Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χρειάζομαι την βοήθεια σας για μία τραπεζική πληρωμή. Ο πωλητής μου έστειλε τα στοιχεία της τράπεζας αλλά με δυσκολεύουν ως προς την μετάφραση τους στο site του e-banking της τράπεζας μου ( eurobank ). Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ώστε να αποφύγω κάποιο λάθος;

Έχω κάνει μία προσπάθεια και την παραθέτω ως συνημμένο μαζί με τα στοιχεία που μου έστειλε ο πωλητής.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

post-242018-0-46156000-1488362514_thumb.png

post-242018-0-13063100-1488362543_thumb.png

Δημοσ.

Πριν πιάσουμε την ερώτησή σου, έχω την απορία γιατί θέλεις να πληρώσεις μέσω αυτού του τρόπου και όχι μέσω paypal που σου παρέχει εγγύηση;

Εάν δεν δέχεται ο πωλητής, μήπως πρέπει να το σκεφτείς;

Δημοσ.

Οπως ανεφερες δεν υποστηριζει paypal ή αλλο τροπο πληρωμης εκτος απο αυτον.

Ο πωλητης ειναι μεγαλο ιντερνετικο site( e-dym.pl )ηλεκτρονικου τσιγαρου, ο οποιος τυχαινει να με βολεβει σε διαφορα πραγματακια για να γλυτωσω αρκετα χρηματα.

Δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να πληρωσω με bank wire, οποτε τα στοιχεια σε αντιστοιχια ειναι σωστα;

Δημοσ.

Το ΙΒΑΝ δεν γράφεται με κενά.

Η πόλη μάλλον είναι "41200 Sosnowiec" και για τη διεύθυνση πρέπει να σιγουρευτείς ποια είναι ακριβώς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να πληρωσω με bank wire, οποτε τα στοιχεια σε αντιστοιχια ειναι σωστα;

Βεβαιώσου ότι βάζεις σωστά το ΙΒΑΝ και το transaction identification Code και είσαι έτοιμος. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά και απλά για επιβεβαίωση στις SEPA μεταφορές με ΙΒΑΝ. Ας διαφέρει κάποιο από αυτά που σου έστειλε ο πωλητής. Το έμβασμα θα φτάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...