Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με αφορμή το survivor στην τηλόραση που όλη η ελλάδα βλέπει παίκτες να ξεφτιλίζονται σαν προσωπικότητες λόγω χαρακτήρων ή λόγω συγκυριών, αναρωτιέμαι πάντα μα πάντα, ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να βγουν στην tv? Ποτέ μου δε θέλησα και δε θα το κανω. Ντρέπομαι να με δουνε γνωστοι και να πουνε α το ψώνιο, ή ω πώς είναι έτσι, ή ου τι δηλώσεις κάνει. Θεωρω πως τα καναλια σε χρησιμοποιουν σαν μαριονέττα.

Αν εχει παίξει κάποιος στην τηλεόραση με οποιοδήποτε τρόπο εκτός του επαγγέλματος (πχ  έπαιξε σε τηλεπαιχνίδι, είτε τον πέτυχε δημοσιογράφος με μικρόφωνο στην ερμού, είτε πήγε ως κοινό σε εκπομπή, ή κομπάρσος σε σειρά) ας μας πει πώς το σκέφτηκε, και πώς του φάνηκε να βγει η μουτσούνα του στο γυαλί και τι αντιδράσεις αποκόμισε.

• Like 1
Δημοσ.

ειχα βγει οταν ημουν παιδι σε ενα παιχνιδι γνωσεων, οταν ημουν στρατο σε μια εκπομπη για τους εθνοφρουρους,τυγχανων τοτε Αρχιφυλακας σε ενα απομακρυσμενο φυλακιο. και προσφατα σε μια εκπομπη τηλεφωνικη παρεμβαση για να δηλωσει οτι ο καλεσμενος δεν ειχε καν ιδεα γιατι νομοθεσια μιλουσε....

• Like 1
Δημοσ.

Γαμωτο...μονο στο γιουτιουμπι εχω δει την φατσα μου ως τωρα.

ανέβασε το βίντεο καλέ; εγω έχω βγει σε τοπικό κανάλι σε εκπομπές τύπου μπατσαρα τραλαλα
Δημοσ.

Όταν ήμουν μικρός, πήγαινα πίσω από διάφορους που μιλούσαν στην κάμερα και έκανα ότι τους άκουγα

• Like 3
Δημοσ.

Στην avant premiere του πρώτου Χάρι Πότερ με είχαν ρωτήσει στην έξοδο πως μου φάνηκε η ταινία. Πολλοί γνωστοί μου είπαν ότι με είδαν, εγώ ευτυχώς δεν με είδα γιατί σίγουρα θα ντρεπόμουν να βρω από το σπίτι για καιρό.

• Like 1
Δημοσ.

έμενα έχει δείξει η ερτ και eronews (εντελώς τυχαία εμφανίζομαι στο πλάνο)

• Moderators
Δημοσ.

Eχω μιλησει για τις πανελληνιες και επειδη εκανα σαρδαμ, πεταξα το αμιμητο "Ωπα το εχασα, παμε παλι". Ευτυχως το εκοψαν αυτο, ρεζιλι.

• Like 13
Δημοσ.

Εγώ όταν ήμουν μικρός είχα παίξει σε διαφημιστικό σποτ, ευτυχώς έπαιζε σε τοπικό κανάλι

Άλλη μια φορά ενώ ήμουν κάπου που συνήθως δύσκολα κάποιος παραδέχετει οτι είναι ή έχει πάει εκεί (όχι προστυχοι, δεν μιλάω για πορνείο :P) Εμφανίστηκα πρώτη μούρη σε πλάνο της Τατιάνας  :shock:  :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...