Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω τώρα σταματάνε όλα τα κινητά από ότι έλεγε ένα παλικάρι, οπότε άλλα είδη ίσως να περνάνε.

Αν είναι το 80% των παραγγελιών κινητά δε τους νοιάζει κιόλας τους τελωνειακούς για τα υπόλοιπα.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο gearbest βαζουν και απο μονοι τους χαμηλοτερη τιμη στο πακετο χωρις να τους πεις.Εμενα σε μια παραγγελια το σημειωσανε πιο κατω και απο το μισο της τιμης.

Το θέμα είναι οτι οι τελωνιακοί δεν είναι χαζοί το γνωρίζουν αυτό . Όταν σου κάνουν την χρέωση ειτε μπαίνουν στο internet και βλέπουν πόσο εχει το προϊόν η σου ζητάν την απόδειξη .

Νομίζω τώρα σταματάνε όλα τα κινητά από ότι έλεγε ένα παλικάρι, οπότε άλλα είδη ίσως να περνάνε.

Αν είναι το 80% των παραγγελιών κινητά δε τους νοιάζει κιόλας τους τελωνειακούς για τα υπόλοιπα.

Οι έλεγχοι γίνονται δειγματοληπτικά απο οσο ξέρω οπότε κανεις δεν μπορει να σου πει εαν θα σου περάσει . Γνωστός απο τα 10 δέματα που πηρε τους τελευταίους 3 μηνες το 1 του πέρασε τελωνείο .

Δημοσ.

Ρε παιδιά ειλικρινά απορώ, τα πιστεύετε αυτά; Είναι ποτέ δυνατό να "σταματάνε όλα τα κινητά";; Εδώ την εβδομάδα που διανύουμε πέρασαν δέματα με εκρηκτικά (προς το Σόιμπλε και το ΔΝΤ) και δεν πήραν "μυρωδιά" τα σούπερ ντούπερ "εξελιγμένα σκάνερ" τους...

Ούτε τα δικά μας ούτε των Γερμανών.

Θα μου πεις από την άλλη βέβαια μπορεί να πέρασαν τα εκρηκτικά γιατί ήταν απασχολημένα τα "τζιμάνια" με το να ψάχνουν κινητά :devil: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...