Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Αντιμετωπίζω θέμα με την ταχύτητα του Internet, με αποτέλεσμα να μου χαλάει η εικόνα αρκετά στο live. Πρέπει να έχω οπωσδήποτε vdsl για να μπορώ να έχω μια κανονική ταχύτητα και να φαίνεται νορμάλ το βίντεο ?

Αν δείτε π.χ σε αυτό το βίντεο μου https://www.youtube.com/watch?v=Cbybl_qjPMA η ταχύτητα εικόνας και η ανάλυση είναι μια χαρά. Στη διάρκεια του streaming που ανεβάζει σε ροή ύστερα από λίγο το βίντεο του Youtube μέσω PS4 η ανάλυση είναι τραγική.

Οι μετρήσεις στο speedtest δείχνουν download speed 8.65 mbps και upload speed 0.51 mbps. Forthnet 24 γραμμή..

Οποιαδήποτε πρόταση θα εκτιμηθεί γιατί είναι τραγικό να μην μπορεί ούτε σε standard streaming να έχει μια νορμάλ εικόνα.

Δημοσ.

Εχεις τραγικο upload και γιαυτο σου χαλαει την εικονα!!!

Ναι για ενα live της προκοπης θες vdsl!

Στο βιντεο που ανεβασες κανεις record με elgato ή με καποιο προγραμμα;; Αν ναι κεινη τη στιγμη γραφεται η κανονικη ποιοτητα στον υπολογιστη, και το ανεβασες με ιδια ποιοτητα(κανονικη) στο youtube και γιαυτο φαινεται καθαρα!

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις τραγικο upload και γιαυτο σου χαλαει την εικονα!!!

Ναι για ενα live της προκοπης θες vdsl!

Στο βιντεο που ανεβασες κανεις record με elgato ή με καποιο προγραμμα;; Αν ναι κεινη τη στιγμη γραφεται η κανονικη ποιοτητα στον υπολογιστη, και το ανεβασες με ιδια ποιοτητα(κανονικη) στο youtube και γιαυτο φαινεται καθαρα!

Με vdsl θα λυθεί πιστεύεις το θέμα ? Και τόσο χαμηλό upload σε adsl δεν δικαιολογείται. Μέσω ps4 κάνω live streaming, έχω συνδέσει τον λογαριασμό μου στο youtube και κάνω αποθήκευση μέχρι 60 λεπτά βίντεο. Ύστερα το ανεβάζω ( Κάνει κάτι ώρες ).

• Like 1
Δημοσ.

Με vdsl θα λυθεί πιστεύεις το θέμα ? Και τόσο χαμηλό upload σε adsl δεν δικαιολογείται. Μέσω ps4 κάνω live streaming, έχω συνδέσει τον λογαριασμό μου στο youtube και κάνω αποθήκευση μέχρι 60 λεπτά βίντεο. Ύστερα το ανεβάζω ( Κάνει κάτι ώρες ).

για να εχεις downl 8, σημαίνει οτι εισαι πολύ μακριά απο το κέντρο ή/και η ποιότητα χαλκού/δικτύου από το καφαο μεχρι μεσα στο σπιτι σου εχει τα μαυρα του τα χάλια. Η adsl ειναι ΕΩΣ 24, οχι 24. Το upload συμπαρασίρεται απο το downl, οποτε το 0,5 ειναι λογικό και αναμενόμενο. Αν εκεί που εισαι εχεις καθαρό vdsl και οχι vdsl over adsl μην περιμένεις τραγική διαφορά στο upload speed. Πιστευω οτι θα φτάσει το 1mbps (απο μισο που ειναι σήμερα).

Με δυο λογια, δύσκολα θα κάνεις καλό streaming σε ποιοτική εικόνα και αν το καταφερεις, εχει τρέξιμο. 

• Like 2
Δημοσ.

για να εχεις downl 8, σημαίνει οτι εισαι πολύ μακριά απο το κέντρο ή/και η ποιότητα χαλκού/δικτύου από το καφαο μεχρι μεσα στο σπιτι σου εχει τα μαυρα του τα χάλια. Η adsl ειναι ΕΩΣ 24, οχι 24. Το upload συμπαρασίρεται απο το downl, οποτε το 0,5 ειναι λογικό και αναμενόμενο. Αν εκεί που εισαι εχεις καθαρό vdsl και οχι vdsl over adsl μην περιμένεις τραγική διαφορά στο upload speed. Πιστευω οτι θα φτάσει το 1mbps (απο μισο που ειναι σήμερα).

Με δυο λογια, δύσκολα θα κάνεις καλό streaming σε ποιοτική εικόνα και αν το καταφερεις, εχει τρέξιμο. 

Θετικη η προσεγγιση σου. Θα την βρω τη λυση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...