cyrax2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σας εχω ενα προβλημα με το paypal προσπαθω να στειλω καπια λεφτα οπου εχω συνδεσει το paypal με την revolut και μου λεει στο paypal οτι There's a problemYour payment method isn’t working. Do you want to try again with another card or bank? If you continue to encounter problems, please contact customer service. πριν 2 ημερες δεν ειχα προβληματα και τωρα μου λεει αυτο το πραγμ,α>>???? μπορειτε να με βοηθησετε??
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αν καταλάβουμε τι θέλεις να κάνεις ίσως
cyrax2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 θελω να στειλω καπια λεφτα σε καπιον και οταν παω να το κανω αυτο μου λεει αυτο το μυνημα Your payment method isn’t working. Do you want to try again with another card or bank? If you continue to encounter problems, please contact customer service. πριν 2 ημερες δεν ειχα προβληματα και τωρα μου λεει αυτο το πραγμ,α>>????
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ο τύπος είναι ότι νά'ναι. Μου έστειλε pm στα καλα καθουμενα να με βρισει επειδη λεει τους βοηθαω ολους και δε βοηθησα και αυτον. 3
cyrax2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 απλα κανενας δεν με βοηθαει το προβλημα εινε οτι εδω μεσα αλλοι βοηθανε και αλλοι δεν βοηθανε
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τα λεφτα που θελεις να στείλεις ειναι στο balance του paypal σε χρεωστική ελλάδος (που εχει αρκετά χρήματα, εχει ενεργοποιηθεί, 4digits pin, κλπ) σε πιστωτική ελλάδος (που εχει αρκετά χρήματα, εχει ενεργοποιηθεί, 4digits pin, κλπ) σε χρεωστική/πιστωτική αλλης χώρας (που εχει αρκετά χρήματα, εχει ενεργοποιηθεί, 4digits pin, κλπ) σε τραπεζικό λογαριασμο ελλάδος σε τραπεζικό λογαριασμό αλλης χώρας
cyrax2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 εννοω οτι παω στο send money to friends and family μετα βαζω το εμαιλ [email protected] και μετα μου εμφανιζει You're sending with MasterCardx-826010,68 EUR Change Funding Source Fee 0,69 EUR You'll Pay10,68 EUR και αφου γινει αυτο μου λεει There's a problem Your payment method isn’t working. Do you want to try again with another card or bank?
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ο τύπος είναι ότι νά'ναι. Μου έστειλε pm στα καλα καθουμενα να με βρισει επειδη λεει τους βοηθαω ολους και δε βοηθησα και αυτον. Κλαίω αχχαχαχα
cyrax2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 βρε φιλε δεν απειλησα κανεναν απλα μου ετυχε αυτο το σοβαρο προβλημα
turbat0s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τα λεφτα που θελεις να στείλεις ειναι στο balance του paypal σε χρεωστική ελλάδος (που εχει αρκετά χρήματα, εχει ενεργοποιηθεί, 4digits pin, κλπ) σε πιστωτική ελλάδος (που εχει αρκετά χρήματα, εχει ενεργοποιηθεί, 4digits pin, κλπ) σε χρεωστική/πιστωτική αλλης χώρας (που εχει αρκετά χρήματα, εχει ενεργοποιηθεί, 4digits pin, κλπ) σε τραπεζικό λογαριασμο ελλάδος σε τραπεζικό λογαριασμό αλλης χώρας Απάντησε στα παραπάνω cyrax
cyrax2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 εννοω οτι παω στο send money to friends and family μετα βαζω το εμαιλ [email protected] και μετα μου εμφανιζει You're sending with MasterCardx-826010,68 EUR Change Funding Source Fee 0,69 EUR You'll Pay10,68 EUR και αφου γινει αυτο μου λεει There's a problem Your payment method isn’t working. Do you want to try again with another card or bank?
theopan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 cyrax2016 έχεις επισκεφθεί ψυχίατρο πρόσφατα; Αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αρμόδια αυτή η ειδικότητα για προβλήματα διανοητικής υστέρησης...
cyrax2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 οχι βρε φιλε απλα ρωταω γιατι μου γραφει αυτο το πραγμα απλα γιατι μου γραφει αυτο το μυνημα>?>?>? τοσο καιρο δεν ειχα προβληματα.,. και στην revolut εχω μεσα λεφτα..
Ig0r Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αλλα αδυνατεις να δωσεις στα παιδια την αντιστοιχη βοηθεια που χρειαζονται για να καταλαβουν το προβλημα που αντιμετωπιζεις.Βρες τροπο να το εξηγησεις καλυτερα αλλιως κακως μπλεκεις με λεφτα εξ αρχης.
cyrax2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 θα το πω καλυτερα για να σου πω για το προβλημα μου.. θελω να στειλω καπια λεφτα σε καποιον μου εδωσε το email του πoυ εχει στο paypal// θελω να στειλω 3$ + 0.40$ tax paypal fee paypal [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script> οταν παω στο στο send money to friends and family δινω το [email protected]το ονομα του φιλου μου μετα βαζω το ποσο πχ 10 ευρω και οταν το κανω αυτο..εχω κανει print screen την φωτο.. και μετα παταω send payments now και μετα μου γραφει..στην 2 φωτο οπως θα δειτε παρακατω.. οποτε τι φταιει και μου εμφανιζει αυτο το μυνημα?? στην 2 φωτο.?? τοσο καιρο οταν εστελνα λεφτα δεν ειχα κανενα προβλημα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα