Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Koντρα εχουν μεταξυ τους οι πορωμενοι οπαδοι ολυμπιακου-παναθηναικου, οι υπολοιποι υγιεις φιλαθλοι χαιρομαστε για τις νικες ολων των ελληνικων ομαδων.

Στο μπασκετ, γιατι στο ποδοσφαιρο δεν μπορω να ειμαι ουτε καν ουδετερος οταν παιζει ο ολυμπιακος.

Και οταν βλεπεις ολυμπιακο στη τηλεοραση και εχεις τον βλακαμα ιωαννου στην περιγραφη ειναι λιγουλακι δυσκολο να υποστηριξεις ολυμπιακο.

Ευτυχως απο του χρονου δεν θα τον τρωμε πια στην μαπα, μιας και θα ειναι αποκλειστηκα στην nova.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οταν βλεπεις ολυμπιακο στη τηλεοραση και εχεις τον βλακαμα ιωαννου στην περιγραφη ειναι λιγουλακι δυσκολο να υποστηριξεις ολυμπιακο.

Ευτυχως απο του χρονου δεν θα τον τρωμε πια στην μαπα, μιας και θα ειναι αποκλειστηκα στην nova.

Δηλαδη του χρονου η Νοva δε θα δειχνει αγωνες?

Αλιμονο αν είναι θεμα εκφωνητή το ποια ομαδα θα υποστηριξεις.

Δημοσ.

το ειχα βαλει και εγω απο καιρο αυτο, αλλα καποιος ειχε πει οτι παιζει να παρει και η ερτ τα δικα της τελευταια στιγμη,

ετσι ειχε κανει και περσυ

Δημοσ.

Σιγά να μην μπλέξουμε τα εθνικά θέματα με τα αθλητικά. Άλλωστε εταιρίες είναι και οι ομάδες. Να έπαιζε καμία εθνική άντε να πω ότι το βλέπω "ρομαντικά". Δεν είναι κακό να θέλεις να χάσει ο αιώνιος αντίπαλός σου, ανταγωνισμός υπάρχει, οπαδικά υγιές είναι, σε όλο τον κόσμο γίνεται. Μη υγιή είναι τα βαριά μπινελίκια, το ξύλο και τα τοιάυτα.

Του χρόνου στην νόβα όλα πράγματι. Αξίζει πιστεύω τo euroleague tv με πολύ ωραίο Άγγλο σχολιαστή και βλέπεις όλα τα ματς αλλά δεν ξέρω αν παρακάμπτεται το geoblocking που κάνει στους αγώνες των ελληνικών ομάδων.

• Like 1
Δημοσ.

για μενα δεν αξιζει κι ουτε προκειται να βαλω, μου ειχαν δωσει ενα χρονο (ειχα κερδισει) και μου σπασαν τα νευρα,

με το ματς που ειχε το geoblocking (το αλλο το εδειχνε η ερτ και δεν ειχε μεν, δεν μας ενδιεφερε κιολας δε),

το οποιο επαιζε απο χαλια εως τραγικα και στο τουιτερ οι αλλοι εβλεπαν καμπανα,

οτι/οσα κι αν αλλαξαν απο τοτε, δεν τους εμπιστευομαι,

και κατα δευτερον, εχω 2 πιατα, δεν ειμαι υπερ της τηλεορασης μεσω pc,

οποτε... ρωσος κι αγιος ο θεος :D

Δημοσ.

Αυτός ο ρώσος που διαβάζω συχνά τι είναι; Ρώσικο κανάλι που δείχνει αγώνες ευρωλίγκας και το πιάνεις δορυφορικά;

Δημοσ.

Στο μπασκετ, γιατι στο ποδοσφαιρο δεν μπορω να ειμαι ουτε καν ουδετερος οταν παιζει ο ολυμπιακος.

Φτου....σοβαρα μιλας; Σε μας τον φορτωσαν; Ειχα βαλει νοβα στον τελικο ηρεμισα. Τωρα δεν ξερω τι θα κανω.

ειναι ενοχλητικος και νομιζω ασχετος.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Ιωάννου προτίστως και το αντίπαλον δέος του (Χατζηγεωργίου) πιστεύω σε πιο χαμηλό βαθμό ενώ ξέρουν μπάσκετ και παλιότερα ήταν πολύ πιο σοβαροί πλέον προσπαθούν να απευθυνθούν σε συγκεκριμένο κοινό ή να δημιουργήσουν μία εικόνα ξεχωριστική για τον εαυτό τους και τελικά τον αδικούν. Το κάνουν και άλλοι δημοσιογράφοι βέβαια. Σημεία των καιρών....

• Like 1
Δημοσ.

Τουρκους παντως εγω δε μπορω να συμπαθω, οταν μου λενε οτι η Κυπρος είναι τουρκικη ή όταν καθε μερα ζητανε το μισο Αιγαιο...

Aφηνω το υπολοιπο ποστ σου που δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο συνδυασμο εμπαθειας και fuck logic και μενω σε αυτο το κομματι που παραθετω:

Κανεις το ιδιο λαθος που ανεφερα και προηγουμενως. Μπλεκεις τον αθλητισμο και μαλιστα σε επιπεδο συλλογικο με την πολιτικη, κοινως μπλεκεις τα μπουτια σου.

Το να γουσταρω εγω τη Φενερ για τον Σλουκα, τον Ζοτς, τον Ουντο , το μπασκετ που παιζει κλπ κλπ, δε σημαινει οτι συμπαθω τους Τουρκους και περιμενω τον Ερντογαν να με κανει σκλαβο του. Αν εισαι φιλος του μπασκετ και του αθλητισμου τα κριτηρια συμπαθειας και αντιπαθειας -ιδιως σε συλλογικο επιπεδο- σε εναν υγιη φιλαθλο, εχουν να κανουν με μπασκετ και αθλητισμο. Μονο. Τελος με αυτο.

Και για να το παω ενα βημα παρακατω, και Τουρκους να συμπαθουσα δεν καταλαβα ποιο ειναι το κακο. Εδω συμπαθω Ελληνες...

Σε καθε περιπτωση ο πολιτικος πονος, οι πολιτικες ανησυχιες και εν πολλοις οι πολιτικες μπουρδες του καθενος δεν εχουν θεση μεσα στον αθλητισμο.

ρωσος κι αγιος ο θεος :D

Ποσες μοιρες; Με μπισκοτo, με Θειο ή FTA;
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...