Θεkλα Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν το ξέρω το παιδί, αλλά γιατί τόση χολή; Ακόμα και αν δεν έχεις παρακολουθησει την πορεία του, το βίντεο το είδες; Το μαυρισατε το video του ανθρωπου Εσένα σου άρεσε; Αλήθεια, αν οντως σου άρεσε πάτα like. Αλλα δες το πρώτα.
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ειναι θεμα video, προσωπικα δεν εκατσα καν να το δω. Το μαυρισμα το τρωει γιατι ανοιγει topics με clickbait τιτλους και δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει ο συγκεκριμενος, εχει φαει και perma για το λογο αυτο. Δεν πειραζει, το μενου σημερα ειχε mass dislike και ο εξυπνος της παρεας μολις πετυχε το αναποδο απο αυτο που ηθελε
haris013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 +1 dislike , λογικά αν κάνει επόμενο βίντεο δεν θα το ξανασπαμαρει εδω 1
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Πρεπει να βρει αλλο φορουμ για να διαφημισει τα βιντεο του πλεον
erk123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Χαχα για καθε dislike που κανατε πρωτον εστω λιγο πληρωνομαι δευτερον με βοηθησατε να παρω views .δεν ειναι clickbait ο τιτλος ειναι απλα ενα μιλρο σκετσακι οποιος δεν το καταλαβε μαλλον δεν εχει δει ταινια ποτε του .ευχαριστω παντος για το hate
YourTrueLegend Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Να σαι καλα και να μας ξαναρθεις εφοσον σε συμφερει η ολη φαση με τα 20 cents που εβγαλες για να παει στον πατο το βιντεο σου λογω των dislikes. Θα σε ξανατιμησουμε δεοντως , μην ανησυχεις καθολου ΥΓ. Απο 22/2 που ηταν πριν ανοιξεις το τοπικ , στο 25/37 τωρα που εσβησες τα link για να μη φας κι αλλα dislikes. Πηγες ταμειο ομως κι εβγαλες μια τσιχλα, worth. 2
erk123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξαναανεβαζω εδω .συγγνωμη για το spam φερθηκα λαθος Δεν ξαναανεβαζω συγγνωμη
Tsalikis177 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Aπο τα 2 dislike που ειχε το video οταν ανοιξε το τοπικ, ειναι ηδη στα 10. Καλα πηγε η διαφημιση Και χαίρεσαι; εσένα θα σου άρεσε να στο κάνουν;
erk123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Εγω φταιω δεν επρεπε να το ανεβασω εδω συγγνωμη :/
Tsalikis177 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Να σαι καλα και να μας ξαναρθεις εφοσον σε συμφερει η ολη φαση με τα 20 cents που εβγαλες για να παει στον πατο το βιντεο σου λογω των dislikes. Θα σε ξανατιμησουμε δεοντως , μην ανησυχεις καθολου ΥΓ. Απο 22/2 που ηταν πριν ανοιξεις το τοπικ , στο 25/37 τωρα που εσβησες τα link για να μη φας κι αλλα dislikes. Πηγες ταμειο ομως κι εβγαλες μια τσιχλα, worth. Ρε είπα υποστηρίξτε την χώρα σας :PPP κάτω τα Αμερικανάκια ρε! μην με κάνεις τώρα να τον προμοτάρω και πάρει 100 Likes σε 1 βδομάδα (στο χαλαρό) Χαχα για καθε dislike που κανατε πρωτον εστω λιγο πληρωνομαι δευτερον με βοηθησατε να παρω views .δεν ειναι clickbait ο τιτλος ειναι απλα ενα μιλρο σκετσακι οποιος δεν το καταλαβε μαλλον δεν εχει δει ταινια ποτε του .ευχαριστω παντος για το hate Στο insomnia είναι πολύ clickbait Στο youtube είναι λιγάκι Δεν το ξέρω το παιδί, αλλά γιατί τόση χολή; Μην ανοίγεις άλλα ακουντ (ή λες σε φίλους) να σε υποστηρίξουν. Απάντα μόνος σου χωρίς φόβο.
erk123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Αναγνψριζω το λαθος μου αλλα οποιος απο εσας μπορει να μου βγαλει το dislike .συγγνωμη που χαλασα τον χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις