Takis_Sam Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Επίσης είναι φυσιολογικό ότι ένα προϊόν του κατεβάζουν την τιμή πολύ εύκολα όπως για παράδειγμα από δυόμιση χιλιάρικα στα 300€;;Επίσης ζητήθηκε αριθμός πληρωμής Western Union ο οποίος θα πληρώνονταν σε 2-3 μέρες και μας είπε την ώρα που θα πάμε στο Western Union θα μας στείλει μήνυμα με τα στοιχεια γιατί ίσως να άλλαζε ο λογαριασμός...παίζει κατι?Τα φώτα σας παρακαλώ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Takis_Sam
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Takis_Sam είπε Επίσης είναι φυσιολογικό ότι ένα προϊόν του κατεβάζουν την τιμή πολύ εύκολα όπως για παράδειγμα από δυόμιση χιλιάρικα στα 300€;; Οι 40 κλέφτες είναι ο πωλητής;
Takis_Sam Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μπορείς με WU.Για να είναι ξεφτίλα η τιμή μπας και είναι απάτη; Αυτό ρωτάω βρε παιδιά και εγώ ,για να δω τι γινεται
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Takis_Sam είπε Αυτό ρωτάω βρε παιδιά και εγώ ,για να δω τι γινεται Στο μυαλό του πωλητή δεν είμαστε.Εσύ αποφασίζεις.
Takis_Sam Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οι 40 κλέφτες είναι ο πωλητής; Ναι αλλά σε παρακάμπτουν από το AliBaba και σε πάνε στο What's App. προχτές παρεπιμτοντως ακύρωσα παραγγελία σε μια συνεργαζόμενη εταιρεία του Alibaba εμπλεκτηκε αμέσως ο Alibaba, η εταιρία ήταν κινεζική και μου επιστράφηκαν τα χρήματα ακέραια στο λογαριασμό της καρτας
vagos789 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Takis_Sam είπε Επίσης είναι φυσιολογικό ότι ένα προϊόν του κατεβάζουν την τιμή πολύ εύκολα όπως για παράδειγμα από δυόμιση χιλιάρικα στα 300€;;Επίσης ζητήθηκε αριθμός πληρωμής Western Union ο οποίος θα πληρώνονταν σε 2-3 μέρες και μας είπε την ώρα που θα πάμε στο Western Union θα μας στείλει μήνυμα με τα στοιχεια γιατί ίσως να άλλαζε ο λογαριασμός...παίζει κατι?Τα φώτα σας παρακαλώ Πιο πιθανο βλεπω να σου στειλουν τα εκατομμυρια του πριγκηπα της Νιγηριας παρα αυτο που θα παραγγειλεις
Takis_Sam Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, vagos789 είπε Πιο πιθανο βλεπω να σου στειλουν τα εκατομμυρια του πριγκηπα της Νιγηριας παρα αυτο που θα παραγγειλεις Ίσως να έχεις δίκιο ρε φιλε Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Takis_Sam
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Takis_Sam είπε Επίσης είναι φυσιολογικό ότι ένα προϊόν του κατεβάζουν την τιμή πολύ εύκολα όπως για παράδειγμα από δυόμιση χιλιάρικα στα 300€;;Επίσης ζητήθηκε αριθμός πληρωμής Western Union ο οποίος θα πληρώνονταν σε 2-3 μέρες και μας είπε την ώρα που θα πάμε στο Western Union θα μας στείλει μήνυμα με τα στοιχεια γιατί ίσως να άλλαζε ο λογαριασμός...παίζει κατι?Τα φώτα σας παρακαλώ Στην WU τι αριθμό πληρωμης;Σε όνομα τα στέλνεις τα λεφτά και βγαίνει ένας κωδικός που τον παίρνει ο αποστολέας.Είναι για να τον δώσει ο παραλήπτης ώστε να αποδείξει ότι αυτός είναι ο νόμιμος παραλήπτης. Πολυ βρωμάει η δουλειά. 1 λεπτό πριν, Takis_Sam είπε Ναι αλλά σε παρακάμπτουν από το AliBaba και σε πάνε στο What's App. προχτές παρεπιμτοντως ακύρωσα παραγγελία σε μια συνεργαζόμενη εταιρεία του Alibaba εμπλεκτηκε αμέσως ο Alibaba, η εταιρία ήταν κινεζική και μου επιστράφηκαν τα χρήματα ακέραια στο λογαριασμό της καρτας Σε τρώει ο πωπος σου να χάσεις λεφτά;Δεν τα δίνεις σε κανά νοσοκομείο;
Takis_Sam Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Στην WU τι αριθμό πληρωμης;Σε όνομα τα στέλνεις τα λεφτά και βγαίνει ένας κωδικός που τον παίρνει ο αποστολέας.Είναι για να τον δώσει ο παραλήπτης ώστε να αποδείξει ότι αυτός είναι ο νόμιμος παραλήπτης. Πολυ βρωμάει η δουλειά. Έχετε δίκιο , όνομα μου έστειλε απλά μήπως σε 2-3 μέρες μη και άλλαζε το όνομα
