Elmago1925 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Καλησπερα στο φορουμ.Μεσα στο Γεναρη εκανα 2 παραγγελιες απο gearbest και εκανα το λαθος να δηλωσω non-registered airmail και στις 2.Μετα που ανοιξα ticket για να το διορθωσω λογω της πρωτοχρονιας τους που γινεται ενας κακος χαμος δεν προλαβαν να το αλλαξουν σε registered γιατι ηδη τις ειχαν στειλει.Τωρα που κλεινουν 2 μηνες περιπου υπαρχει περιπτωση να παραλαβω τιποτα; Γενικα πειτε μου πως να κινηθω γιατι πρωτη φορα εκανα το λαθος.Ευχαριστω Να αναφερω οτι τουλαχιστον να κλαπηκαν απο την πολυκατοικια δεν δινω πιθανοτητες κλοπης γιατι ευτυχως η ταχυδρομος χτυπαει κουδουνι παντα ειτε το δεμα ειναι πολυ μικρο ειτε μεγαλυτερο
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Log in to your PayPal account. Go to the Resolution Center. Select the dispute you want to escalate, then click Escalate. Follow the instructions. Click Escalate to a claim.
fastnq2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 25-45 εργασιμες δεν ειναι το non-registered αν θυμαμαι καλα?45 σιγουρα δεν εχουν περασει οποτε περιμενε ακομα λιγο ειναι η γνωμη μου ετσι και αλλιως το paypal εχει περιθωριο ακομα για το refund
letom Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Περίμενε λίγο ακόμα. Εγώ την περασμένη εβδομάδα παρέλαβα παραγγελία που έγινε τέλη Νοεμβρίου. Τα λεφτά δεν τα χάνεις ό,τι και να γίνει. Το paypal σε καλύπτει για 180 μέρες.
Elmago1925 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 25-45 εργασιμες δεν ειναι το non-registered αν θυμαμαι καλα?45 σιγουρα δεν εχουν περασει οποτε περιμενε ακομα λιγο ειναι η γνωμη μου ετσι και αλλιως το paypal εχει περιθωριο ακομα για το refund Ειναι στις 45 μερες τωρα ξεχασα να αναφερω οτι εγινε εκει στο πρωτο 10ημερο του γεναρη.Εκει που εχουν πρωτοχρονια δηλαδη.Θα περιμενω λιγο ακομα..Απλα δεν καταλαβαινω γιατι οτι παρηγγειλα απο ebay εκεινες τις μερες ηρθε ηδη (και μιλαμε για καμια 30ρια πραγματα) και του gearbest οι παραγγελιες πουθενα..Περίμενε λίγο ακόμα. Εγώ την περασμένη εβδομάδα παρέλαβα παραγγελία που έγινε τέλη Νοεμβρίου. Τα λεφτά δεν τα χάνεις ό,τι και να γίνει. Το paypal σε καλύπτει για 180 μέρες.180 ε; οποτε περιμενω λιγο ακομα.Ευχαριστω
Ablaoublas_542 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 πρωτοχρονια εχουν 28 του μηνα καταρχας. δευτερον μετραμε εργασιμες οχι ημερολογιακες. Τριτον αμα πηρες ασφαλιση λυσε το με το gearbest. Αμα κανεις dispute χωρις να εχουν περασει ολες οι μερες και λεφτα δεν θα παρεις και πολυ πιθανο να φας blacklist απο το gearbest(και δεν θα χουν και αδικο)
fastnq2 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Αμα κανεις dispute χωρις να εχουν περασει ολες οι μερες και λεφτα δεν θα παρεις και πολυ πιθανο να φας blacklist απο το gearbest(και δεν θα χουν και αδικο) Ακριβως.Εχω μαλωσει πολλες φορες σε θεματα με απαντησεις του τυπου κανε dispute ετσι και αλλιως το πολυ που να ερθει και το προιον να παρεις και τα λεφτα,γενικα καποιοι κανουν λες και θελουν το refund περισσοτερο απο το ιδιο το προιον.6 μηνες δινει το πειπαλ τα λεφτα σου δεν τα χανεις σιγουρα.Δεν λεω βεβαια για τον ts το παιδι μια γνωμη ζητησε.
