Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μενω σε ενα ενοικιαζμενο ισογειο διαμερισμα και απο πανω μου υπαρχει ενα ζευγαρι ηλικιωμενων οι οποιει απο οτι μου ειπε ο ιδιοκτητης τον κατω οροφο τον ειχε αγορασει απο αυτους.Το οικημα ειναι δυπλοκατοικια.

Με απειλη οτι θα μου βγαλει την κεραια η οποια ειναι στην ταρατσα του γιατι ειχαν πει με τον ιδιοκτητη οτι δεν θα εχει ο κατω οροφος προσβαση στην ταρατσα ουτε και ο πανω οροφοσ προσβαση στην πισω κατω αυλη.Γινεται να την βγαλει με το ετσι θελω??Μπορω να του κανω μυνηση αν την βγαλει??

Ολα αρχισαν οταν του ειπα να μην μαγειρευει στην σκαλα εξω απο το σπιτι γιατι ολες οι μυρουδιεσ ερχονταν μεσα στο σπιτι μου τι να κανω μιας και ειναι ξεροκεφαλος??

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τα ίδια κάνουν οι γέροι και σε μένα αν σε ανακουφίζει αυτό. Μαγειρεύουν και δεν αερίζουν, μύριζε ολο το σπιτι μου λάδι. Επίσης κλείνουν κ τα παράθυρα του κοινόχρηστου διαδρόμου, κρυόνουν λένε...

Η ταράτσα σε ποιον ανήκει μπορείς να σιγουρευτεις; Γιατί δεν το λες στον ιδιοκτήτη;

Αν είναι δική του ΜΟΝΟ ναι αν θέλει την βγάζει. Ξενοίκιασε κ φύγε εμπλεξες με ανώμαλους γέρους που καταπιέζουν τους νέους, οπως συμβαίνει συχνά. Εγώ θα εκανα καταστροφές σε αυτόν όταν θα έφευγα.

Α και μια συμβουλή. Ποτέ μην τον βρίσεις ή του φωνάξεις ακομα και αν σε βρίσει αγνόησέ τον. Κινδυνος να πας μέσα αν πάθει κανα έμφραγμα.

Δημοσ.

Αν μου βγαλει την κεραια μπορω να βαλω ενα κονταρι στην αυλη και να την ανεβασω ψηλα???Ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι στα λογια χωρις επισημα χαρτια ειπαν οτι η ταρατσα ανεοικει στον πανω οροφο και η αυλη στον κατω αλλα ο πανω εχει τον λεβητα πετρελαιου κατω στην αυλη.Ο ιδιοκτητης ειπε οτι θα του πει να παρει τον λεβητα να τον βαλει στην ταρατσα ανθελει να βγαλει την κεραια.

Δημοσ.

Αν μου βγαλει την κεραια μπορω να βαλω ενα κονταρι στην αυλη και να την ανεβασω ψηλα???

Δορυφορική ή κεραία στο μπαλκόνι σου μπορείς, υπο προυποθέσεις.Αλλα δεν θα φτάσετε εκεί

http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=47409

δεν ξερω για το κοντάρι στην αυλή...

*ο Λεβητας δεν πάει οπου γουστάρεις, θέλει σωλήνωση...αλλα μπορεί να χεστεί.

Δημοσ.

Να του κανεις μηνυση επειδη σου ξυλωσε την κεραια; :lol:

Ωραια, μηνυση διεκδικωντας τι;

Και δευτερον, πώς θα αποδειξεις οτι στην ξυλωσε αυτος;

Δημοσ.

Δεν ανεβαινει κανενασ αλλοσ στην ταρατσα μονο αυτος εχει τα κλειδια.Δηλαδη μπορει να κανει οτι θελει???Το οτι μαγυρευει μεσα στην κοινοχρηστη σκαλα τι μπορω να του κανω???

Δημοσ.

Το οτι εχει μονο αυτος τα κλειδια πρεπει να το αποδειξεις. Και δεν σημαινει κι οτι εχει ευθυνη για οτι συμβαινει στην ταρατσα, πολλω δε μαλλον οτι καθε ζημια της ταρατσας την προκαλει αυτος που εχει τα κλειδια. Πρεπει να εισαι σε θεση να αποδειξεις οτι τη ζημια την εχει κανει αυτος. Καθοτι αυτος καλιστα μπορει να ισχυριστει οτι την πηρε καποιος αγνωστος την κεραια ή ακομα και ο... αερας.

Σε οτι αφορα το μαγειρεμα σε κοινοχρηστο χωρο, πώς ακριβως το κανει; Βγαζει την κουζινα στην σκαλα, μαγειρευει, και μετα την ξαναβαζει μεσα; Θεωρω παντως πως δεν μπορεις να κανεις κατι, σε νομικο επιπεδο μιλωντας. Δεν ειμαι βεβαιος κιολας, αλλα τελος παντων και να μπορεις να τον τρεξεις νομικα επειδη μαγειρευει στη σκαλα, σιγουρα δεν αξιζει.

Απλα, αλλαζεις διαμερισμα, αν σε ενοχλει τοσο πολυ η συγκεκριμενη συνηθεια και ο αλλος δεν σε καταλαβαινει.

ΥΓ. Μαγειρεματα στη σκαλα, απειλες για ξυλωμα κεραιας tv...Που ζουμε...

• Like 1
Δημοσ.
ΥΓ. Μαγειρεματα στη σκαλα, απειλες για ξυλωμα κεραιας tv...Που ζουμε...

χαχαχα

απειλές για ξύλωμα λεβητα...

Δημοσ.

Ολα αρχισαν οταν του ειπα να μην μαγειρευει στην σκαλα εξω απο το σπιτι γιατι ολες οι μυρουδιεσ ερχονταν μεσα στο σπιτι μου τι να κανω μιας και ειναι ξεροκεφαλος??

Σε εμας έχουμε ακόμα πιο ξεροκέφαλους γέρους. Κατεβαίνουν στο υπόγειο κάτω και βάζουν ένα μεταφερόμενο μάτι κουζίνας στην κοινόχρηστη πρίζα για να βράσουν διάφορες σούπες που φτιάχνουν, να σημειώσω οτι έχουν κανονικά ρεύμα στο σίτι τους. Μετά μόλις τελειώσουν το φαγητό ανεβαίνουν και το τρώνε στο σπίτι τους. Μια φορά μάλιστα κατέβηκα κάτω μετέφερα διάφορα κουτιά μαραφέτια και συμπράγκαλα με σκόνες κτλ από το δικό μου δωμάτιο στο υπόγειο και περνούσα δίπλα από την κατσαρόλα τους, αυτοί τίποτα εκεί συνεχίζουν απτόητοι το μαγείρεμα. Μια φορά τους απείλησα να σταματήσουν και να πληρώσουν και το ρεύμα που καταναλώνουν στα κοινόχρηστα από τις παπάτζες που κάνουν, μου λένε καλά καλά έλα να δοκιμάσεις τώρα να δεις αν είναι ωραία η σούπα και τα κανονίζουμε τα υπόλοιπα.

• Like 7
Δημοσ.

μου λένε καλά καλά έλα να δοκιμάσεις τώρα να δεις αν είναι ωραία η σούπα και τα κανονίζουμε τα υπόλοιπα.

Aν μένεις μόνος η/και δεν μαγειρεύεις δεν ειναι και καθόλου ασχημη η πρόταση τους  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Aν μένεις μόνος η/και δεν μαγειρεύεις δεν ειναι και καθόλου ασχημη η πρόταση τους  :-D

να δοκιμάσεις είπαν... :-) οχι ελα να φας.

Δημοσ.

Αν μου βγαλει την κεραια μπορω να βαλω ενα κονταρι στην αυλη και να την ανεβασω ψηλα???Ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι στα λογια χωρις επισημα χαρτια ειπαν οτι η ταρατσα ανεοικει στον πανω οροφο και η αυλη στον κατω αλλα ο πανω εχει τον λεβητα πετρελαιου κατω στην αυλη.Ο ιδιοκτητης ειπε οτι θα του πει να παρει τον λεβητα να τον βαλει στην ταρατσα ανθελει να βγαλει την κεραια.

:lol:  :lol:  :lol:

μην τον αφήσεις να βγει από το σπίτι. απαγορευμένη περιοχή πες του....  :lol:  :lol:  :lol:

...μου λένε καλά καλά έλα να δοκιμάσεις τώρα να δεις αν είναι ωραία η σούπα και τα κανονίζουμε τα υπόλοιπα.

πως φαίνεται η διαφορά ηλικίας και σοφίας...?

είσαι απλά ένα μικρό παιδάκι που θέλει να αλλάξει τον κόσμο

είναι απλά γέροι άνθρωποι που έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι και ξέρουν πόσο διεφθαρμένος είναι.

Θεωρώ ότι καλά κάνανε. Θα το έκανα και εγώ αν δεν ντρεπόμουν (οχι δα και με κατσαρόλα έξω να μαγειρεύω).

Δημοσ.

Επειδή όντως πρέπει να αποδείξεις ότι ισχυρίζεσαι (δεν μπορείς) έχεις 2 επιλογές.

Είτε φεύγεις γιατί κάνει μπαμ ότι έμπλεξες με μαλάκες

ή 

Άρχισε τα αντίποινα μόλις κάνουν καμία πουστιά. Γέροι είναι οπότε λογικά θα κουραστούν εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Κακως ασχολεισαι με τους αλλους ιδιοκτητες στο θεμα της κεραιας και της ταρατσας. Θα μιλας μονον με τον ιδιοκτητη σου και θα του ζητησεις να "καθαρισει" αυτος απο την στιγμη που δεν μπορεις να εχεις τηλεοραση αλλα κι επειδη δεχεσαι παρενοχλησεις κι απειλες για αυτον τον λογο. Εαν ο ιδιοκτητης σου δεν σε καλυψει, απειλησε τον με απαιτηση μειωσης ενοικιου ή και αποχωρησης με επιφυλαξη για τα δικαιωματα σου καθως θα εχει παραβει το συμβολαιο.

Η περιπτωση του μαγειρεματος , ειναι και παλι θεμα συζητησης με τον ιδιοκτητη σου και τελικα ζητημα του κανονισμου της πολυκατοικιας ο οποιος και προφανως υπαρχει και σιγουρα καλυπτει τις περιπτωσεις κακης χρησης κοινοχρηστων χωρων. Συν το οτι μπορει θεωρω να παρεμβει και το 100 ή και η πυροσβεστικη. Αν θες δηλαδη ανοιγεις κανονικοτατο πολεμο, χαμενοι θα βγουν οι απο πανω αλλα και εσυ θα χασεις νευρα κι ησυχια.

Συζητησε με τον ιδιοκτητη σου και κοιτα μηπως παιζει το σεναριο της μετακομισης αλλου, κατι που πιθανον ομως να σε φερει αντιμετωπο με αλλου ειδους προβληματα γειτονιας. Εξασφαλιση δυστηχως δεν υπαρχει σε αυτον τον κοσμο. Εαν δεν παιζει η μετακομιση, επιμενεις με τον ιδιοκτητη, κοιτας το συμβολαιο σας και βασιζεσε σε αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...