεί να είιναι απο διοφημιστικ΄'η και κάποιο ςαπό εσα΄ς να το είχε ψάξει. Σου είπα και πριν, από τον ΑΔΜΗΕ είναι. Να κάνει λάθος το intranet της cosmote, δεν νομίζω
Zerg13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι δεν το σηκωνεις; Και κλειστο αν σου ζητησουν χρηματα
maik42 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει σε κάθε μήνυμα απλά για να μας δηλώσει την παρουσία του εδώ. Απλά μια υπενθύμιση ευχαριστουμε για την υπενθυμηση σωστέ.
l337 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 ευχαριστουμε για την υπενθυμηση σωστέ. Δεν κάνει τίποτα.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Το μεσημερι η μανα μου ειχε μια κλήση από το 6973158608, διαφορα μονο στο τελευταιο ψηφίο, και μετά από λιγο πηρε πισω να δει ποιος ηταν. Η γραμμή επεσε αμέσως. Λιγες ώρες μετά χρεωθηκε πακέτο ιντερνετ 6 ευρώ - 600ΜΒ που προφανως δεν ζητησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα