Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε κλάιν. Να πεις ότι είχε κάποιο χρώμα που το πλήρωσε παραπάνω ή καμιά απομίμηση ξύλου που είναι πιο ακριβή να πάει στα κομμάτια... :P

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε κλάιν. Να πεις ότι είχε κάποιο χρώμα που το πλήρωσε παραπάνω ή καμιά απομίμηση ξύλου που είναι πιο ακριβή να πάει στα κομμάτια... :P

Γιατί επειδή είναι ασπρα δεν τα δούλεψε αυτός;

Ωραία λογική

• Super Moderators
Δημοσ.

Ουσιαστικά έγραψα την δικιά μου αντίδραση σε περίπτωση που έκανα εγώ την "ζημιά" στα δικά μου κουφώματα. Προφανώς δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο, αλλά μιλάμε για αισθητικό "πρόβλημα", όχι λειτουργικό ή κάτι που να επηρεάζει τη μόνωση...

Δημοσ.

Σχετικο, αν η ζημια ειναι 30€ ή εστω και 100€ και η εγγυηση 300€ τα αλλα 200€ τι θα γινουν? Στην υγεια του ιδιοκτήτη?

Στα επιστρεφει. Πρεπει να σου δικαιολογησει τι ζημιες γιναν και αν θες εσυ ζητας αποδειξη. Αυτη ειναι η σπανια περιπτωση, γιατι γενικα η μια εγγυηση δεν φτανει για τις ζημιες που εκανε ο ενοικιαστης, γενικα.

Αν η εγγυηση δεν φτανει για να καλυψει τις ζημιες ο ιδιωκτητης μπορει να κινηθει δικαστικα.

Το να βαψεις με κανα βερνικι της πλακας ή με καμια βαφη για αμαξια ενα κουφωμα, ε φυσικα δεν αποκαθιστα την βλαβη. Αρα δεν ζητας κ χρηματα πισω.

Δημοσ.

Τελικά πηρα μια αλοιφη γυαλισματος αυτοκινητου και με αρκετό τρίψιμο είναι μια χαρά τώρα..όλα καλά.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...