Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βιντεοκάμερα: Sony DCR-HC22E

Δεν μπορώ να βρω drivers για την συγκεκριμένη βιντεοκάμερα ώστε όταν την συνδέω να την διαβάζει το PC. Έχω ένα CD με τους drivers όμως υποστηρίζει μόνο windows xp (έχω 2 PC με windows 7 και 10). Δοκίμασα να τρέξω τους drivers που είχα μέσω "λειτουργία συμβατότητας" με windows xp(service pack 1) και με windows xp(service pack 2), επίσης δοκίμασα με windows 98 και 95 αλλά τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τους drivers?

Αυτή είναι η μόνη λύση που βρήκα αλλά θα ήθελα να την συνδέσω με usb και όχι με 1394 όπως λέει (για να δω πρώτα αν το διαβάζει το PC και στην συνέχεια να αγόραζα έναν controller 1394)

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/sony-dcr-hc22e-camcorder-not-recognized-via/a441335e-7d78-4634-a3cc-062c0ab76882

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον έχω δει αυτόν τον οδηγό και τον έχω εφαρμόσει, αλλά το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το PC την κάμερα. 

Το FW Controller είναι δηλαδή Firmware Controller? Τι είναι αυτό? Το βικιπαίδεια δεν μου δωσε να καταλάβω καλά και μου φαίνεται κάπως άσχετο. 

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Τον έχω δει αυτόν τον οδηγό και τον έχω εφαρμόσει, αλλά το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει το PC την κάμερα. 

Το FW Controller είναι δηλαδή Firmware Controller? Τι είναι αυτό? Το βικιπαίδεια δεν μου δωσε να καταλάβω καλά και μου φαίνεται κάπως άσχετο. 

Sorry, εννοώ Firewire ή 1394, αυτό που λες κι εσύ δηλαδή.

Δημοσ.

για τη χρηση θελεις να τη συνδεσεις με το πι σι ??  μεταφορα ταινιων στο πισι η κατι αλλο?

Δημοσ.

Θέλω να μεταφέρω τα βίντεο που έχω τραβήξει με την βιντεοκάμερα (αν μου πεις ότι πρέπει μόνο με firewire να γίνει η μεταφορά και όχι με usb, αυτό το γνωρίζω, αλλά για να μην προχωρήσω σε αγορά χωρίς λόγο θέλω να βρω τους drivers ώστε να δω αν συνδέεται αρχικά με usb και στην συνέχεια με 1394).

Δημοσ.

Πάντως να ξέρεις ότι για μεταφορά video, αξίζει το firewire. Μην ξεχνάμε ότι αυτός ακριβώς ήταν ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε το πρότυπο. Δεν χάνονται frame και είναι πολύ γρηγορότερο.

Σε αντίθεση με το usb, στο firewire σχεδόν ταυτίζεται η πραγματική με την ονομαστική μεταφοράς (400Mbps=50MB/s)

Θέλω να πω ότι ακόμα κι αν βρεις driver, ίσως είναι καλό να επενδύσεις σε μια κάρτα Firewire από τη στιγμή μάλιστα που οι τιμές έχουν πέσει αισθητά. Οι φθηνές κάρτες συνήθως βασίζονται σε via chipset.

Δημοσ.

Αυτό το γνωρίζω, σίγουρα μόνο με firewire, με usb γενικά που το έχω κοιτάξει μπορεί να έχεις και προβλήματα πχ να βλέπεις την εικόνα, με καθυστέρηση του ήχου και άλλα τέτοια. Αλλά το θέμα είναι οι drivers...

Δημοσ.

Αυτό το γνωρίζω, σίγουρα μόνο με firewire, με usb γενικά που το έχω κοιτάξει μπορεί να έχεις και προβλήματα πχ να βλέπεις την εικόνα, με καθυστέρηση του ήχου και άλλα τέτοια. Αλλά το θέμα είναι οι drivers...

Σε Windows 10 πάντως δεν χρειάστηκε να περάσω drivers και η pci-Firewire κάρτα δουλεύει μια χαρά.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι εφόσον αναγνωριστεί η κάρτα firewire, δε χρειάζεται driver για την κάμερα.

Οι drivers είναι για συσκευές usb, serial, parallel

• Like 1
Δημοσ.

"Λες? Έχει φάση". Πραγματικά όσο και να έψαχνα πουθενά δεν έλεγε κάτι για drivers, σε όλα τα εγχειρίδια απλά συνέδεε την κάμερα και όλα καλά και ωραία και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι απλά δεν είχε βάλει drivers, αλλά αυτό που καταλάβαινα ήταν ότι είχε περάσει τους drivers απλά δεν το ανέφερε. Μάλλον οπότε έτσι είναι, πολύ χρήσιμη πληροφορία. Σας ευχαριστώ πολύ όλους (και φανταστείτε  ότι είχα μια παλιά μητρική που είχε 1394 και ήμουν έτοιμος  να στήσω ολόκληρο PC βγάζοντας κάποια κομμάτια από το το καινούριο μου PC). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...