CrYsTaL_NePtUnE Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δε το βλέπω να προκρινομαστε στο final 4.Εσείς?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δε το βλέπω να προκρινομαστε στο final 4.Εσείς? Εσυ και αλλοι 3 μυρια παναθηναικοι 1
Inler Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Και μετα μου λετε οτι τα τριποντα δεν παιζουν ρολο Τα βαλαμε εμεις καναμε το 16-6 Τα βαλανε αυτοι και εκαναν το 16-20 απλα τα πραγματα Αυτος ο Antic οσα ματς τον εχω δει μονο ξυλο παιζει..Καθε φορα που ειναι στις βολες η ομαδα του πηγαινει καροτσι τον αντιπαλο παιχτη μηπως και παρει ριμπαουντ Α και φαση απο το low post με Vesely Udoh ουτε κατα διανοια Καλα για Καλαθη δεν ξανασχολουμαι δεν υπαρχει πλεον 1
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Σημερα υπαρχει και ο παραγοντας διαιτησια στο παιχνιδι. Ο Αντιτς επρεπε να εχει ηδη 3 ΤΠ + 1 αντιαθλητικο. Ειναι επιδεικτικα εριστικος και δεν βλεπουν τιποτα τα κορακια. Μαλωνει με τον παγκο μας, κοβει αιφνιδιασμους με κινησεις κατς, μουτζωνει κερκιδες. Αν εκανε κανας Γκιστ αυτα τα πραγματα θα ειχε ηδη ντισκαλιφιε+θα περναγε στο φυλλο αγωνος. Και μετα μου λετε οτι τα τριποντα δεν παιζουν ρολοΚανεις, ποτε, πουθενα, δεν εχει πει τετοια κουβεντα. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ο Αντιτς αν συνεχισει ετσι βλεπω να τις τρωει σημερα και να τιναζει το παιχνιδι στον αερα.
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δε σας κανει ο Τζειμς που ειναι κωλοτουμπας, παιζει για τα στατιστικα και σπαει τζαμαριες, ε μπασκετοφατσες; Παρτε Καλαθη λοιπον που παιζει για την ομαδα, δε βαζει ουτε λει απ και σπαει στεφανια αντι για τζαμαριες. Ειναι μεγαλη παχιτουρα και αξιζει τα 2μυρια του, το δειχνει σε ακομα ενα κρισιμο παιχνιδι. Οι υπολοιποι βλεπουμε (και παλι) τη διαφορα του μεγαλου παιχτη με τον ρολιστα ανευ προσωπικοτητας. Διαφορα που καποιοι δεν θα μπορεσουν ποτε να εμπεδωσουν. Ο προπονητης παντως ολο εκπληξεις ειναι, δεν εχω παραπονο. Εβαλε Φωτση στο συγκεκριμενο παιχνιδι μετα απο κανα 5μηνο.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ο Καλαθης αν φυγει απο την ομαδα σε αυτο το χρονικο σημειο δε θα τον αγοραζει ουτε ο Κοροιβος. Σε ποιους δε κανει ο Τζειμς,αν ολοι ειχαν το 20% απο το θρασος του Τζειμς απο τα @@ του και απο το ταλεντο του σημερα θα καναμε το 2-0
Inler Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Λοιπον τραγικα πραγματα στο 1ο ημιχρονο απο που να ξεκινησω και που να τελειωσω 1)Μπαινει ο Φωτσης με σκοπο να κανει τι; Παρεα σαν πρωην παιχτης στον Antic; Ουτε μπαλα δεν ακουμπησε 2)1.36 πριν τη ληξη του ημιχρονου του ερχεται επιφοιτηση να παιξει ζωνη 2-3 και αμεσως τρωμε τριποντο απο τον Bogdanovic 3)Feldeine καθολου και Rivers ξεχαστηκε στον παγκο για να μπει ο Nichols 4)Καλαθης μεχρι αυριο να σουταρει απλα δεν...Ο παιχτης του μολις ακουμπαει μπαλα ο Μπουρουσης τον αφηνει 5 μετρα(και δεν τον βγαζει καθολου ολο μεσα να κανει τι);...Εγω στη θεση του θα ζητουσα αλλαγη και δεν αργει η στιγμη που θα φαει γιουχα...Στην αμυνα αλλο δραμα 5)Μπουρουσης τα πα και πριν μεχρι αυριο να ποσταρει Udoh το πολυ καμια βολη να παρει...Στην αμυνα σε καθε screen μενει πισω και τρωμε τριποντα συνεχεια....Ετσι ειναι αλλο να εχεις Udoh αλλο Γιαννη 6)Στο 1ο παλευε ο Singleton στο 2ο ο James ο οποιος πηρε πρεφα και μπραβο του δεν δινει μπαλα σε κανεναν...Ας τολμησει να του πει κανενας τιποτα 7)Εγω παντως αυτο το πραγμα που βλεπω ακομα και αν κερδισουμε δεν μου δινει ελπιδες μπορει να κανω λαθος....Ειδα και Ολυμπιακο χθες ειχε μια αρχη μεση τελος εμεις οτι να ναι και η αρχη γινεται απο τον παγκο που ειναι σε τρικυμια 8)Καλα 4η περιοδο αν στραβωσει να δω ποιος θα εχει τις αντοχες να το γυρισει
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ο Καλαθης αν φυγει απο την ομαδα σε αυτο το χρονικο σημειο δε θα τον αγοραζει ουτε ο Κοροιβος. Σε ποιους δε κανει ο Τζειμς,αν ολοι ειχαν το 20% απο το θρασος του Τζειμς απο τα @@ του και απο το ταλεντο του σημερα θα καναμε το 2-0 Γυρνα πισω μερικες σελιδες και ψαξε ποστς απο antreaslam. Μαζι και τα likes που μαζεψαν απο αλλους που εκφερουν μπασκετικες αποψεις συχνα-πυκνα . Αποψεις εκφερει και η Μπακουλη που λεει σεντερ τον Καλινιτς βεβαια, οποτε... Εχουμε δει σημερα 3-4 φορες το σκηνικο που ανελυσα λιγο πιο πριν. Περναει η μπαλα στο Μπουρουση και παει και κανει double team ο παιχτης που μαρκαρει τον Καλαθη. Ο αμυντικος του Καλαθη εχει σαφη εντολη απο Ζοτς να μην ασχοληθει με τον παιχτη του, αλλα να ακολουθησει τον Μπουρουση. Σε κανα 2 φασεις του δωσαν να σουταρει ελευθερος και στην κερκιδα σηκωσαν ασπιδες. Αλλα καλος παιχτης ο Καλαθης βοηθαει γιατι παιρνει ριμπαουντ. Ο Μπουρουσης ειναι που φταιει. Στην αμυνα οι μισοι ποντοι που εχουμε φαει σημερα ειναι απο παιχτη που μαρκαρει ο Καλαθης. Καλος αμυντικος παντως, των 2 μυριων και βαλε. 2
Armored Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ο Σέρβος σταματιεται μόνο αν είχαμε έναν αντίστοιχο σιχαμα τύπου Αντιτς και του χάλαγε το μυαλό. Δεδομένου ότι ο Τσάβι μες το παρκέ δεν μπορεί να τον περιορίσει με τίποτα. Ότι και να γίνει δυστυχώς όσοι καταλαβαίνουν λίγο μπάσκετ είχαν κατεβάσει τα αυτιά από τότε που μας έτυχε η Φενέρ, τα ίδια θα περνούσε και ο Ολυμπιακός μαζί τους. 1
moure Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ο Μπογκντανοβιτς και ο Καλινιτς έχουν παίξει και τα 20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου!
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Μονο που μπαινουν καποιοι σε συγκριση Καλαθη με Τζειμς δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε. Σε μονο παιχνιδι μεταξυ τους παιζει να εχανε ο Καλαθης με 100-5 Οσο για το ατομιστης και ατομιστης που λενε μερικοι δε μπορω να το καταλαβω,ο ανθρωπος ειναι ευστοχος,γρηγορος και με αλμα στο θεο γιατι να μη παιρνει επιθεσεις?Καλυτερα να τις παιρνει τις επιθεσεις ο Τζειμς και ας χανει και κανενα τριποντο παρα να σουταρει ο Καλαθης κατω απο τη ρακετα.
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Η ΤΣΣΚΑ και παλι στο τελευταιο λεπτο γλυτωσε το break (για την ακριβεια στο τελευταιο δευτερολεπτο με βολες σε νεκρο χρονο). Για αυτους που θελανε Μπασκονια. Δεν εχω δει το ματς να εχω αποψη για τη διαιτησια παρολα αυτα.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Ο Σέρβος σταματιεται μόνο αν είχαμε έναν αντίστοιχο σιχαμα τύπου Αντιτς και του χάλαγε το μυαλό. Δεδομένου ότι ο Τσάβι μες το παρκέ δεν μπορεί να τον περιορίσει με τίποτα. Ότι και να γίνει δυστυχώς όσοι καταλαβαίνουν λίγο μπάσκετ είχαν κατεβάσει τα αυτιά από τότε που μας έτυχε η Φενέρ, τα ίδια θα περνούσε και ο Ολυμπιακός μαζί τους. Ο Μπογκντανοβιτς ειναι πιο ευστοχος και απο το nba2k17 τυχερος ο ζοτς που ετυχε να τον εχει σε τετοια φορμα.
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Συνεχιζουν οι προσωπικοι αντιπαλοι του Καλαθη να μας διασυρουν. Κι επιθετικα χαλαει ολες τις επιθεσεις μας. Ο Πασκουαλ ρεσιταλ που τον κραταει και παλι τοση ωρα μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις