Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν πας χαρτί, όταν παρουσιαστείς πως σπούδαζες μέχρι το τέλος της αναβολής θα φας πρόστιμο.

Δεν ξέρω αν πληρώνεις πρόστιμο τώρα αλλά εμένα μου είχαν ρίξει δύο μήνες φυλακή για κακή χρήση αναβολής.

Καλά αυτό το "σχεδόν όλες οι μονάδες σου τη δίνουν" βάστα και μικρό καλάθι.

Ο δίκας πρώτα απ' όλα έχει να κοιτάξει τη μονάδα του. Αν η μονάδα του ζορίζεται με το προσωπικό @@ ειδική θα πάρεις, δεν είναι φίλος σου.

Αυτό που λες φίλος που πήγε στρατό σε πτυχίο κιόλας με 3 μαθήματα όλα πήρε μόνο πέντε μέρες φοιτητική.

Δημοσ.

ναι. αν θελουν στην δινουν. ελα ομως που σχεδον ολες οι μοναδες στην δινουν.

ξεχασα και την αγορτικη.

οποτε, αν εισαι φοιτητης και εχεις και ενα χωραφι χαλαρα φτανεις 1,5/2 μηνες αδεια.

Ψάξε τους νόμους. Λες να μπήκαν και τα ΙΕΚ πρόσφατα με την αναβάθμισή τους? Πάντως για μεταπτυχιακό ΣΙΓΟΥΡΑ δεν δικαιούσαι! (άσχετα αν δινουν αναβολες για πλακα σημερα)

Μόνο για ΤΕΙ/ΑΕΙ δικαιούσαι απαλλαγή ΝΟΜΙΜΑ, είτε θέλουν είτε όχι δλδ. Και οι απαλλαγές αυτές είναι αρκετά χρόνια, 6-7

Τώρα κάτι απαλλαγές από την μονάδα του τύπου:

Θέλω να δουλέψω σεζόν

Φοιτώ στο ΙΕΚ

που οι αναβολές αυτές συνήθως είναι 6 μήνες αλλά φτάνουν και 1-2 χρόνια.,

αυτές δεν έχουν σχέση με σπουδές. μπορεί να μην σου δώσουν. ναι μεν ειναι νομιμο αλλά μπορούν να σε παιδέψουν και τελικά να καταφύγεις να το παίξεις ότι έχεις ψυχολογικά (όχι για ι5) και θες 6 μήνες να πάρεις αέρα.

Τα κολλέγια νομίζω δίνουν την ίδια αναβολή με τα πανεπιστήμια, μέχρι τα 28 δηλαδή.

Τα ΙΕΚ σίγουρα δίνουν αναβολή και αυτά, αλλά θεωρώ είναι αρκετά μικρότερη.

Δημοσ.

Φίλε, σου είπα ότι δεν ισχύει. Φαντάρος που ήμασταν στον ίδιο θάλαμο είχε πάρει αναβολή λόγω ΙΕΚ. Άμα μπεις στη νομοθεσία θα δεις πως όσοι φοιτούν σε ΙΕΚ δικαιούνται αναβολή κανονικότατα. Και στα ΙΕΚ για σπουδές πας. Το πόσα χρόνια είναι εξαρτάται από τη κάθε σχολή. Πχ στα ΑΕΙ είναι παραπάνω επειδή είναι περισσότερα τα χρόνια σπουδών.

...

Τότε κάνω λάθος. Τότε που το έψαξα μάλλον μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι έλεγε μόνο για προπτυχιακές σπουδές αει/τει.

Καλά αυτό το "σχεδόν όλες οι μονάδες σου τη δίνουν" βάστα και μικρό καλάθι.

Ο δίκας πρώτα απ' όλα έχει να κοιτάξει τη μονάδα του. Αν η μονάδα του ζορίζεται με το προσωπικό @@ ειδική θα πάρεις, δεν είναι φίλος σου.

Για τις υπόλοιπες αναβολές ισχύει. Και πάλι όμως... ρε συ! μες στο καλοκαίρι τώρα να μην βγαίνουμε... να μας πηγαίνει 25-1 και να δίνει απόσπαση...

στην μονάδα που υπηρέτησα πάντως τα βύσματα περνάγανε κάπως.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πληρώνεις πρόστιμο τώρα αλλά εμένα μου είχαν ρίξει δύο μήνες φυλακή για κακή χρήση αναβολής.

Αυτό που λες φίλος που πήγε στρατό σε πτυχίο κιόλας με 3 μαθήματα όλα πήρε μόνο πέντε μέρες φοιτητική.

Για μη προσκόμιση αποδεικτικών σπουδών, η ποινή 1 μήνας υπηρετήσιμων ημερών, εξαγοράσιμος προς 90 ευρώ. Αναγράφεται στην νομοθεσία. Ίσως η δική σου κακή χρήση αναβολής να αφορούσε διαφορετική αιτία. Εγώ 1 μήνα έφαγα επειδή δεν πήγα δικαιολογητικά τον οποίο εξαγόρασα πληρώνοντας 90 ευρώ.

Το πόσα μαθήματα θα πάρει κάποιος φοιτητική, εξαρτάται αποκλειστικά από τη μονάδα. Μπορεί να πάρεις και 15 μέρες, μπορεί και 0 αν υπάρχει εμπλοκή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...