Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι πολλές ώρες στη σχολή και έχουμε ένα στανταρ διάλειμμα θελω κατι να τρωω για μεσημεριανο αλλα δεν ξερω τι. Προσπαθώ να τρώω κάτι υγιεινό πχ τυρόπιτα ολικής ή κουλούρι πολύσπορο με ανθότυρο.. αλλα γενικα ο συνδυασμός ψωμι με τυρί με έχει κουράσει. Έχετε καμία πρόταση για κάτι υγιεινό και εύκολο να το έχω μαζί μου; Δε θέλω μπάρες και τέτοια γιατί είναι το μεσημεριανό μου όχι δεκατιανό ή σνακ.

Δημοσ.

Με τις παραμέτρους που έθεσες (μεσημεριανό, όχι μπάρες, υγιεινό, κλπ) μόνη λύση το ταπεράκι από το σπίτι με κανονικό φαγητό (ή σαλάτα, ή both).

"Κολλάει" βέβαια λίγο στο θέμα ευκολίας που ανέφερες αλλά το "μεσημεριανό" κατάλαβα ότι είναι μάλλον αδιαπραγμάτευτο

Α, και με την ευκαιρία την "τυρόπιτα ολικής" δεν την λες και υγιεινό φαγητό. Μπορεί να σου το βγάζει αυτό λόγω του "ολικής" αλλά αν συνυπολογίσεις και το είδος του τυριού (δεν θες να ξέρεις) ή τα λίπη του (ομοίως) τότε φεύγει πολύ από το υγιεινό

• Like 1
Δημοσ.

Με τις παραμέτρους που έθεσες (μεσημεριανό, όχι μπάρες, υγιεινό, κλπ) μόνη λύση το ταπεράκι από το σπίτι με κανονικό φαγητό (ή σαλάτα, ή both).

"Κολλάει" βέβαια λίγο στο θέμα ευκολίας που ανέφερες αλλά το "μεσημεριανό" κατάλαβα ότι είναι μάλλον αδιαπραγμάτευτο

Α, και με την ευκαιρία την "τυρόπιτα ολικής" δεν την λες και υγιεινό φαγητό. Μπορεί να σου το βγάζει αυτό λόγω του "ολικής" αλλά αν συνυπολογίσεις και το είδος του τυριού (δεν θες να ξέρεις) ή τα λίπη του (ομοίως) τότε φεύγει πολύ από το υγιεινό

Συγκριτικά με την τυρόπιτα που δεν ειναι ολικής είναι καλύτερο. Επίσης το τυρι ειναι ανθοτυρο 

Απλα σκεφτομαι μην εχει θεμα το φαγητο με τις θερμοκρασιες το καλοκαιρι

Δημοσ.

Όλα τα χρόνια πήγαινα με τάπερ στη σχολή γιατί το φαγητό της λέσχης δεν μου έκανε όρεξη ούτε να το δοκιμάσω. Το θέμα είναι αν εσύ έχεις διάθεση να μαγειρεύεις και να τα παίρνεις μαζί σου. 

Για τη θερμοκρασία τώρα δεν ξέρω να σου απαντήσω καθώς ζούσα σε πολύ ψυχρό κλίμα για να με απασχολήσει. Λογικά δεν θα έχει ανάγκη αν μείνει εκτός ψυγείου για 5 ώρες το γεύμα σου, σιγά.

Δημοσ.

Εχετε λεσχη; Δες αν σου αρεσει το φαγητο που βγαζουν (δεν θα ειναι και ιδιο καθε μερα). Βγαζεις καρτα απ'την γραμματεια και τρως εκει. Αλλιως ναι, ταπερακι απ'το σπιτι.

Δημοσ.

Χαχα. Μου θύμισες μια εποχή που γυμναζομουν εντατικά και έπαιρνα μαζι ενα μπωλ με φρουτόκρεμα και 2-3 ασπράδια αυγού.

Καλή επιλογή επίσης τότε ηταν milko free (0%) ή και αγοραστο γιαούρτι απο σουπερ μαρκετ/φούρνο.

Ισως επισης κανενα τοστ απο το σπιτι ή καμιά αγουρη μπανάνα.

Τότε έτρωγα η στα διαλείμματα ή μετα τη σχολή πριν παω βιβλιοθήκη/αναγνωστηριο. Το κανονικό φαγητο σπίτι.

Πλέον έχουν μείνει μόνο τα κιλά των παραπάνω.

Δημοσ.

'Εχει καπου ψυγειο να το φυλας και φουρνο να το ζεστανεις? Γιατι αν δεν υπαρχει κατι απο τα δυο, θα τρως κρύο φαγητό και το καλοκαιρι θα ρισκάρεις να είναι αλλοιωμένο.

Σε αυτή την περίπτωση πας αναγκαστικά σε σαλάτες (με οσπρια, ζυμαρικά, τυρί κλπ) ή πίτες (χορταρικών, κρεατικών) που τρώγονται κρύα και δεν  χαλάνε τόσο εύκολα εκτός ψυγείου όπως θαλασσινά και παρόμοια φαγητά.

Δημοσ.

Στην λέσχη όταν ήμουν φοιτητής είχε πάντα η όσπρια ή σούπες λαχανικών και επίσης σαλάτες και φρούτα.

Οπότε για τσέκαρε τι έχει στην λέσχη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...