xrhstosiak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 με ενδιαφερει οσο το δυνατον πιο μικρο πιο ελαφρυ πιο δυνατη μπαταρια και φυσικα οικονομικο τωρα εχω moto g2 βγαζω 2 μερες χρηση και με υπερκαλυπτει απο επιδοσεις αλλα το θεωρω παντοφλα και βαρυ θελω καλο κινητο κανω χρηση μονο μαιλ και messengers ονειρο θα ηταν να ειχε full keyboard σκεφτομουν κανα q10 αλλα δεν το εχω παρει αποφαση η καποιο καλο feature phone αρκει να διαβαζει τουλαχιστον τα μαιλς
ziaba Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ψάξε για κανα iPhone μεταχειρισμένο αλλά δεν έχουν ολα καλή μπαταρία
AggelosTz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ αγόρασα μτχ το Iphone 5s 150ευρώ για να δοκιμάσω και το iOs αν και προερχόμενος από 5" κινητό το μέγεθος το λάτρεψα. Η μπαταρία μια χαρά με μέτρια χρήση βγάζει την μέρα. Επειδή είναι μικρή σε mAh να ξέρεις φορτίζει και πολύ γρήγορα. Περιμένω πότε θα βγει και το μεγάλο update αλλά μέχρι στιγμής τα μεταχειρισμένα iphone είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει μικρό και γρήγορο κινητό.
ziaba Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 έμενα το se με μέτρια χρήση το βράδυ έχει 60% και το φορτίζω για μια ώρα πριν πάω για ύπνο και όταν έχω ρεπό δεν το βάζω σε φορτιστή (το φορτίζω με την από αύριο το πρωί) και του κάνω αρκετή χρήση μέχρι αργά το βράδυ
xrhstosiak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 σε μη iphone δεν με ενθουσιαζει η ιδεα, ειχα παλια αλλα για πολλους λογους δεν θα επερνα ξανα ιδανικα θα ηταν και ενα κινητο να το βρισκω ακομα και μεταχειρισμενο κατω απο 100
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 με ενδιαφερει οσο το δυνατον πιο μικρο πιο ελαφρυ πιο δυνατη μπαταρια και φυσικα οικονομικο τωρα εχω moto g2 βγαζω 2 μερες χρηση και με υπερκαλυπτει απο επιδοσεις αλλα το θεωρω παντοφλα και βαρυ θελω καλο κινητο κανω χρηση μονο μαιλ και messengers ονειρο θα ηταν να ειχε full keyboard σκεφτομουν κανα q10 αλλα δεν το εχω παρει αποφαση η καποιο καλο feature phone αρκει να διαβαζει τουλαχιστον τα μαιλς https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-2-2gb
xrhstosiak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 xm προς 4in και κατω μην σου πω να παω απο 5 σε 4.7 και γενικα δεν με ψηνουν τα κινεζικα ειχα οπως και xiaomi και ολο παντα χαζοπαιδικες αρρωστιες θελω αξιοπιστια ειναι εργαλειο δουλειας
AggelosTz Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Κάτω από 100 αξιοπιστία και εργαλείο δουλειάς με όλα όσα ζητάς δεν υπάρχει.
ziaba Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 σε μη iphone δεν με ενθουσιαζει η ιδεα, ειχα παλια αλλα για πολλους λογους δεν θα επερνα ξανα ιδανικα θα ηταν και ενα κινητο να το βρισκω ακομα και μεταχειρισμενο κατω απο 100 δες το moto x 1st παίζει ένα μτχ στα 80€ το είχα... είναι πολύ μαζεμένο , ελαφρύ και γρήγορο
xrhstosiak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ναι τα εχω κατα νου τα 435 και 532
@topos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το 435 παλιό κ ακριβό πλεων+ άθλιες κάμερες.
xrhstosiak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 μαλλον κανεις δεν εχει καταλαβει τι κινητο ψαχνω και αν υπαρχει φυσικα και εχει νοημα να αλλαξω αυτο που εχω δεν υπαρχει αλλη εξηγηση αλλιως δεν θα μου ειχαν στειλει 4-5 προτασεις με τις αγγελιες τους που ειναι κινεζιες της πλακας ή κατι 5.5 με τα σπεκς απο τα cpu τους ΚΙΝΗΤΟ θελω καλο να περνει τηλεφωνο, ποιοτικο σημα ηχο κτλ κτλ φωτογραφιες απο κινητο ζητημα να εχω βγαλει 20-30 τα τελευταια 10 χρονια
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 μαλλον κανεις δεν εχει καταλαβει τι κινητο ψαχνω και αν υπαρχει φυσικα και εχει νοημα να αλλαξω αυτο που εχω δεν υπαρχει αλλη εξηγηση αλλιως δεν θα μου ειχαν στειλει 4-5 προτασεις με τις αγγελιες τους που ειναι κινεζιες της πλακας ή κατι 5.5 με τα σπεκς απο τα cpu τους ΚΙΝΗΤΟ θελω καλο να περνει τηλεφωνο, ποιοτικο σημα ηχο κτλ κτλ φωτογραφιες απο κινητο ζητημα να εχω βγαλει 20-30 τα τελευταια 10 χρονια Αν τα θες όλα αυτά με 100€ δεν πέρνεις τίποτα τέτοιο που θες .
xrhstosiak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 αυτο βλεπω και εγω οποτε με βλεπω να πειραματιστω με κανα q10 υπαρχει κενο στην κατηγορια παντως και στα μικρα αξιοπρεπη και οχι πανακριβα κινητα και σε αυτα με τα κουμπια ας πουμε η ιδεα του mls easy μου αρεσει αρκει να ηταν λιγο πιο μαζεμενο πιο ελαφρυ αυτο ειναι πιο βαρυ απο αυτο που εχω και να μην ηταν mls ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα