giannistsolas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 σε ενα τοπικο καναλι οταν ημουν δημοτικο ειχε πεσει πολυ γελιο θυμαμαι. το κακο ειναι οτι και να μου δωθει η ευκαιρια αμφιβαλλω αν μιλησω διοτι με την παραμικρη χαζομαρα viral θα γινεις πλεον
insomnia888 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Πριν πολλά χρόνια έτρεχα στα Μελίσσια με την ελπίδα μήπως παίξω στο "Μονομάχο" του Φερεντίνου. Ήταν σκέτη ταλαιπωρία, τράβαγαν 4-5 επεισόδια μαζί και δεν μας πρόσφεραν ούτε ένα ποτήρι νερό. Σε κάποιο επεισόδιο βρεθηκα στην πρώτη γραμμή χαμηλά και φαινομουν συνεχώς πλάι στον Φερεντίνο και το είδαν πολλοί γνωστοί μου όταν παίχτηκε ενάμιση μήνα μετά. Σταμάτησα να πηγαίνω όταν από τους εκατό επιλέχθηκε κάποιος που μόλις είχε κερδίσει στο "ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" της ΕΡΤ και φυσικά κέρδισε και εκεί. Αποκλείεται να ήταν σατανική σύμπτωση. Πολλοί παρευρισκόμενοι το είδαν και σταμάτησαν να πηγαίνουν και μας έπαιρναν τηλεφωνο και μας παρακαλουσαν να ανέβουμε επειδή δεν έβρισκαν πλέον κόσμο να γεμίσει τις εκατό θέσεις αφού είχε κυκλοφορήσει η φήμη.
Θεkλα Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Τόσο στημένο και απο διαφορετικά κανάλια; Για να μείνω στο θέμα, είχα βγει μια φορά στην τηλεόραση όταν με το δημοτικό είχαμε κάνει μια διαμαρτυρία (με γονεις και δασκάλους). Ούτε που θυμάμαι καν γιατί.
theoritikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Σε τοπικό κανάλι όταν ήμουν Γυμνάσιο. Είχαν έρθει για να κάνουν ρεπορτάζ για κάτι (ούτε που θυμάμαι τι). Φαινόμουν στο background μαζί με άλλα πιτσιρίκια να χοροπηδάμε για να φανούμε στην κάμερα Το 2004, στους Ολυμπιακούς αγώνες όταν έσκασε το σκάνδαλο με τον ντοπαρισμένο Κεντέρη. Έκανε ρεπορτάζ το eurosport στην Ερμού όπου ρωτούσαν τους περαστικούς την άποψη τους. Δεν ξέρω αν έπαιξε στην τηλεόραση, δεν είχα δορυφορική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα