Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλο το range όπως ανέφερα ανήκει σε μια εταιρία. Το περίεργο είναι όμως οτι μου έβγαζε τον ΑΔΜΗΕ. Θα το τσεκαρω και αύριο με άλλο τρόπο και αν βρω άκρη θα ενημερώσω (τώρα είμαι περίεργος κι εγώ)

Δημοσ.

Το μεσημερι η μανα μου ειχε μια κλήση από το 6973158608, διαφορα μονο στο τελευταιο ψηφίο, και μετά από λιγο πηρε πισω να δει ποιος ηταν. Η γραμμή επεσε αμέσως. Λιγες ώρες μετά χρεωθηκε πακέτο ιντερνετ 6 ευρώ - 600ΜΒ που προφανως δεν ζητησε. 

Ποτέ δεν κατάλαβα την πρακτική τύπου "παίρνω πίσω να δω ποιός είναι".

Όποιος με χρειάζεται, απλά ξαναπαίρνει.

Δημοσ.

Σου είπα και πριν, από τον ΑΔΜΗΕ είναι. Να κάνει λάθος το intranet της cosmote, δεν νομίζω :)

Στον ΑΔΜΗΕ; λίγο περιέργο μου ακούγεται αυτό.Συνήθως τέτοια νούμερα είανι απο διαφημιστικές αλλά για να σου βγάζει ότι ανήκει στον ΑΔΜΗΕ προφανώς έτσι θα ναι ευχαριστώ.

Δημοσ.

προμο της κοσμοτε ειναι και το ....608 και το ......609.Μαλιστα με το 608 που εχω μιλησει κιολας μου εκανε προταση για συμβολαιο....την αρνηθηκα ευγενικα και δεν με ξαναενοχλησαν...αφιερωσα  5 λεπτα απο την ζωη μου για να ακουσω την κοπελιτσα και μεχρι εκει.καλουνε πολλα τηλεφωνα μαζι γι'αυτο και οταν πας να το σηκωσεις πεφτει η γραμμη...

Και για να προλαβω τιποτα σχολια...δεν δουλευω σε κανενα τηλεφωνικο κεντρο ,ουτε σε καμια εταιρεια......

Δημοσ.

Είναι όλο το range στον ΑΔΜΗΕ βλέπω οπότε είναι μέσω κέντρου και δεν ξέρω αν θα σου απαντήσει κανείς. Αν δεν έχεις κάποια εκκρεμότητα μαζί τους μην ασχολείσαι.

Και σε παίρνουν από αριθμό κινητού και όχι από 6ψήφιο; Δεν παίζει.

Δημοσ.

Και σε παίρνουν από αριθμό κινητού και όχι από 6ψήφιο; Δεν παίζει.

Μια χαρά παίζει, έρχονται και δρομολογούνται από τηλ. κέντρο οι κλήσεις. Έχουμε και στη δουλειά τέτοια νούμερα πχ. (καθώς και άλλες εταιρίες σίγουρα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...