paylidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 τα λεφτα ειναι πολυ λιγα (για αυτο που ζητανε)...αυτο μονο θα πω... 3
bilya Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ξενοδοχείο ότι χειρότερο. Για βασικο κ 7/7 ουτε καν. Επισης οτι δεν έχεις εμπειρία το κάνει χειρότερο σε θεμα κουρασης (οχι σωματικής). Ψαξε καλύτερα εστιατοριο (το φαί εχει καλα τιπς ακομα κ απο ελληνες ο καφες οχι).
BritGreek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Σε ξενοδοχεία της Αττικής (Βάρκιζα και μετά), ο μισθός για απλό υπάλληλο είναι 1100 το μήνα συν τα tips. Σίγουρο, γιατί έπιασαν δουλειά δύο γνωστοί μου. 8ωρο λέμε πάντα. Η ασφάλιση, ειδικά αν είναι επιδοτούμενη επιχείρηση πρέπει να είναι από Απρίλιο μέχρι και Σεπτέμβριο (6 μήνες). Από τη δεύτερη χρονιά που θα το κάνεις, θα δικαιούσαι και επίδομα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ κατά τη διάρκεια του χειμώνα, εκτός αν έχεις ήδη κάποια ένσημα τα τελευταία δύο χρόνια, νομίζω. Επίσης, νομίζω ότι το νόμιμο είναι να δουλεύεις 6 ημέρες και όχι 7. Σε δύο νησιά των Κυκλάδων, που πάλι ξέρω σίγουρα, δεν υπάρχει μισθός κάτω από 900 για δουλειά σε ξενοδοχείο. Τα χρήματα που σου προσφέρουν είναι πολύ κάτω από το κανονικό, για τη συγκεκριμένη δουλειά, ακόμα και σήμερα. Ψάξου. ΥΓ. Ανάλογες θέσεις υπάρχουν και στην Κύπρο, ειδικά Πάφο και Αγία Νάπα. 1 1
gioren Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλημέρα και από εμένα ... Όντως τα χρήματα είναι πολύ λίγα ...Στο ξενοδοχείο που είναι συνιδιοκτήτης οι μισθοί ειναι πάνω απο 850 για πενθήμερη εργασία .Περίπου 4,5 με 5 ευρω η ώρα με όλα τα επιδόματα. Βέβαια όταν ξεκίνησα το 1999 στα ξενοδοχείακα δρώμενα ο μισθός μου ήταν 150.000 δρχ 9 ώρες και 7/7 ,σχετικά μικρός.Μετά απο 4 χρόνια άλλαξα ξενοδοχείο και έπαιρνα 1200 σαν υπάλληλος υποδοχής με κάποια νυχτερινά πενθήμερο . Θλίβομαι όταν ακούω για τέτοιους μισθούς .... 2
Ghost_Rider Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μην κολλάτε στο μισθολογικό... Και 1000 ευρώ τον μήνα να πληρώνεσαι, πάλι τις συνθήκες εργασίας θα έπρεπε να σκέφτεσαι... ειμαι τελειως αντιθετος στη θεωρια αυτη
mclein Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 φιλη που αλλαζει σεντονια κ καθαρισμα δωματιων στην Παρο εδω και 6 χρονια = 1200€ / μηνα. 7/7 εργασία + 8ωρο + μισα ενσημα / εργασια απο Πάσχα εως Οκτώβρη. 1
logistoulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 κι εγώ οι μισθοί που έχω δει στη δουλειά για τέτοιες περιπτώσεις είναι τουλάχιστον 1000αρικο καθαρά (δηλωμένα δεν ξέρω τι παίρνουν χέρι) ειδικά σε τέτοιου επιπέδου νησιά, αλλά η δουλειά είναι σκότωμα
beatshooter Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Αρα καταληγουμε οτι τα χρηματα ειναι λιγα(δεν αντιλεγω) το θεμα ειναι που μπορω αυτα τα χρηματα αφου ψαχνω ενα χρονο και δεν βρισκω τιποτα? Η μηδενικη εμπειρια μου θεωρω οτι ειναι απαγορευτικη για να διαπραγματευτω καλυτερα. 1
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Τα θετικά είναι ότι δίνει δωμάτιο και φαγητό. Τα αρνητικά είναι ότι δίνει λίγα και δεν δίνει τα επιδόματα. Επισης είναι πολύ σημαντικό αυτό με τα τιπς. Μπορεί να αλλάξει όλα τα δεδομένα. Αν είναι all inclusive δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα, αν όχι μπορεί να ανεβάζουν πολύ το μισθό! Σίγουρα μπορείς να βρεις και κάτι άλλο και χωρίς προϋπηρεσία. Αν μπορείς να ψάξεις επιτόπου είναι καλύτερα. BtitGreek, αν παίρνει κανονικά ένσημα μπορεί να βγει ταμείο και από τον πρώτο χειμώνα, αλλά μόνο για 3 μήνες.
BritGreek Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 BtitGreek, αν παίρνει κανονικά ένσημα μπορεί να βγει ταμείο και από τον πρώτο χειμώνα, αλλά μόνο για 3 μήνες. Όχι. Έχει αλλάξει αυτό. Ρώτησα ο ίδιος στον ΟΑΕΔ για ξαδέλφη μου. 2
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Όχι. Έχει αλλάξει αυτό. Ρώτησα ο ίδιος στον ΟΑΕΔ για ξαδέλφη μου. A οκ, πρέπει να άλλαξε πρόσφατα γιατί μέχρι πέρυσι ίσχυε.
kage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Τσουβαλιαζετε καταστασεις που ακουτε ή ζησατε δηλ... Το ιδιο μπορει να πληρωσει το rooms to let ή κανα φτηνο ξενοδοχειο με λιγα δωματια? Παρολ αυτα στειλτε μου/του ινφο για τις δουλειες 1000ρικου+ ενσημα που λετε.. Δηλ.οι ανειδικευτοι σερβιτοροι /γενικων καθηκοντων/ Ανειδίκευτος Εργάτης στα 5αστερα capesounio /resort lagonisi ξεκινανε με 1κ?! Μακαρι παιδια να ειναι ο κανονας τα χρηματα που λετε γιατι εγω απο αυτα που γνωριζω αντι για μειωσεις εξοδων λογω κρισης ,εχουν αυξησεις στα εξοδα τους λογω αναπτυξης λογικα Bloomberg: Η Ελλάδα η 4η πιο εξαθλιωμένη χώρα παγκοσμίως Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2017 από kage 4
ravend Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Οπως και να ειναι,ανεξαρτητως μεγεθους επιχειρησης το να βαζει τα επιδοματα μεσα στο μισθο και ουσιαστικα να τα γλιτωνει πληρως ειναι πουστια και κανουν τα 540 που υπολοιποντε στο 7/7 10ωρο να μοιαζουν ψιχουλα. 3
logistoulis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 δεν είναι πόσο "μπορεί ή δε μπορεί" να πληρώσει αυτό θεωρητικά δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε, είναι και θέμα τι ανάγκες έχει όταν θες άτομο να δουλεύει τόσες ώρες όλες τις μέρες χωρίς ρεπό προφανώς έχεις δουλειά, προφανώς βγάζεις κάποια λεφτά άρα προφανώς και οφείλεις να πληρώσεις καλά ή έστω κάτι πάνω από το βασικό (εδώ που φτάσαμε) δε γίνεται σε αυτές τις συνθήκες να πληρώνεις όσο θα έπαιρνε κάποιος που θα δούλευε 40 ώρες τη βδομάδα βασικά δε θα έπρεπε να υπάρχουν καν τέτοιες συνθήκες εργασίας (δεν το επιτρέπει και ο νόμος τυπικά να υπάρχουν), αλλά επειδή τελοσπάντων υπάρχουν τουλάχιστον οφείλουν να δίνουν αμοιβή αρκετά άνω του μέσου όρου 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα