notist Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Σε ρεπορτάζ του alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για την περικοπή που θα γινόταν του 13ου και 14ου μισθού.Δηλαδή Δώρο Χριστουγέννων δώρο Πάσχα και επίδομα αδείας.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 2 φορές, η πρώτη τυχαία απλά περνούσα από την κάμερα και η δεύτερη η ΕΤ3 το 2010 που είχε τρελό καύσωνα για κάποιες μέρες και περνούσαν και ρωτούσαν τους σερβιτόρους στην Αριστοτέλους πως την παλεύουν. Οι συνάδελφοι μου χέστες, εγώ μίλησα. 1
Speculoos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Κατι εχουμε κάνει, εμείς οι επιστήμονες δώσαμε τα φώτα μας στον κόσμο :P Έχεις κρατήσει το σναπσοτ από το ρεπορτάζ;
volos27 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 α κ σε 3 ντοκιμαντέρ ,1 για τους ποιο εξυπνους ανθρωπους του κοσμου,1 για τους ποιο ομορφους κ 1 για τους ποιο ταλαντουχους 4
thant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Είχα βγει στην Αννίτα. Ήτανε και ο Κατ Μαν εκεί. Είχες παει σαν παρατράγουδο; 7
ChimairaX Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μικρός ήμουν μοντέλο της Mandarino και κοσμούσα περιοδικά και έβγαινα στα πρωινάδικα για παρουσίαση παιδικών κολεξιόν. Σε κάποιον πρωινό καφέ, στην 1η σεζόν της Μενεγάκης πρέπει να ήταν, επειδή η μάνα μου είχε κάποιο καλό κονέ τότε (ποτέ δεν ρώτησα ποιον ωστόσο) με είχε κρατήσει η Μενεγάκη για παρέα για την εκπομπή και με έκανε αγκαλιές και φιλάκια. Και σε ένα άλλο είχα κρατήσει μούτρα στον Μικρούτσικο γιατί ήθελε να μου δώσει ένα κριτσίνι με το ζόρι με εμένα να είμαι μέσα στην άρνηση. Αυτά θυμάμαι , ήμουν και δημοτικό τότε και δεν έχω καθαρές αναμνήσεις (πλην στα παρασκήνια του πρωινού καφέ που ανακάλυψα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό με τόσες γυναίκες στα καμαρίνια να αλλάζουν ρούχα). Στο ενήλικό μου έχω βρεθεί σε ντου του ΑΝΤ1 σε νυχτερινό μαγαζί για έρευνα στα ποτά μπόμπες και δώσαμε μίνι συνέντευξη με έναν φίλο. 1
mech35 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Είχα βγει σε πανελ μεγάλου περιφεριακού σταθμού για τις πανελλήνιες. Μας ανάγκασε ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου εμένα και ένα άλλο παιδί που είχαμε τους καλύτερους βαθμούς να πάμε μαζί του. Σε όλη την διαδικασία έτρεμα σαν το ψάρι ενώ ταυτόχρονα ο συμπαρουσιαστής μου έκανε ματάκια.
redhotstef Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 https://m.youtube.com/watch?v=vAYdmVNYMiA Ειχα εμφανιστει παλιοτερα, στο 13:50 φαινομαι ξεκαθαρα. 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Είχα την ευκαιρία να με δείξει η βρετανική τηλεόραση. Ήμουν τόσο μπάζο εκείνη την μέρα που δυστυχώς την κλώτησα.
Predatorkill Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εγω εχω βγει απειρες φορες, δεν ειναι τιποτα, μια συνηθεια ειναι και απο ενα σημειο κι επειτα σου ειναι αδιαφορο το πως δειχνεις. Μια φορα εχω παιξει στις ειδησεις του mega, ημουνα χαλια αλλα δε με ενοιαξε ποτε.
george_gr1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 1997 ειχα δουλεψει ενα 4μηνο ως εποχικος πυροσβεστης στη Παρνηθα και σε μια βαρδια πρωι ηρθαν απο την ερτ για ντοκυμαντερ σχετικα με την πυροφυλαξη και μας πηραν συνεντευξη. Εννοειται οτι μας ειπαν απο πριν τι θα ρωτησουν κτλ
Par1s* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Η μάνα μου με είχε πάει στον Φωτούλη.. TV100 αν θυμάμαι καλά. Απ' όσο θυμάμαι, δεν πρόσεξα κάποια περίεργη κίνηση, ούτε ένιωσα κάτι! Λογικά μόνο οι Θεσσαλονικείς θα ξέρουν τι ήταν ο Φωτούλης. 1
Garnele Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Η μάνα μου με είχε πάει στον Φωτούλη.. TV100 αν θυμάμαι καλά. Απ' όσο θυμάμαι, δεν πρόσεξα κάποια περίεργη κίνηση, ούτε ένιωσα κάτι! Λογικά μόνο οι Θεσσαλονικείς θα ξέρουν τι ήταν ο Φωτούλης. Πω, κι εγώ αυτό σκέφτηκα ρε συ, ο Φωτούλης!!! Βέβαια στην ελληνική ΤV του 90 το κάναμε σωστά, αν είναι να πέσεις χαμηλά, τότε να πιάσεις πάτο Βέβαια - προς υπεράσπιση της μανούλας μου - εμένα δε με άφηνε να πάω στο Φωτούλη. Ήταν τότε της μόδας να τον φέρνεις στα γενέθλια και να σε παίρνει αγκαλίτσα και να βγαίνεις φωτογραφίες και η μάνα μου δε με άφηνε. Μέχρι που ήρθε ο Φωτούλης στο σχολείο για γυρίσματα (!) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα