Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... και φοβάμαι ότι θα κάνω βλακεία.

Σκέφτομαι ότι:

Θα θυσιάσω το design.

Θα δώσω για Snapdragon 808 και 3GB RAM τα ίδια λεφτά που θα έδινα για το 1+3Τ.

Θα αγοράσω μια μάρκα χωρίς αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

Ως αντάλλαγμα:

ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ TOUCH KEYBOARDS.

ΡΕ ΝΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ SWIFTKEY, FLEKSY, GO KEYBOARD, TOUCHPAL, SWYPE, GOOGLE KEYBOARD, SAMSUNG KEYBOARD. ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΗ. ΕΧΩ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΙΟ (ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΙ) ΝΑ ΜΗ ΚΟΙΤΑΩ ΤΙ ΠΑΤΑΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ "ΠΕΣ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ "ΠΕ; ΤΑ ΛΕΒΕΜΤΗ. ΜΠΥ"

Βάλε θα μου πείτε auto correct ρε Κωστάκη. Αμέ, το δοκίμασα. Κατάφερα να στέλνω ό,τι νάνοι μηνύματα. (και αντί για space να μπαίνει τελεία)

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Ο οργανισμός μου τραβάει φυσικό πληκτρολόγιο. Και να πεις ότι έχω κάνα μικρό κινητό. Το Note 3 έχω. Από το 2014 το ίδιο κινητό. Είναι απόλαυση το πληκτρολόγιο στις 5.7 ίντσες σε σύγκριση με μικρότερα που εκεί δε το συζητώ, τα λάθη πήγαιναν σύννεφο..

Αλλά συνειδητοποίησα ότι είμαι του κουμπιού. Είμαι επίσης της άποψης ότι το mobile gaming με πολύπλοκους χειρισμούς στην οθόνη (όπως ποδοσφαιράκι) είναι για τα μπάζα. Όπως το gaming θέλει χειριστήριο, έτσι και εγώ θέλω πληκτρολόγιο. Τι να κάνουμε, το χέρι μου είναι εκπαιδευμένο να νιώθει feedback και δεν γράφω και αργά.

Όποιος δεν με πιστεύει μπορεί να με κοντράρει εδώ:
https://10fastfingers.com/competition/58b6173927ec7

(σημείωση αν με περάσετε θα ξαναπαίξω)

Περιμένω τις απόψεις σας.

Δημοσ.

Φιλε μου να αγιασει το στομα σου.Με το φυσικο πληκτρολογιο της blackberry γραφεις πολυ πιο γρηγορα,πιο σωστο.Το μυστικο ειναι οτι τα πληκτρα εχουν σαν εγκοπες οποτε οταν βαζεις το δακτυλο απο πανω,το δακτυλο μπαινει στο γραμμα που θες.

Θα σου προτεινα να πας κατευθειαν στο blackberry KeyOne (blackberry mercury δηλ)

Πιο μαζεμενο ..πιο blackberry.Mε την εγγυηση δεν ξερω τι παιζει ακομα λογω TCL τηε εταιριας που κατασκευαζει πλεον τα bb αλλα σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο πτιν.

Οτι θελεις σε πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...