Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παπι, d4rkdhadow, telalantin, deesnider πάνω κάτω τα ίδια.

...τι ακριβώς έκανα εγώ; Ελπίζω ότι δεν αναφέρεσαι στο (ένα, μοναδικό και άκρως απαξιωτικό) post μου στο thread των χαζοκουτομόγληδων (κατά κόσμον: survivor) και ότι δε συμπέρανες απ' αυτό ότι την τηλεόραση την έχω γραμμένη οπουδήποτε αλλού εκτός από 'κει που δεν πιάνει μελάνι...

Δημοσ.

Για καπιο λογο δεν βγζινουν και πιασαρικα θεματα. Πχ δεν ανοιξε θεμα με τιτλο "ειναι ταξικο το ατυχημα με την πορσε;" Το οποιο θα γινοτα hot σε 20 λεπτα.

• Like 2
Δημοσ.

...τι ακριβώς έκανα εγώ; Ελπίζω ότι δεν αναφέρεσαι στο (ένα, μοναδικό και άκρως απαξιωτικό) post μου στο thread των χαζοκουτομόγληδων (κατά κόσμον: survivor) και ότι δε συμπέρανες απ' αυτό ότι την τηλεόραση την έχω γραμμένη οπουδήποτε αλλού εκτός από 'κει που δεν πιάνει μελάνι...

Σε παρακαλώ!

Το survivor ειναι θρησκεία!

Δημοσ.

Ξεχάσαμε και τον toufas και πολλούς άλλους.

Γενικώς είχα εκφράσει μια άποψη πριν από μερικά χρόνια και την συζητούσαμε στο μπλα μπλα. Για όλους όσους μπαίνουν στο internet και περνάνε την ώρα τους στα forums, από ένα σημείο και μετά με το πέρασμα των ετών παρουσιάζεται κούραση. Η κούραση οφείλεται στο γεγονός οτι ανοίγονται τα ίδια και τα ίδια θέματα με αποτέλεσμα να βαριέσαι να απαντήσεις, να βαριέσαι να ξανακάνεις τις ίδιες διαφωνίες και τις ίδιες διαμάχες. Το τελειωτικό χτύπημα το δίνουν διάφορα trolls τα οποία μπαίνουν απαντάνε ειρωνικά χωρίς να βρίζουν και φυτιλιάζουν συζητήσεις, μάλιστα οι συγκεκριμένοι μετά από κάποιο διάστημα επειδή τους τελειώνουν τα "καύσιμα" γίνονται ban και έχω κρατήσει μερικά τέτοια nicks.

Θα έλεγα οτι η "απόσυρση" στα forums είναι ένα λογικό φαινόμενο.

• Like 4
Δημοσ.

Λεω οτι ο κοσμος δε συμμετέχει στα threads.

Α, o.k...

...κοίτα, μια συζήτηση σε forum, θεωρώ ότι δε διαφέρει στα ουσιαστικά χαρακτηριστικά της, από μια κατά πρόσωπο. Όπως και στην κατά πρόσωπο λοιπόν, είναι λογικό να συμμετέχεις, εφόσον το θέμα σ' ενδιαφέρει και να συνεχίζεις, εφόσον βλέπεις ότι διατηρείται ένα σχετικό επίπεδο μεταξύ των συνομιλητών.

Αν ανοίγονται θέματα κάθε τρεις και λίγο, απ' το κάθε πικραμένο troll, για την κάθε ανοησία που κατεβάζει η γκλάβα του, τα οποία γεμίζουν «απαντήσεις» από ανάλογου επιπέδου φελλούς, τι συμμετοχή περιμένεις και γιατί; 

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταία παρατηρώ μια γενικότερη αποχή από το forum (στο μπλαμπλα αναφέρομαι).

Βλέπω θέματα μόνο για εφκα, μετανάστευση, προβληματα με απο πάνω/γείτονες με οικοσιτα ζωα. Η προβλήματα με ηλεκτρικές συσκευές.

Χρήστες αγνοούνται (bspus, nenya, idomeneas7, toxovolos, theoritikos και ενα σωρο αλλοι) ή περιοριζονται στα ανέκδοτα.

Και κάποια threads που κινούνταν αρκετά (πχ τα μέλη του i με φωτογραφίες) έχουν θαφτεί - μάλλον από έλλειψη ενδιαφεροντος.

Τα άλλα υπο-φορουμ αντίστοιχη εικόνα. Βλέπω στις προσφορές να ζητιανευουν - σε απανωτά posts - ενα κωδικό προσφορας για s7 σαν αλλα φορα πoυ λένε ολοι "thanks" στον topic starter. Δεν μπορώ να εκφερω ολοκληρωμένη γνώμη γιατί δεν ήμουν τακτικο μέλος στις υπόλοιπες ενότητες.

Η αρχιζει να με πιάνει λίγο κατάθλιψη με την αποχή ή φταίει η καταθλιψη μου που τα βλέπω μαύρα. (Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα).

Τι γνώμη έχετε;

Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας μωρή Θέκλα; :fear:

Δημοσ.

Το the point τώρα (που λέμε και στον Τρίλοφο).. Mε την έλευση του Survivor και του αντίστοιχου θρεντ, έχουν περιοριστεί πολύ τα τρολοθέματα. Καλό για τους mods αυτό, κακό για σένα :ρ

Δημοσ.

Είναι που δεν βλέπει κανείς ελληνική τηλεόραση κατά τα άλλα! :D

αυτό ακριβώς. σκεφτόμουν να ανοίξω και θέμα για αυτό. αλλα απέχω!

Δημοσ.

Εγω νομιζω φταιει που κλειδωνονται θεματα σχετικα ευκολα και με το παραμικρο. Αν ανοιξεις ενδιαφερον θεμα (να σηκωνει κουβεντα, χαβαλε η διαφορες αποψεις)θα κλεισει. Ειναι λιγο ξενερωτο

• Like 2
Δημοσ.

Εγω νομιζω φταιει που κλειδωνονται θεματα σχετικα ευκολα και με το παραμικρο. Αν ανοιξεις ενδιαφερον θεμα (να σηκωνει κουβεντα, χαβαλε η διαφορες αποψεις)θα κλεισει.

Καιρος ηταν.

Δημοσ.

Καιρος ηταν.

Τι εννοείς; Καιρός ήταν να αναφερθεί; Η οτι ηταν καιρός να αρχίσουν να κλειδώνονται;

Σκεφτόμουν ότι ίσως είναι σωστότερο πια να μετρουνται με καποιο τροπο τα ενεργά μέλη και όχι τα εγγεγραμμένα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...