redhotstef Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Εμενα μου ειπαν οτι με εδειξε η καμερα οταν κοιμομουν.. Στο σεισμο στην Αθηνα του 99, στρωματσαδα στο παρκο της γειτονιας.. Δεν με ειδα ομως διοτι εκεινη τη περιοδο, no TV, no woman no cry..
volos27 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δεν με ειδα ομως διοτι εκεινη τη περιοδο, no TV, no woman no cry.. τι να δεις αφου κοιμοσουν
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Με είχαν ρωτήσει πως ήταν η παράσταση του Copperfield και για ποιον λόγο πήγα να τρέξω σε ένα από τα race for the cure. Επίσης, έχω βγει και σε κινέζικο κανάλι live...
volos27 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 στην κινα τι εκανες ,τους εδειχνες ποσο υψος πρεπει να εχεις για να παιξεις μπασκετ? 1
Anorymous Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Στο πρώτο έτος σαν φοιτητης είχαμε πάει για χαβαλε στο Τριαντάφυλλοπουλο είχε στην Καβάλα. Έχω επίσης "παίξει" σε ρεπορτάζ από πορείες του πάμε.
ASFE Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Στον Χατζηνικολαου στον Ενικο τοτε με το δημοψηφισμα! Ειχα ρωτησει τον Σκουρλετη κατι περι δραχμης 9
YourTrueLegend Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Έχω επίσης "παίξει" σε ρεπορτάζ από πορείες του πάμε.
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 @zio αυτος εισαι; Όχι, αλλά κοντά! 1-2 χρόνια διαφορά! 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Σε ρεπορτάζ για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, στο πασίγνωστο arcade με τους γρανίτες, στην Τζωρτζ. Με τον Τράγκα τότε στο Star.
skiabox Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Στο πρώτο έτος σαν φοιτητης είχαμε πάει για χαβαλε στο Τριαντάφυλλοπουλο είχε στην Καβάλα. Έχω επίσης "παίξει" σε ρεπορτάζ από πορείες του πάμε. Τώρα εξηγούνται όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα