Kenny McCormick Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 α κ σε 3 ντοκιμαντέρ ,1 για τους ποιο εξυπνους ανθρωπους του κοσμου,1 για τους ποιο ομορφους κ 1 για τους ποιο ταλαντουχους 10
McNerd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 1η φορά κάπου στο 98'-99' σε panel για τον τότε νόμο του Αρσένη για την παιδεία ως πρόεδρος μαθητικής κοινότητας που βγαίναμε από προεδρικές εκλογές 15μελων. 2η φορά πάλι έξω από το λύκειο μου για τον ίδιο λόγο με την ίδια ειδικότητα και μίλαγα στον αέρα σε στυλ τύπου κονταροχτυπήματος με πολιτικό που ήταν σε πάνελ. 3η φορά σε γκάλοπ στον δρόμο. 4η φορά στο πρώτο Madwalk(Catwalk) ντυμένος με ρούχα σχεδιαστών. 5η φορά σε πρωινάδικο ως πρεσβευτής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. 6η φορά στο Mad με το συγκρότημα μου για ένα Support που θα κάναμε στους Prodigy πριν εμφανιστούν στην σκηνή του Rockwave. ------ Extraδάκια Μια φορά σε ραδιόφωνο πάλι σαν πρεσβευτής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Μια φορά σε ημερολόγιο του Super Κατερίνα ως μοντέλο του μήνα Ιουνίου. ------ Σήμερα, κάθε βδομάδα στο Top 50 Chart ως αφανής με το συγκρότημα μου σε Mad, Spotify, MTV Greece, Ραδιόφωνα κλπ. ------ Από Τσίπρας έγινες Σπαλιάρας δηλαδή 1
idomeneas7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Α ναι, είμαι αυτή δεξιά με το γκρι που διαβάζει. 1
australis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 To 1982 (αν θυμάμαι καλά) στο σήριαλ "Λαυρεωτικά" είχα πάρει μέρος σαν κομπάρσος (δεν το ειχα κανει για τα χρηματα, απλά από περιεργεια να δω από κοντά πως γυρίζεται μια τηλεοπτική σειρά) - στα γυρίσματα μιας μέρας πήγα - λογικά θα εμφανίστηκα στα πλάνα 2-3 εκπομπών αλλά δεν ενδιαφέρθηκα να τα δω
haris_216 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 τίποτα δεν έχω κάνει στη ζωή μου :( μάλλον κάποια στιγμή θα βγω στην τηλεόραση σαν ο μοναδικός του insomnia που...δεν βγήκε στην τηλεόραση!!! 2
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Α ναι, είμαι αυτή δεξιά με το γκρι που διαβάζει. Και μπροστά σου η Lana Del Rey;
SoFiA11 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Όχι στην τηλεόραση αλλά σε περιοδικό όταν ήμουν μικρή..Σε μία συναυλία του Σαββόπουλου που έπαιζε τα τραγούδια απ΄ "το ξενοδοχείο" άρα περίπου το '97...ήμουν το μικρό κοριτσάκι δίπλα στον Λαλιώτη και τη Ρίκα Βαγιάννη 1
haris_216 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 τίποτα δεν έχω κάνει στη ζωή μου :( μάλλον κάποια στιγμή θα βγω στην τηλεόραση σαν ο μοναδικός του insomnia που...δεν βγήκε στην τηλεόραση!!! αααα ξεχάστηκα. Δεν είναι βέβαια τηλεόραση (τότε δεν υπήρχε στην ελλάδα ) αλλά "παίζω" σε φιλμάκι naked. Το έχω στη βιβλιοθήκη, ανάμεσα σε άλλες ταινίες "εποχής", και για ξεκάρφωμα έχω γράψει στη ράχη...βάφτιση 1
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εγω εχω βγει απειρες φορες, δεν ειναι τιποτα, μια συνηθεια ειναι και απο ενα σημειο κι επειτα σου ειναι αδιαφορο το πως δειχνεις. Μια φορα εχω παιξει στις ειδησεις του mega, ημουνα χαλια αλλα δε με ενοιαξε ποτε. Πως κι έτσι; Λόγω επαγγέλματος; Οχι, ήμουν στο κοινό. Το candid camera το θυμάμαι κάπου αρχές 2000, το έπαιζαν στον alpha. Το πρώτο candid camera (με τον Μαστοράκη) ήταν αρχές '90 αν δεν κάνω λάθος. Εγώ σε τοπικό μετά τις πανελλήνιες (κλασσικά ) και σε πλάνο έξω από γήπεδο στο supersport (πρώην novasports! ). Σε ραδιόφωνο (τοπικό) πολλές φορές.
volos27 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 εχω μπει κ για τους πιο ανορθογραφους αλλα βγηκα 3ος κ δεν σας το ειπα επισης στα συγκεκριμενα ντοκιμαντερ εκανα την αντιθεση 2
maik42 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εγώ σε τοπικό μετά τις πανελλήνιες (κλασσικά ) και σε πλάνο έξω από γήπεδο στο supersport (πρώην novasports! ). Σε ραδιόφωνο (τοπικό) πολλές φορές. @zio αυτος εισαι; 1
volos27 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 @zio αυτος εισαι; https://www.youtube.com/watch?v=mOz10k6MQWE γιαυτο δεν εδωσα πανελληνιες
DYEL Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σε μια βραδινη εκπομπη του αρναουτογλου παλια στο mega..πρεπει να ημουν καπου 11 χρονων.
volos27 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 ειχε καποτε η ετ3 κατι ντοκιμαντερ απ ολη την ελλαδα κ οταν κανανε για τον βολο ηρθαν μια νυχτα στο καικι για να τραβηξουν το ψαρεμα κ μας ρωτουσανε διαφορα για την δουλεια,δεν το ειδα ποτε,το ειδαν ομως κατι συγγενεις κ μου ειπανε οτι με εδειξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα