Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλός ο παναθηναικος σήμερα,πολύ καλύτερος απο φενερ.Πασκουαλ σε μεγάλα κέφια,πηρε το πορτοφόλι του μυρωδιά ομπράντοβιτς.100 διαφορετικά συστήματα στην επίθεση,πολύ δυνατοί στην άμυνα.Μεγάλη εμφάνιση απο καλάθη,μπουρούση,τζέιμς.

Καθαρα μας στέρησε την νίκη η διαιτησία.Αυτοι παίζαν με 8 εμεις με 5.

5 χρόνια μακρια απο final4

2 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.

Ρε τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει..

Τσίλτνρες εμεις τότε,καλάθη εσεις..

Αμερικάνους με το τσουβάλι εμεις τότε, αμερικάνους εσείς..

Παπαλουκά(2 μυρια τον χρονο), μπουρούση εσεις..

Οπως δεν βλέπαμε εμεις την πραγματικότητα τότε, έτσι δεν την βλέπετε και σεις τώρα.

Κοιτάτε το δεντρο και χάνετε το δάσος.

Αγοράστε καμια πράσινη αυριο και προετοιμαστείτε για το πρωτάθλημα.

• Like 2
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λετε να πανε 3 τουρκικες φ4 να γελασει και το παρδαλο κατσικι?

4 νικες εντος εδρας ειναι.

Ας ελπισουμε ότι θα πανε δυο(Φενερ, Νταρουσαφακα).

Δημοσ.

Συνήθως οι αναπροσαρμογές η τα νεα συμβόλαια αυξάνονται προς τα πάνω, οπότε μην περιμένετε να ξυπνήσουν ένα πρωϊ Καλάθης-Μπορούσης και να συμφωνήσουν μικρότερα συμβόλαια, γιατί έτσι. Προφανώς απλώς θα επιλέξουν να πάνε κάπου αλλού όπου θα δεχθούν να πληρώσουν την υπεραξία τους.

Δημοσ.

Πολύ καλός ο παναθηναικος σήμερα,πολύ καλύτερος απο φενερ.Πασκουαλ σε μεγάλα κέφια,πηρε το πορτοφόλι του μυρωδιά ομπράντοβιτς.100 διαφορετικά συστήματα στην επίθεση,πολύ δυνατοί στην άμυνα.Μεγάλη εμφάνιση απο καλάθη,μπουρούση,τζέιμς.

Καθαρα μας στέρησε την νίκη η διαιτησία.Αυτοι παίζαν με 8 εμεις με 5.

5 χρόνια μακρια απο final4

2 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.

Τσίλτνρες εμεις τότε,καλάθη εσεις..

Αμερικάνους με το τσουβάλι εμεις τότε, αμερικάνους εσείς..

Παπαλουκά(2 μυρια τον χρονο), μπουρούση εσεις..

Οπως δεν βλέπαμε εμεις την πραγματικότητα τότε, έτσι δεν την βλέπετε και σεις τώρα.

Κοιτάτε το δεντρο και χάνετε το δάσος.

Αγοράστε καμια πράσινη αυριο και προετοιμαστείτε για το πρωτάθλημα.

Αφου δεν εβλεπες την πραγματικοτητα τοτε και παραδεχεσαι εμεσως οτι εγραφες αρλουμπες, τι σε κανει να πιστευεις οτι τωρα βλεπεις τα σωστα, ωριμασες;.

Τα ιδια μεσανυχτα εχεις. Ασε τις υποδειξεις και κοιτα μην προσγειωθειτε ανωμαλα παλι γιατι απο ομαδα f4 που γραφατε παλευετε να περασετε με μια ομαδα που Δεν ειναι για final4 και δεν ειναι Φενερ, που δεν ξερω απο ποτε εχει να παει f4 εσυ θυμασαι;

Δημοσ.

Συνήθως οι αναπροσαρμογές η τα νεα συμβόλαια αυξάνονται προς τα πάνω, οπότε μην περιμένετε να ξυπνήσουν ένα πρωϊ Καλάθης-Μπορούσης και να συμφωνήσουν μικρότερα συμβόλαια, γιατί έτσι. Προφανώς απλώς θα επιλέξουν να πάνε κάπου αλλού όπου θα δεχθούν να πληρώσουν την υπεραξία τους.

Ο Μπουρουσης έχει κλειστό διετές

Δημοσ.

Ναι και εγω κατι τετοιο εχω διαβασει

Το θεμα ειναι οταν ειναι για αυξησεις να μην τρεχουν αμεσως και μολις πρεπει να γινουν μειωσεις οχι

Αν μεινει και προσφερει τα ιδια αν υπαρχει γκρινια απο την κερκιδα μην εκπλαγει ξαφνικα

Κατ εμε λυση συμβολαιων και τελος....

Θα το ξαναπω για τον Raduljica που δεν ηταν χειροτερος και ''η κουτση Μαρια'' ειχε αποψη και τον εκραζε για το Γιαννη τσιμουδια

Δημοσ.

Καλαθης και Μπουρουσης πιάνουν το 1/3 του μπάτζετ δε γίνεται να συνεχίσει η ομάδα έτσι πρέπει η να τους γίνει πρόταση για μείωση ή ένας από τους δύο να χαιρετήσει.

Αν και θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση έτσι.

Δημοσ.

Για τον Μπουρουση η κουβεντα δεν εχει νοημα. Εχει κλειστο συμβολαιο και τελος παντων ποτε η ομαδα αυτη δεν επαιξε το μπασκετ στο οποιο ο Μπουρουσης εχει τη δυνατοτητα να διακριθει. Προφανως δεν περιμενω να αλλαξει κατι αρα θεωρω δεδομενο οτι σε μια στατικη επιθεση με 4 παιχτες ακροβολισμενους, επιθεσεις στις οποιες το 5ι καλειται να παιζει ξυλο 20 δευτερολεπτα για να παρει τη μπαλα τα τελευταια 4 και να ποσταρει, δεν ειναι ο Μπουρουσης ο παιχτης που χρειαζομαστε.

Οπως και να 'χει κλειστο 2ετες εχει, βγαλτε τον απο την κουβεντα, εκτος αν και ο ιδιος αναλογιστει οτι με αλλες προσδοκιες ηρθε και δεχθει αναπροσαρμογη ή λυση συμβολαιου.

Ο Καλαθης ομως ειναι αλλη ιστορια. Ο Καλαθης ποτε στην καριερα του, ουτε στα ντουζενια του δεν εχει παρει προσφορα ανω του 1.5εκ ευρω. Ο ΔΓ του εδωσε 2.1εκ γιατι εβλεπε στο προσωπο του τον επομενο ηγετη. Φετος ληγει το συμβολαιο μετα απο 2 χρονιες σχεδον απογοητευτικες στις οποιες δεν δικαιολογει ουτε τα μισα απο οσα παιρνει.

Αρα δεν αναμενω να βρει προσφορα απο αλλη ομαδα που να ξεπερνα το 1-1.2, οταν πριν 2 χρονια που ερχοταν ως ΝΒΑερ και νεοτερος σε ηλικια ειχε πιασει μεχρι 1.5εκ ευρω. Αν εμφανιστει καμια τουρκικη ή ρωσικη να δωσει 1.5εκ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ και ο παιχτης και ΧΑΛΑΛΙ του Καλαθη τα λεφτα. Να παει στο καλο και να μας γραφει. Επειδη αυτο ομως ειναι χλωμο να συμβει θεωρω πως το σεναριο που θα παιξει περισσοτερο απο καθε αλλο θα ειναι η ανανεωση του. Αυτη λοιπον αν γινει, πρεπει να γινει με ρεαλιστικες αποδοχες βαση οσων προσεφερε αυτη τη 2ετια στο υψηλο επιπεδο που καλειται να βοηθησει την ομαδα. Το ποιες ειναι αυτες...ο θεος ας φωτισει αυτον που πληρωνει...

Και φυσικα πολυ ψωμι υπαρχει και στο τι θα γινει με Τζειμς, Ριβερς, Γκιστ, Φελντειν, Παππα, Νικολς, Φωτση των οποιων ληγουν τα συμβολαια. Παντα στα υποψιν οτι το ροστερ θελει Ελληνες αναγκαστικα.

Διοτι και το μισο χαρτι στον Παππα, για μενα ειναι παραλογο νουμερο σε σχεση με αυτα που εδωσε ο παιχτης στον ΠΑΟ ολα αυτα τα χρονια (μηδεν εις το πηλικο).

Οσο παραλογο ειναι να εχουμε την απαιτηση να μεινει ο Τζειμς με τα ιδια λεφτα που παιρνει φετος. Βεβαια καποιοι θελουν να φυγει και να κανει τοπο στον Καλαθη που κατα τους ιδιους τα αξιζει τα 2.1μυρια, αλλα αληθεια, εχω μετανιωσει που εκατσα και συζητησα σοβαρα μαζι τους στις προηγουμενες σελιδες.

ΥΓ. Αναφορες στα troll posts αν θελετε να μεινει ανοιχτο το τοπικ και μην απαντατε καν. Αρκετα τοπικ εχουν κλειδωσει 2-3 συγκεκριμενα γαυροτρολλ φετος, enough.

Θα το ξαναπω για τον Raduljica που δεν ηταν χειροτερος και ''η κουτση Μαρια'' ειχε αποψη και τον εκραζε για το Γιαννη τσιμουδια

Δεν εχει ουδεμια σημασια ποσες φορες θα το πεις. Τα χουμε πει πολλες φορες για τον μπυροκοιλια με την ανυπαρκτη καριερα γεματη μονο με αποτυχιες. Καθε φορα που το ξαναλες απλα δειχνεις οτι δεν καταλαβαινεις τα αυτονοητα και αυταποδεικτα.
Δημοσ.

Αφου δεν εβλεπες την πραγματικοτητα τοτε και παραδεχεσαι εμεσως οτι εγραφες αρλουμπες, τι σε κανει να πιστευεις οτι τωρα βλεπεις τα σωστα, ωριμασες;.

Τα ιδια μεσανυχτα εχεις. Ασε τις υποδειξεις και κοιτα μην προσγειωθειτε ανωμαλα παλι γιατι απο ομαδα f4 που γραφατε παλευετε να περασετε με μια ομαδα που Δεν ειναι για final4 και δεν ειναι Φενερ, που δεν ξερω απο ποτε εχει να παει f4 εσυ θυμασαι;

Μην απαντας.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η Φενερ από την στιγμή που πέρασε είναι για μένα πρώτο φαβορί για να το πάρει.

Από ότι φαίνεται σκουπίζει και η Τσσκα σήμερα.

Η Μπασκονια πλήρωσε φέτος την αλλαγή του Μπουρούση με τον Μπαρνιανι.

Τον Καλαθη εγώ δεν τον θεωρώ άχρηστο,ούτε είναι ο μοναδικός point guard χωρίς σουτ,και ο Παπαλουκας δεν έβαζε τρίποντα αλλά ήταν μεγάλος παίχτης,αλλά 2 εκατομμύρια δεν αξίζει.

Δημοσ.

Ζοτς ή Ιτουδης λογικα το τροπαιο φετος.

Αλλα νομιζω πως ειναι η ωρα των Τουρκων μετα απο εκατονταδες εκατομμυρια ευρω πεταμενα επι σειρα ετων (οχι ως Φενερ αλλα ως Τουρκοι γενικα).

Σε οτι αφορα τον Παπαλουκα ας μη συγκρινουμε βουρτσες με οδοντοβουρτσες. Ο Παπαλουκας ειχε ψυχη, ειχε τσαμπουκα, μπουκαρε κατα μετωπον vs all και ηταν εξωπραγματικος δημιουργος.

Ο Καλαθης ειναι σκαλες κατωτερος σε ολα αυτα. Καλος δημιουργος υπο προυποθεσεις, μπουκα μονο αμα δει κενα στην αντιπαλη αμυνα κι αφου ταλαιπωρησει τη μπαλα (χανει τα μισα lay ups σε καθε περιπτωση), και προσωπικοτητα αγνοειται.

Το κακο σουτ ειναι το μονο πραγμα στο οποιο αυτοι οι 2 παιχτες ειναι συγκρισιμοι.

Ο Καλαθης των κρισιμων παιχνιδιων, ειναι περισσοτερο συγκρισιμος με τον Καλαιτζη παρα με τον Παπαλουκα.

Δημοσ.

O Παναθηναικος δεν αποκλειστηκε  ουτε απο την Νταρουσαφακα ουτε απο την Γαλατα ,αλλα απο μια καλυτερη ομαδα που τελειωσε την σειρα με 45%  στα 3π. Kαι οι περισσοτεροι αντιδρατε οπως τον Τρακη, να τους διωξει ολους και παλι απο τη αρχη...

• Like 1
Δημοσ.

O Μπουρούσης καλώς ή κακώς είναι απαραίτητος για το υπόλοιπο της χρονιάς και έχει και συμβόλαιο για του χρόνου. Αυτό που έκανε σήμερα ο Πασκουάλ είναι τραγικό

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...