therock Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μου ρθε ενα προσπεκτους εκπτωσεων και επειδη καιρο τωρα θελω να παρω μερικα μαξιλαρια για κρεββατιου που τα χω λιωσει και το κεφαλι μου βουλιαζει μεχρι το υψος του στρωματος, αποφασισα να το ψαξω λιγο. Γενικοτερα απο τιμες τι παιζει και τι χαρακτηριστικα να προσεξω Αυτες ας πουμε ειναι οντως προσφορες ή απο 4.000 ευρω σου αφηνω την τυροπιτα 1,80ε? http://bedandbath.gr/Bed-Bath-Eshop/%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%AA%CE%9F%CE%9D%CE%A4%CE%91/%CE%9A%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%A1%CE%9F-%CE%A5%CE%A0%CE%9D%CE%9F%CE%A5-%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%A9%CE%9C%CE%91/%CE%9C%CE%91%CE%9E%CE%99%CE%9B%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%91
Dannie Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το smooth - dream maker ειναι μαλακα εμενα δεν με βολεψαν καθολου(ισως μονο οταν βλεπω τιβι να βαζω ενα ενω καθομαι στο κρεββατι στο κεφαλι πισω).Το θεμα στρωμα μαξιλαρι ειναι τοσο προσωπικο και ιδιαιτερο που πρεπει να πας να τα δοκιμασεις.Εγω που κοιμαμαι με δυο μαξιλαρια το ενα ειναι σκληρο και το αλλο μετριο(το οποιο το ειχα παρει απο τον Μπακακο). Δεν ξερω αλλα το bed and bath δεν με εχει ικανοποιησει σε οτι εχω παρει CANNON σου λει που καποτε ηταν νουμερο ενα και τωρα βγαζει και σεντονια με μισο πολυεστερα και το αλλο μισο βαμβακι.Μετα τα αλλα τα βαμβακερα δεν μου αρεσαν(αυτα αγορασα οταν διαβαζω πολυεστερα τρεχω...).Το μαξιλαρι ειναι κατι που με απασχολει και εμενα και ακομα ψαχνομαι γιατι τα 2 του Μπακακου εχουν μια ηλικια και δεν εχει ποια τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα