Postmort3m Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Κάνω το μεταπτυχιακό μου και στα πλαίσια εργασίας που έχω πρέπει να προτείνω καινοτόμες ιδέες και να κάνω μια έρευνα για να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον/ανάγκη. Έχω ετοιμάσει 3 ερωτηματολόγια για 3 διαφορετικές ιδέες και θα το εκτιμούσα αν τα απαντούσατε. Τα ερωτηματολόγια είναι στα Αγγλικά. Σχόλια/προτάσεις ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ. Ιδέα 1: Εναλλακτικά λεωφορεία για τον νομό Αττικής. (Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο κάτοικοι περιοχών που χρησιμοποιούν ΚΤΕΛ και δεν εξυπηρετούνται από την αστική συγκοινωνία) https://goo.gl/forms/ZB3MZ9datgs59OL83 Ιδέα 2: Ιστοσελίδα εύρεσης συγκατοίκων βάση συμβατότητας με reviews και ratings για τα σπίτια και προηγούμενους συγκάτοικους. https://goo.gl/forms/JS9J0cr75PfTKdBQ2 Ιδέα 3: Vending machines για φάρμακα. https://goo.gl/forms/3D36e3WgvQLhWwz63
angmar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Παραπέμπω σε αυτό το πόστ για τα 5 bullets που περιλαμβάνει. 1
Postmort3m Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Παραπέμπω σε αυτό το πόστ για τα 5 bullets που περιλαμβάνει. Αν ήμουν από εταιρεία δημοσκοπήσεων θα είχα newbie λογαριασμό με 0 μηνύματα created σήμερα. Αλλά οκ. 1) Γραφεις ποια εισαι. Αυτό δεν αφορά κανέναν δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιήσω το όνομα μου. 2) απο ποια σχολή/πανεπιστήμιο, University of Sheffield, MSc in Management of Business, Innovation and Technology 3) το θεμα της εργασίας σου, Innovation and Entrepreneurship 4) τον επιβλέποντα καθηγητή σου, Δεν υπάρχει λόγος να το δημοσιοποιήσω επίσης. 5) το σκοπο του ερωτηματολογίου, Τον ανέφερα στο αρχικό ποστ. Για του λόγου το αληθές: 1
forgotten Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Αν ήμουν από εταιρεία δημοσκοπήσεων θα είχα newbie λογαριασμό με 0 μηνύματα created σήμερα. Αλλά οκ. 1) Γραφεις ποια εισαι. Αυτό δεν αφορά κανέναν δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιήσω το όνομα μου. 2) απο ποια σχολή/πανεπιστήμιο, University of Sheffield, MSc in Management of Business, Innovation and Technology 3) το θεμα της εργασίας σου, Innovation and Entrepreneurship 4) τον επιβλέποντα καθηγητή σου, Δεν υπάρχει λόγος να το δημοσιοποιήσω επίσης. 5) το σκοπο του ερωτηματολογίου, Τον ανέφερα στο αρχικό ποστ. Για του λόγου το αληθές: αγαπητε μου μου εχει τυχει να απαντησω σε αρκετα ερωτηματολογια καποτε τα οποια χρησιμοποιηθηκαν για κερδος ,οποτε το να σε ρωτα κανεις κατι για το ερωτηματολογιο δεν αποτελει παραλογο του θεματος, αν και αισχρη πρακτικη εταιριες καποτε παριστανουν τους φοιτητες για δωρεαν δειγματοληψια.
Postmort3m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Έτοιμο το (2) και (3) από μένα. Σ΄ευχαριστώ πολύ που αφιέρωσες τον χρόνο να απαντήσεις! αγαπητε μου μου εχει τυχει να απαντησω σε αρκετα ερωτηματολογια καποτε τα οποια χρησιμοποιηθηκαν για κερδος ,οποτε το να σε ρωτα κανεις κατι για το ερωτηματολογιο δεν αποτελει παραλογο του θεματος, αν και αισχρη πρακτικη εταιριες καποτε παριστανουν τους φοιτητες για δωρεαν δειγματοληψια. Ναι το καταλαβαίνω ότι μπορεί κάποιος να το κάνει για κέρδος αλλά προσωπικά δεν βλέπω πάρα πολλά ποστ με τέτοιο θέμα και πάντα απαντάω όταν πρόκειται για φοιτητή. Δεν είπα ότι είναι παράλογη η ερώτηση αλλά όταν βλέπεις κάποιον που είναι ενεργός στο φόρουμ χρόνια είναι λίγο κουλό να νομίζεις ότι είναι από εταιρεία γιατί συνήθως αυτοί παίρνουν σβάρνα όλα τα φόρουμ και προφανώς έχουν καινούργιους λογαριασμούς. Anyway. Κανένα πρόβλημα, όπως είδες απάντησα και απέδειξα ότι είμαι όντως φοιτήτρια. Ευχαριστώ όσους απαντήσουν. Τα ερωτηματολόγια είναι μικρά και θα πάρουν το πολύ δυο λεπτά το καθένα.
mclein Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Venture Idea for vending machines offering medicine. Your response has been recorded. ================= Venture Idea for a roommate website Your response has been recorded. 1
Postmort3m Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Venture Idea for vending machines offering medicine. Your response has been recorded. ================= Venture Idea for a roommate website Your response has been recorded. Ευχαριστώ να'σαι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα