Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα pitsos no frost το οποιο η συντηρηση του εδω και καμποσο καιρο δεν λειτουργει σωστα. Η καταψυξη ειναι μια χαρα. Στην συντηρηση απλα δεν παγωνει οσο πρεπει και μια στο τοσο σταζει νερα.

Μας ειπε ενας να το κανουμε αποψυξη, γιατι δεν το ειχαμε κανει ποτε, για 3 μερες. Το καναμε για 2 μερες. Κατι πηγε να κανει, αλλα παλι τα ιδια.

Τι λετε?

Δημοσ.

Τα ψυγεία έχουν ένα σωληνάκι στο κάτω μέρος και προς τα πίσω, κάπου πάνω από το ντουλάπι των φρούτων το οποίο οδηγεί έξω από το ψυγείο για να φεύγουν τα νερά. Καμιά φορά αυτό βουλώνει και το ψυγείο πιάνει υγρασία

Δημοσ.

Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, τηλεφώνησε στο 18182 για να σε καθοδηγήσουν.

Αν είσαι και εντός εγγύησης θα σου στείλουν τεχνικό για να το δεί.

Δημοσ.

Βγαλ'το στο μπαλκονι. Να το βλεπει ο ηλιος. Σε γνωστη μου,σε μια μερα καλοκαιρι ομως,ηταν ετοιμο. Τωρα,τετοια εποχη ισως θελει 3 μερες που σου ειπαν,ισως παραπανω. Το θεμα ειναι οτι βουλωνει το σωληνακι που ειπε ο φιλος πιο πανω απο παγο. Η θεση του ομως και η μονωση που υπαρχει γυρω του,δεν ευνοει την αποψυξη του. Γι'αυτο και οι 3 μερες.... Αυτα εμπειρικα.... Δεν ειμαι ψυκτικος..

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Σας ευχαριστω ολους. Το αφησα για 3 μερες και καθαρισα και το σωληνακι. Παγος τωρα το ψυγειο. Σας ευχαριστω :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...