Elmago1925 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 πρωτοχρονια εχουν 28 του μηνα καταρχας. δευτερον μετραμε εργασιμες οχι ημερολογιακες. Τριτον αμα πηρες ασφαλιση λυσε το με το gearbest. Αμα κανεις dispute χωρις να εχουν περασει ολες οι μερες και λεφτα δεν θα παρεις και πολυ πιθανο να φας blacklist απο το gearbest(και δεν θα χουν και αδικο) Καλησπερα.Οντως η κινεζικη πρωτοχρονια τοτε ειναι οπως ειπες επομενως οτι παρηγγειλα υποτιθεται θα ειχε φυγει και απο κινα μεχρι τοτε.Αν δεν κανω λαθος.Παρ'ολα αυτα απλα γνωμη ζητησα.Ακριβως.Εχω μαλωσει πολλες φορες σε θεματα με απαντησεις του τυπου κανε dispute ετσι και αλλιως το πολυ που να ερθει και το προιον να παρεις και τα λεφτα,γενικα καποιοι κανουν λες και θελουν το refund περισσοτερο απο το ιδιο το προιον.6 μηνες δινει το πειπαλ τα λεφτα σου δεν τα χανεις σιγουρα.Δεν λεω βεβαια για τον ts το παιδι μια γνωμη ζητησε. Ευχαριστω για την απαντηση.Οντως το refund ειναι το λιγοτερο που σκεφτομαι.Απλα απορω που μονο οι παραγγελιες του gearbest κολλησαν και ολα τα υπολοιπα μεσω ebay (ολα απο κινα) εχουν ερθει.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ειναι τι θα σου κατσει μου εχει τυχει unregistered πιο γρηγορα απο registered. Φανταζομαι τα unregistered ειναι ενα μεγαλο πακο καπου και οποιο πιασει πρωτο ο φορτωτης
Elmago1925 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ειναι τι θα σου κατσει μου εχει τυχει unregistered πιο γρηγορα απο registered. Φανταζομαι τα unregistered ειναι ενα μεγαλο πακο καπου και οποιο πιασει πρωτο ο φορτωτης Αντε να δουμε!
skiabox Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Παιδιά η Κίνα θέλει υπομονή. Αυτό είναι γνωστό σε όλους πια!
Elmago1925 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Παιδιά η Κίνα θέλει υπομονή. Αυτό είναι γνωστό σε όλους πια! ισχυει αλλα εχω κακομαθει τον τελευταιο καιρο που σκανε ολα μαζι ! Χαχαχα
skiabox Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 ισχυει αλλα εχω κακομαθει τον τελευταιο καιρο που σκανε ολα μαζι ! Χαχαχα Για να καταλάβεις τι γίνεται, η τελευταία παραγγελία που έκανα από gearbest έγινε 1 Φεβρουαρίου. Περίμενε το gearbest καμιά 20αριά μέρες να προμηθευτεί το αντικείμενο επειδή δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο και τώρα το μόνο update που έχω είναι ότι είναι Ολλανδία από τις 22 Φεβρουαρίου!
Elmago1925 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Για να καταλάβεις τι γίνεται, η τελευταία παραγγελία που έκανα από gearbest έγινε 1 Φεβρουαρίου. Περίμενε το gearbest καμιά 20αριά μέρες να προμηθευτεί το αντικείμενο επειδή δεν το είχε ετοιμοπαράδοτο και τώρα το μόνο update που έχω είναι ότι είναι Ολλανδία από τις 22 Φεβρουαρίου! εγω απο ενα tracking site που μου εδωσαν βλεπω οτι το ενα δεμα ειναι ελλαδα απο τελος γεναρη και το αλλο απο μεσα φλεβαρη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα