Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοντευεις 2 μηνες... και τι περιμενεις για να ανοιξεις case στο paypal? Να πας στους 3? Ανοιξε case και παρε τα λεφτά σου. Το δεμα θα πρεπε να σου χε παραδοθει καιρο τώρα. Αλλο υπομονή και αλλο να ξεπερνάμε κατα πολυ τους νορμάλ χρόνους ταχυδρομείου.

Και προσοχή... ειπα στο Paypal. Με το gearbest μην μπεις καν στον κοπο να ασχοληθεις. Θα πουνε οτιδηποτε πιπα φανταστεις για να σε καθυστερησουν ή θα σου τάξουν καποια επαχθη συμφωνία. 

Ps: το gearbest, καλο ειναι να το αποφευγεις...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοντευεις 2 μηνες... και τι περιμενεις για να ανοιξεις case στο paypal? Να πας στους 3? Ανοιξε case και παρε τα λεφτά σου. Το δεμα θα πρεπε να σου χε παραδοθει καιρο τώρα. Αλλο υπομονή και αλλο να ξεπερνάμε κατα πολυ τους νορμάλ χρόνους ταχυδρομείου.

Και προσοχή... ειπα στο Paypal. Με το gearbest μην μπεις καν στον κοπο να ασχοληθεις. Θα πουνε οτιδηποτε πιπα φανταστεις για να σε καθυστερησουν ή θα σου τάξουν καποια επαχθη συμφωνία.

Τελικα το ενα δεμα μου ηρθε σημερα,Μαλλον θα ανοιγω εδω πιο συχνα θεμα.Γιατι να το αποφευγω το gearbest? Δεν ειχα ποτε κανενα θεμα ουτε εγω ουτε αλλοι γνωστοι μου
το συγκεκριμενο εχει και ευρωπαικες αποθηκες;
Δημοσ.

Τελικα το ενα δεμα μου ηρθε σημερα,Μαλλον θα ανοιγω εδω πιο συχνα θεμα.Γιατι να το αποφευγω το gearbest? Δεν ειχα ποτε κανενα θεμα ουτε εγω ουτε αλλοι γνωστοι μου

το συγκεκριμενο εχει και ευρωπαικες αποθηκες;

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/3244-%CE%91%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CF%8C%CF%81%CF%89%CE%BD-e-shops-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%AD%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82/?postID=353437#post353437

Ο τύπος και τα σπάει στις τιμές εντελώς και δεν πληρώνεις τελωνείο.

Δημοσ.

Σε αυτό θα συμφωνήσω.

Διάβασα περίπτωση που το gearbest έδωσε tracking στο PayPal ενώ αρχικά η αγορά ήταν με untracked και το PayPal στηλωσε . Και λένε για τους αγοραστές μετά

Δημοσ.

Εγώ αντιμετωπίζω -για πρώτη φορά- πρόβλημα με το Gearbest, το εξής: αγόρασα αυτό:http://www.gearbest.com/massage-relaxation/pp_366082.html

και όταν το παρέλαβα έλειπαν από το πακέτο τα 4 pads. Τα καλώδια σύνδεσης ήταν μέσα αλλά τα pads άφαντα. Προφανώς η συσκευή είναι άχρηστη χωρίς αυτά και δεν βλέπω καν να πωλούνται ξεχωριστά. Τους άνοιξα ticket ζητώντας να μου στείλουν μόνο τα pads αν τα έχουν ή να μου κάνουν full refund και μετά από ανταλλαγή 2 ερωταπαντήσεων που μάλλον δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα (μου απαντούσαν από τι εξαρτάται ο χρόνος παράδοσης και μου παρέθεταν τα περιεχόμενα της συσκευασίας copy-paste από το site τους) καταφέραμε να συνεννοηθούμε ότι λείπουν αυτά που τους λέω. Μου ζήτησαν να τους πω αν είχε σημάδια ότι παραβιάστηκε το πακέτο και να στείλω φωτογραφίες από όλες τις πλευρές του δέματος και της ετικέτας με το αναγραφόμενο βάρος. Το έκανα επισημαίνοντας ότι το πακέτο ναι μεν γράφει βάρος 0,137Kgr, όμως το ζυγίζω και το βρίσκω 0,112Kgr. Κατά μια διαολεμένη συγκυρία, είναι το πρώτο πακέτο εδώ και πάρα πολύ καιρό για το οποίο παρέλειψα να τραβήξω unboxing βίντεο...

Μείναμε στο ότι θα δώσουν το πρόβλημα στο τεχνικό τμήμα τους να το κοιτάξει... Το πακετάκι ήταν επτασφράγιστο. Απλά δεν μπήκαν ποτέ μέσα τα pads. Επειδή αν και το ποσό είναι μικρό, μυρίζομαι δούλεμα και είναι μ@λακία να μου μείνει η συσκευή άχρηστη, να ανοίξω λέτε τώρα χωρίς να περιμένω καν την απάντηση dispute στο Paypal;

Δημοσ.

Βασικά περίμενε λίγο να δεις τι απάντηση θα δώσουν και μετά έφυγες για dispute

Λάθη γίνονται και θα υπάρξει ταλαιπωρία μέχρι να στα ξανστειλουν οπότε καλύτερα να πάρεις refund.

Δημοσ.

Εγώ αντιμετωπίζω -για πρώτη φορά- πρόβλημα με το Gearbest, το εξής: αγόρασα αυτό:http://www.gearbest.com/massage-relaxation/pp_366082.html

και όταν το παρέλαβα έλειπαν από το πακέτο τα 4 pads. Τα καλώδια σύνδεσης ήταν μέσα αλλά τα pads άφαντα. Προφανώς η συσκευή είναι άχρηστη χωρίς αυτά και δεν βλέπω καν να πωλούνται ξεχωριστά. Τους άνοιξα ticket ζητώντας να μου στείλουν μόνο τα pads αν τα έχουν ή να μου κάνουν full refund και μετά από ανταλλαγή 2 ερωταπαντήσεων που μάλλον δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγα (μου απαντούσαν από τι εξαρτάται ο χρόνος παράδοσης και μου παρέθεταν τα περιεχόμενα της συσκευασίας copy-paste από το site τους) καταφέραμε να συνεννοηθούμε ότι λείπουν αυτά που τους λέω. Μου ζήτησαν να τους πω αν είχε σημάδια ότι παραβιάστηκε το πακέτο και να στείλω φωτογραφίες από όλες τις πλευρές του δέματος και της ετικέτας με το αναγραφόμενο βάρος. Το έκανα επισημαίνοντας ότι το πακέτο ναι μεν γράφει βάρος 0,137Kgr, όμως το ζυγίζω και το βρίσκω 0,112Kgr. Κατά μια διαολεμένη συγκυρία, είναι το πρώτο πακέτο εδώ και πάρα πολύ καιρό για το οποίο παρέλειψα να τραβήξω unboxing βίντεο...

Μείναμε στο ότι θα δώσουν το πρόβλημα στο τεχνικό τμήμα τους να το κοιτάξει... Το πακετάκι ήταν επτασφράγιστο. Απλά δεν μπήκαν ποτέ μέσα τα pads. Επειδή αν και το ποσό είναι μικρό, μυρίζομαι δούλεμα και είναι μ@λακία να μου μείνει η συσκευή άχρηστη, να ανοίξω λέτε τώρα χωρίς να περιμένω καν την απάντηση dispute στο Paypal;

Χμ....

Δύσκολη περίπτωση.

Δε ξέρω τι θα σου πει το PayPal...

Το λέω αυτό διότι η ταμπέλα γράφει το σωστό βάρος...

Είναι μία από τις απάτες που έχω διαβάσει...

Μπορεί να σου πούνε πως ήταν μέσα και λες ψέματα αφού η ταμπέλα γράφει το σωστό βάρος.

Κάνε dispute και βλέπεις.

Ενημέρωσε επί του θέματος γιατί είναι σημαντική η έκβαση του PayPal να το έχουμε ως οδηγό σε παρόμοιες περιπτώσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Για να μην ανοίγω νέο θέμα ,αν παραγγείλω 2 tvbox από το gearbest, με registered air mail συνολική τιμή γυρω στα 120 ευρώ, παίζει να περάσει τελωνείο το δέμα;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Για να μην ανοίγω νέο θέμα ,αν παραγγείλω 2 tvbox από το gearbest, με registered air mail συνολική τιμή γυρω στα 120 ευρώ, παίζει να περάσει τελωνείο το δέμα;

Κανεις δεν μπορεί να σου πει εαν θα περάσει η όχι με σιγουριά. Εαν περάσει πανω κατω θα σου βγει ενα 160€αρι

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

΄Σε καμία περίπτωση να μην τα βάλεις και τα δύο στην ίδια παραγγελία. Ξεχωριστά.

• Like 1
Δημοσ.

Στο gearbest βαζουν και απο μονοι τους χαμηλοτερη τιμη στο πακετο χωρις να τους πεις.Εμενα σε μια παραγγελια το σημειωσανε πιο κατω και απο το μισο της τιμης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...