Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγω εχω την καρτα revolut βρε παιδια.. δεν  εχω  συνδεσει το paypal με  την  τραπεζα  μου..

στην revolut  εχω 12  ευρω μεσα  καταλαβες??

το paypal το εχω συνδεμενο με την εικονικη καρτα revolut.

Δημοσ.

εφοσον

εχει χρηματα η καρτα (αν ειναι prepaid) η ο λογαριασμος με τον οποιο ειναι συνδεδεμενη και δεν εχεις φτασει το οριο των 1000 ευρω ανα μηνα για αγορες απο εξωτερικο με τη συγκεκριμενη καρτα

τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι η να καλεσεις τη τραπεζα σου η να δοκιμασεις αλλη καρτα

μου εχει τυχει πολλες φορες χωρις λογο να αρνειται πεισματικα να περασει πληρωμη εξωτερικου με καποια καρτα και την επομενη να περναει κανονικα. δε ξερω γιατι, δεν εχω παρει σαφη απαντηση. καποιοι λενε οτι αν ειναι τελος του μηνα ισως εχει πιασει το οριο της η τραπεζα η εχει φαλει "κοφτη" η κατι τετοιο. δεν υπαρχει ομως λογος να τρελαινεσαι, ουτε να στελνεις pm σε ολους για κατι το οποιο ξερει καλυτερα απ'ολους η ιδια η τραπεζα σου :-)

O ts εχει γράψει οτι έχει κάρτα revolut, την οποια εχει συνδεσει στο paypal, άρα τα όρια και οι περιορισμοι των ελληνικών τραπεζων/καρτων δεν ισχύουν.

@ts

Ανοιξε την εφαρμογη revolut, σημειωσε σε ενα χαρτι αριθμο καρτας, κάτοχο, ccv και ημερομηνια λήξης. Κλείσε την εφαρμογη, μπες στις ρυθμισεις του κινητου, βρες τις εφαρμογές, βρες την revolut εφαρμογή και κάνε clear cache. Ανοιξε πάλι την εφαρμογή και αν σου ζητησει πάλι επιβεβαιωση στοιχείων (π.χ. κινητό) κάνε το. Μολις γίνει μπες στην εφαρμογή και δες τα στοιχεία της κάρτας και ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ CCV. Αν δεν ειναι ιδια με το χαρτάκι, φτιάξε το στο paypal.

Αν είναι ίδια, τοτε κάτι παιζει είτε με το paypal ή με τη συναλλαγή που θες να κάνεις. 

στην revolut  εχω 12  ευρω μεσα  καταλαβες??

μισό. θες να στείλεις 10,68 ευρω σε ξένο νομισμα και στην καρτα εχεις 12 ευρω; 

Μαλλον κάτι παιζει με τις ισοτιμίες. Αν είχες 20 ευρω και ήθελες να στειλεις 10,68 (και δεν ειχες προβλημα με αυτά που σου ειπα νωριτερα) τοτε θα ελεγα οτι κατι εχει μπλοκάρει το paypal, αλλά το 12 ίσως ειναι οριακο. Αν του στειλεις λιγοτερα χρήματα (π.χ. 6 ευρω) πάνε;

Πες μου κατι αλλο. Ο λογαριασμος του αποδέκτη ειναι ενεργός ή μηπως εχει μπλοκαριστεί;

Τωρα εχω απορία. Τι είδους υπηρεσία θες να πληρώσεις; Μήπως ειναι καμια περιεργη και εχει φαει black list;

Δημοσ.

και   6  ευρω να του στειλω παλι το ιδιο προβλημα εχω.. 

πως  μπορω να δω αν  ο Ο λογαριασμος του αποδέκτη ειναι ενεργός???ή μηπως εχει μπλοκαριστεί;

αυτο πως; το   βλεπω??

Δημοσ.

και   6  ευρω να του στειλω παλι το ιδιο προβλημα εχω.. 

πως  μπορω να δω αν  ο Ο λογαριασμος του αποδέκτη ειναι ενεργός???ή μηπως εχει μπλοκαριστεί;

αυτο πως; το   βλεπω??

φίλε μου, κάνε τα πράγματα με τη σειρά που σου προτείνω και γράφε feedback με τα αποτελέσματα

η κάρτα εχει τα ίδια στοιχεία μετα το clear cache; ναι ή οχι; ΑΥΤΟ κανε πρωτα για να δεις αν εσυ εισαι οκ. 

το αν ειναι ενεργός ή μπλοκαρισμένος θα στο πει μονο ο ίδιος ο κατοχος. Επικοινωνησε μαζί του και ρώτησε τον αν δεχεται κανονικά χρήματα στο paypal ή αν εχει προβλημα

Δημοσ.

ΤΑ  ΕΚΑΝΑ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ  ΠΟΥ  ΜΟΥ ΕIPES

Ανοιξε την εφαρμογη revolut, σημειωσε σε ενα χαρτι αριθμο καρτας, κάτοχο, ccv και ημερομηνια λήξης. Κλείσε την εφαρμογη, μπες στις ρυθμισεις του κινητου, βρες τις εφαρμογές, βρες την revolut εφαρμογή και κάνε clear cache. Ανοιξε πάλι την εφαρμογή και αν σου ζητησει πάλι επιβεβαιωση στοιχείων (π.χ. κινητό) κάνε το. Μολις γίνει μπες στην εφαρμογή και δες τα στοιχεία της κάρτας και ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ CCV. Αν δεν ειναι ιδια με το χαρτάκι, φτιάξε το στο paypal.

και εινε  ολα τα ιδια...

η κάρτα εχει τα ίδια στοιχεία μετα το clear cache; ναι  εινε τα ιδια..

οποτε  εγω τι κανω??

Δημοσ.

επικοιωνησε με τον παραληπτη και ρωτησε τον αν εχει προβλημα με το paypal του

αλήθεια εχεις επικοιωννησει καθολου μαζί του μεχρι τωρα;

Δημοσ.

μηπως  εχει το paypal μπλοκαρει  την καρτα  μου?

μου  στειλανε απο την   revolut οτι  το συστημα  ασφαλειας  διαπιστωσε  καπια διαφοροποιμενι  συμπεριφορα  στην  οπια   θικτικε ο  κανονικος λογαριασμος..  Οπως  βλοκαρισμα καρτας  μεχρι να εχει  διαπιστωθει οτι  οι μεταφορες  γινανε απο εσας..

μετα  μου λενε  please  check  your  transactions  list and if  you  regognize  all  trasactons  you can enable  your  card. in  the  card section..  οποτε  τι κανω  εγω??

Δημοσ.

μηπως  εχει το paypal μπλοκαρει  την καρτα  μου??

ρε ανθρωπε μιλα με τον παραληπτη

αν στην ειχε μπλοκαρει το ρρ θα στο εβγαζε στη σελιδα

παρτους ενα τηλεφωνο στο σαπορτ φιλε. θα ληθει αμεσως. τωρα παιδευεσαι απλα

και πιστευεις οτι θα καταφερει να συννενοηθει;

Δημοσ.

μου λενε να παω στο card section..   για να  κανω unblock  την  καρτα αλλα δεν  βλεπω κατι..

μου ειπανε οτι την κανανε unblocked την καρτα  μου..

Δημοσ.

και  παλι το ιδιο πραγμα  μου λεει στο paypal  

your   payment method isn’t working. Do you want to try again with another card or bank?

If you continue to encounter problems, please contact customer service.

και μου ειπανε οτι την κανανε unblocked την καρτα  μου.. απο  την revolut./.

τελικα  εφταιγε το email  του  φιλου  μου γιατι το εχουνε  βλοκαρει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...