daPro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ώρες ώρες κάνω κάτι μλκιες.. Σε μια εβδομάδα μετακομιζω.στα παράθυρα αλουμινίου είχα βάλει κάτι παγίδες απο τζάμπο με αυτοκόλλητο διπλής όψης..σήμερα που τα εβγαλα είχε μείνει το αυτοκόλλητο κ δεν έβγαινε με τπτ. Ο βλαξ πήρα ενα σφουγγάρι κουζίνας κ έβαλα διαλυτικό ο βλαξ.. Αποτέλεσμα...το αυτοκόλλητο εφυγε αλλά έφυγε κ το βερνίκι. Κ τώρα φαίνεται θαμπό κ τα σημαδια του σφουγγαριου εκεί που ετριψα. Μπορω να κάνω κάτι?
daPro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ακόμα εκεί είσαι??σε μια εβδομαδα θα παραδώσω τα κλειδιά .ελπίζω να μην τρολαρεις.
george_gr1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Η μονη λυση που μου ερχεται να παρεις βερνικι σε σπρευ. 1
Zerg13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Οι παγιδες που αγορασες γιατι ηταν; Η μονη λυση που μου ερχεται να παρεις βερνικι σε σπρευ. ή μια grenade. Το καλυτερο απ ολα
salazar1991 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 σε μια εβδομαδα θα παραδώσω τα κλειδιά .ελπίζω να μην τρολαρεις. Παράτα τα κλειδιά και φύγε!!! Φύγε βράδυ όπως είπε και ο φίλος!!! 1
daPro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν παιζει παίδες..ο άνθρωπος 4 χρόνια ηταν σωστός κ έχω ξενερωσει με την μλ. που εκανα.. 1
salazar1991 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Εγγύηση έχεις δώσει? Ας την κρατήσει λοιπόν και ας το φτιάξει.Αφού όπως λες ήταν σωστός, πες του τί έγινε και θα τα βρείτε.. Ανέβασε και μια φωτό να καταλάβουμε πόσο σκατά είναι..Μόνο να το φανταστούμε μπορούμε.
daPro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Η μονη λυση που μου ερχεται να παρεις βερνικι σε σπρευ.κ εγώ αυτό σκέφτομαι.. Θα ρωτησω κάνα μάστορα Εγγύηση έχεις δώσει? Ας την κρατήσει λοιπόν και ας το φτιάξει.Αφού όπως λες ήταν σωστός, πες του τί έγινε και θα τα βρείτε.. Ανέβασε και μια φωτό να καταλάβουμε πόσο σκατά είναι..Μόνο να το φανταστούμε μπορούμε. αν δεν βρω λύση εννοείται θα του το πω αν κ δεν φαίνεται πολύ είναι κ γέρος άνθρωπος μπορεί να μην το δει αμέσως.Φωτογραφία δεν μπορω τώρα.αν είναι αύριο.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι για το μέλλον και για να μαθαίνεις, τα τζάμια- καθρέπτες δεν τα τρίβουμε ποτε με το πράσινο σφουγγαράκι της κουζίνας (αυτό έκανε την ζημιά) τα τρίβουμε αν χρειαστεί με ψιλό σύρμα κουζίνας Τα τζαμια δεν επανέρχονται Αυτο
daPro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι για το μέλλον και για να μαθαίνεις, τα τζάμια- καθρέπτες δεν τα τρίβουμε ποτε με το πράσινο σφουγγαράκι της κουζίνας (αυτό έκανε την ζημιά) τα τρίβουμε αν χρειαστεί με ψιλό σύρμα κουζίνας Τα τζαμια δεν επανέρχονται Αυτο η ζημιά δεν έγινε στο τζάμι αλλά στο αλουμίνιο.https://www.google.gr/search?q=παραθυρα+αλουμινιου&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjZmqPG_LDSAhXMVxQKHShIAbwQ_AUIBygB#imgrc=X_5MBNScXlaYMM Έτσι είναι το παραθυρο κ ετριψα ακριβως πανω απτο χερούλι. Δεν έφυγε το χρωμα αλλά το βερνίκι.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ουτε το αλουμίνιο επανέρχεται, και αυτό με τον ιδιο τρόπο το τρίβουμε, μονο με συρμα
daPro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Ουτε το αλουμίνιο επανέρχεται, και αυτό με τον ιδιο τρόπο το τρίβουμε, μονο με συρμασίγουρα τώρα μου εγινε μαθημα..με σπρέι λες να γίνει κάτι?
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε αυτό που βάζουν στα αυτοκίνητα για να μην φαίνονται οι γρατζουνιες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα