Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, έχω ποσταρει μία αγγελία για να σπρώξω τα πολυφημησμενα νομίσματα της Βεργίνας των 100 δραχμών ,που δεν ξέρω καν αν ισχύουν οι φήμες περί αξίας τους, και μετά από 10 μέρες είχα μια ενόχληση για την αγγελία. Είναι ένας τύπος λέει από εξωτερικό ο οποίος είναι συλλέκτης των εν λόγω νομισμάτων για την ανηψιά του (!!!!). Μου πρότεινε ως μέθοδος πληρωμής το paypal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μου. Είναι ενήμερος για το nigerian scam αλλά θεώρησα σκόπιμο να πάρω και την δική σας γνώμη... Διαβάζω σε διάφορα άρθρα ότι η πιο ασφαλής πληρωμή είναι με western union , αλλά δεν έχω καθόλου εμπειρία επί τούτου, μόνο το paypal που τον έχω χρόνια τον λογαριασμό και φυσικά τον τραπεζικό μου λογαριασμό που έχω σε ελληνική τράπεζα. Παρακαλώ τα φώτα σας.

Δημοσ.

πες μας ποσα σου δινει πρωτα. τα 100ρικα δε αξιζουν τιποτα και αν υπαρχουν καποια που αξιζουν η πιθανοτητα να τα εχεις ειναι 1/100000000

• Like 1
Δημοσ.

πες μας ποσα σου δινει πρωτα. τα 100ρικα δε αξιζουν τιποτα και αν υπαρχουν καποια που αξιζουν η πιθανοτητα να τα εχεις ειναι 1/100000000

.

1000€ ανά νόμισμα.

Μην ασχοληθείς, εκτός αν για εγκυκλοπαιδικους λόγους, θες να ζησεις το nigerian scam (ακομα κι αν δεν τα στείλεις)

Πως μπορω να τον παίξω λίγο?? Να του πω για western union?
Δημοσ.

έχω κάπου κρατημένα κανα 15αρία...πω πω είμαι πλούσιος και δεν το ήξερα :)

Η ανάρτηση της αγγελίας έγινε στα πλαίσια του "δεν έχω να χάσω τίποτα" ... Παρόλαυτα καλοδεχούμενη η καλοπροαίρετη ειρωνιτσα.
Δημοσ.

Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό...θα σε συμβούλευα να μην ασχοληθείς περαιτέρω γιατί θα νευριασεις...απλά γκούγκλαρε τα στοιχεία που σου δίνει απ το mail του και θα πειστείς ότι είναι απάτη...επίσης ένα κοινό σημείο είναι ότι ο δήθεν αγοραστής κάνει σχεδόν πάντα αναφορά ότι την αγορά δεν την κάνει για τον εαυτό του αλλά για κάποιον συγγενή του (προφανώς γιατί κάπου θα φανεί η χώρα του (μάντεψε ποιά!) και δεν θέλει να του χαλάσει την μπίζνα).Αν θες παντως να παίξεις...δώστου λογαριασμό και περίμενε μετά για fake screenshots..και να σου σπάσει τα ούμπαλα!!

Δημοσ.

Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό...θα σε συμβούλευα να μην ασχοληθείς περαιτέρω γιατί θα νευριασεις...απλά γκούγκλαρε τα στοιχεία που σου δίνει απ το mail του και θα πειστείς ότι είναι απάτη...επίσης ένα κοινό σημείο είναι ότι ο δήθεν αγοραστής κάνει σχεδόν πάντα αναφορά ότι την αγορά δεν την κάνει για τον εαυτό του αλλά για κάποιον συγγενή του (προφανώς γιατί κάπου θα φανεί η χώρα του (μάντεψε ποιά!) και δεν θέλει να του χαλάσει την μπίζνα).Αν θες παντως να παίξεις...δώστου λογαριασμό και περίμενε μετά για fake screenshots..και να σου σπάσει τα ούμπαλα!!

Κατάλαβα, οκ μπορεί να του δώσω κάνα fake λογαριασμό να παίξουμε λίγο.Ευχαριστω πολύ.

Κατάλαβα, οκ μπορεί να του δώσω κάνα fake λογαριασμό να παίξουμε λίγο.Ευχαριστω πολύ.
Δημοσ.

Η ανάρτηση της αγγελίας έγινε στα πλαίσια του "δεν έχω να χάσω τίποτα" ... Παρόλαυτα καλοδεχούμενη η καλοπροαίρετη ειρωνιτσα.

πλάκα κάνουμε μην με παρεξηγείς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...