EMAKRYP Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Ως υποψήφιος και εγώ να χάσω τα χρήματα μου θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.Αρχικα για την αποφυγή του τελωνείου και μετά από συνεννόηση με τον έμπορο κανόνισα να πληρώσω με αποδείξει 500 δολλάρια στο Alibaba και τα υπόλοιπα μέσω τρα πεζας μεταφορά χρημάτων συγκεκριμένα στην HSBC και ρωτάω εγώ πως μπορώ να προστατεύσω τα χρήματα μου πριν τα καταθέσω στην τράπεζα όπως θα μου τα προστατεύσει το Alibaba με το trade assurance που δίνει?Δηλαδή να μου δεσμεύσει τα χρήματα η τράπεζα και να τα αποδεσμεύσει όταν το παραλάβω εγώ?Η αγορά αφορά εμπόρευμα από Κίνα Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από EMAKRYP
dexterios Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, EMAKRYP είπε Καλησπέρα παιδιά Ως υποψήφιος και εγώ να χάσω τα χρήματα μου θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.Αρχικα για την αποφυγή του τελωνείου και μετά από συνεννόηση με τον έμπορο κανόνισα να πληρώσω με αποδείξει 500 δολλάρια στο Alibaba και τα υπόλοιπα μέσω τρα πεζας μεταφορά χρημάτων συγκεκριμένα στην HSBC και ρωτάω εγώ πως μπορώ να προστατεύσω τα χρήματα μου πριν τα καταθέσω στην τράπεζα όπως θα μου τα προστατεύσει το Alibaba με το trade assurance που δίνει?Δηλαδή να μου δεσμεύσει τα χρήματα η τράπεζα και να τα αποδεσμεύσει όταν το παραλάβω εγώ?Η αγορά αφορά εμπόρευμα από Κίνα Αυτό που λες οι τράπεζες το ονομάζουν escrow account , είναι δηλαδή άλλο προϊόν από τον απλό τραπεζικό λογαριασμό και τον ανοίγουν μαζί αγοραστής και πωλητής συμφωνοντας ενώπιον της τράπεζας για το πότε και με ποια έγγραφα αποδεσμεύονται τα χρήματα προς τον πωλητή και πότε επιστρέφουν στον αγοραστή. Υπόψη ότι η τράπεζα χρεώνει αυτη την υπηρεσία οπότε για μικροποσά δεν συμφέρει. Για της HSBC που λες μπορείς να δεις εδώ https://www.gbm.hsbc.com/-/media/gbm/solutions/securities-services/escrow-brochure.pdf Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από dexterios 1
bromiaris Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, EMAKRYP είπε Καλησπέρα παιδιά Ως υποψήφιος και εγώ να χάσω τα χρήματα μου θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.Αρχικα για την αποφυγή του τελωνείου και μετά από συνεννόηση με τον έμπορο κανόνισα να πληρώσω με αποδείξει 500 δολλάρια στο Alibaba και τα υπόλοιπα μέσω τρα πεζας μεταφορά χρημάτων συγκεκριμένα στην HSBC και ρωτάω εγώ πως μπορώ να προστατεύσω τα χρήματα μου πριν τα καταθέσω στην τράπεζα όπως θα μου τα προστατεύσει το Alibaba με το trade assurance που δίνει?Δηλαδή να μου δεσμεύσει τα χρήματα η τράπεζα και να τα αποδεσμεύσει όταν το παραλάβω εγώ?Η αγορά αφορά εμπόρευμα από Κίνα Συγγνώμη αλλά όλο αυτό το μπέρδεμα που θα σε ωφελήσει με το τελωνείο;;;;
EMAKRYP Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 45 λεπτά πριν, bromiaris είπε Συγγνώμη αλλά όλο αυτό το μπέρδεμα που θα σε ωφελήσει με το τελωνείο;;;; αδερφέ μου Μετά από συνεννόηση με τελωνειο προχωράω...το θέμα κολλάει για την αμοιβή στην τράπεζα.
Theodora98 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά θέλω να αγοράσω κάτι θρανία για το φροντιστήριο μου 10 τεμάχια 300 εύρο. (Στην Ελλάδα μου ζητούν 1000) αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τελωνείο. Πώς ακριβώς πάει η χρέωση?με τον όγκο?την τιμή? Πχ και άλλα τόσα να δώσω παλυ με συμφέρει αλλά υπάρχει περίπτωση να είναι παραπάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα