Georgepsidas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δυστηχως είμαστε χειρότεροι από τα ζώα γιατί δεν λέτε όμως και για τους "φιλοζοωους" που ταιζουν οτι αδέσποτο βρουν στην απέναντι όμως πολυκατοικία όχι στην δική τους.....
Shadows Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δυστηχως είμαστε χειρότεροι από τα ζώα γιατί δεν λέτε όμως και για τους "φιλοζοωους" που ταιζουν οτι αδέσποτο βρουν στην απέναντι όμως πολυκατοικία όχι στην δική τους..... Γιατι φανταζομαι ειναι σχετικο με το θεμα ''κακοποιηση σκυλου'' 1
pontez2 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γνωρίζω περίπτωση ανθρωπου που μπήκε στο νοσοκομείο σε κομα. Οι συγγενεις, ηθελαν να ξεφορτωθουν το σκυλί του, διότι το δόλιο γάβγιζε και αναζητούσε το αφεντικό του. Ο διάλογος ηταν κάπως έτσι: -Nα το φολιάσουμε -Να φολιάσουμε εσένα ρε -Ωραία πάρτο εσυ ρε έξυπνε τοτε το @@#$@#!σκυλο και τάιζέ το. -Δεν έχω τη δυνατότητα -Τότε φόλα Ευτυχως επικράτησε η λογική άλλων συγγενών και το ζώο έμεινε για 8 μήνες περίπου σε ξενοδοχείο σκύλων, μέχρι που το αφεντικό του επέστρεψε και το πήρε πίσω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ένα μηνιατικο και παραπανω, για μερικους ισως και δυο ,για ένα κινητο... Δεν λεω μου αρεσει παρα πολύ αλλα "Πολλα τα λεφτα Αρη" !!
Hellaslover Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Γνωρίζω περίπτωση ανθρωπου που μπήκε στο νοσοκομείο σε κομα. Οι συγγενεις, ηθελαν να ξεφορτωθουν το σκυλί του, διότι το δόλιο γάβγιζε και αναζητούσε το αφεντικό του. Ο διάλογος ηταν κάπως έτσι: -Nα το φολιάσουμε -Να φολιάσουμε εσένα ρε -Ωραία πάρτο εσυ ρε έξυπνε τοτε το @@#$@#!σκυλο και τάιζέ το. -Δεν έχω τη δυνατότητα -Τότε φόλα Ευτυχως επικράτησε η λογική άλλων συγγενών και το ζώο έμεινε για 8 μήνες περίπου σε ξενοδοχείο σκύλων, μέχρι που το αφεντικό του επέστρεψε και το πήρε πίσω. Θα πρεπε να παει ο συγγενεις που ηθελε να του ριξει φολα με τη σειρα του στο νοσοκομειο σε κομα..
azizmaiden Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Ηρθε η αστυνομια σημερα πριν απο λιγο, γιατι ο "κυριος" δεν εβαλε μυαλο.Δεν ξερω τι ειπαν μιλαγανε κανα 15λεπτο για να μην καρφωθω δεν βγηκα να ακουσω.Θα σας ενημερωσω για την συνεχεια. Ευχαριστω πολυ για ολη την υποστιριξη και την πληροφοριση!!! 4
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δυστηχως είμαστε χειρότεροι από τα ζώα γιατί δεν λέτε όμως και για τους "φιλοζοωους" που ταιζουν οτι αδέσποτο βρουν στην απέναντι όμως πολυκατοικία όχι στην δική τους..... Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα. Θεία μου που είναι φιλόζωη ταϊζει στην αυλή της πολυκατοικίας της καμιά 20αρια γάτες, ελάχιστες φορές λερώνουν την αυλή, αν τύχει και δούνε καμιά κουράδα πηγαίνει και την καθαρίζει. Γνωρίζω περίπτωση ανθρωπου που μπήκε στο νοσοκομείο σε κομα. Οι συγγενεις, ηθελαν να ξεφορτωθουν το σκυλί του, διότι το δόλιο γάβγιζε και αναζητούσε το αφεντικό του. Ο διάλογος ηταν κάπως έτσι: -Nα το φολιάσουμε -Να φολιάσουμε εσένα ρε -Ωραία πάρτο εσυ ρε έξυπνε τοτε το @@#$@#!σκυλο και τάιζέ το. -Δεν έχω τη δυνατότητα -Τότε φόλα Ευτυχως επικράτησε η λογική άλλων συγγενών και το ζώο έμεινε για 8 μήνες περίπου σε ξενοδοχείο σκύλων, μέχρι που το αφεντικό του επέστρεψε και το πήρε πίσω. Έλεος πραγματικά. 1
Suzumebachi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλα παιδια, μη τρελενεστε με τις "φιλοζωικες". Οι φιλοζωικες δεν ειναι κατι παραπανω απο ατομα σαν εμενα και εσενα που απλα εχουν μια σελιδα στο facebook(στην καλυτερη περιπτωση site) και απλα.....ασχολουνται,τρεχουν μαζευουν ζωα, τα φιλοξενουν και τα περιθαλπτουν (με δικα τους εξοδα φυσικα).Αυτο σε περιπτωση που καποιος εχει την εντυπωση οτι ειναι τιποτα σοβαρα οργανωμενες οι φιλοζωικες ομαδες....με γραφεια, φακελους δικηγορους κλπ......δεν ειναι..... 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλα παιδια, μη τρελενεστε με τις "φιλοζωικες". Οι φιλοζωικες δεν ειναι κατι παραπανω απο ατομα σαν εμενα και εσενα που απλα εχουν μια σελιδα στο facebook(στην καλυτερη περιπτωση site) και απλα.....ασχολουνται,τρεχουν μαζευουν ζωα, τα φιλοξενουν και τα περιθαλπτουν (με δικα τους εξοδα φυσικα). Αυτο σε περιπτωση που καποιος εχει την εντυπωση οτι ειναι τιποτα σοβαρα οργανωμενες οι φιλοζωικες ομαδες....με γραφεια, φακελους δικηγορους κλπ......δεν ειναι..... Το θεωρεις λιγο αυτό ???Εγω το θεωρω πολύ πολύ σημαντικο για ατομα που το κανουν επειδή αγαπανε απλα τα ζωα .
Suzumebachi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Οχι δε το θεωρω λιγο,ισα ισα. Απλα με τη λεξη 'φιλοζωικη οργανωση' εγω τουλαχιστον ειχα την εντυπωση πιο παλια οτι ηταν κρατικη η εστω χρηματοδοτουμενα και πιο...οργανωμενα. αυτο τιποτε αλλο.μετα....εμαθα.take a hint. Μου φανηκε πως εχουμε καποιοι την εντυπωση οτι οι φιλοζωικες οφειλουν να τρεξουν παραπανω απο εμας και ηθελα να τονισω οτι δεν ειναι ετσι. 3
azizmaiden Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Οχι δε το θεωρω λιγο,ισα ισα. Απλα με τη λεξη 'φιλοζωικη οργανωση' εγω τουλαχιστον ειχα την εντυπωση πιο παλια οτι ηταν κρατικη η εστω χρηματοδοτουμενα και πιο...οργανωμενα. αυτο τιποτε αλλο.μετα....εμαθα.take a hint. Μου φανηκε πως εχουμε καποιοι την εντυπωση οτι οι φιλοζωικες οφειλουν να τρεξουν παραπανω απο εμας και ηθελα να τονισω οτι δεν ειναι ετσι. Ισχυει αυτο που λες
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Οχι δε το θεωρω λιγο,ισα ισα. Απλα με τη λεξη 'φιλοζωικη οργανωση' εγω τουλαχιστον ειχα την εντυπωση πιο παλια οτι ηταν κρατικη η εστω χρηματοδοτουμενα και πιο...οργανωμενα. αυτο τιποτε αλλο.μετα....εμαθα.take a hint. Μου φανηκε πως εχουμε καποιοι την εντυπωση οτι οι φιλοζωικες οφειλουν να τρεξουν παραπανω απο εμας και ηθελα να τονισω οτι δεν ειναι ετσι. Ετσι ακριβως.Δεν υπαρχει χρηματοδοτηση απο το κρατος αν και θα επρεπε αφου δεν μπορει μονο του τα αυτονοητα .
azizmaiden Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Παιδια μαλλον του το πηραν το σκυλακι, η παιζει να ηταν της γκομενας του και να το πηρε αυτη πισω.Απο προχτες το βραδυ δεν εχει ακουστει τιποτα.Ουτε γαβγισμα ουτε κλαμα.Θα ενημερωσω και τις επομενες μερες.Ελπιζω αυτο το thread να βοηθησει και ατομα στο μελλον με παρομοιους προβληματισμους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα