Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2015 είχα ένα πακέτο "όλα σε ένα" και ήταν κοντά στα €49 το μήνα.  Σταθερό, ιντερνετ, κινητό. Δούλευε στα 11Mbps στις καλύτερες μέρες.

Κάποια στιγμή Ιούλιο του 15 βάλανε VDSL από καμπίνα στα 20 μέτρα από το σπίτι μου και πήρα μία προσφορά που έτρεχε τότε με δωρεάν VDSL.  Ανέβηκε ο λογαριασμός στα €58 αφού τελικά το "δωρεάν" ήταν 5 ευρώ (+ φόροι) το μήνα.  Βέβαια είχα καλύτερες παροχές στο σταθερό + κινητό οπότε έλεγα "δεν γ@μιέται" άστο.

[3+1Gb mobile data, 3000 λεπτά, 50MBps VDSL, 120 λεπτά στο καρτοτηλέφωνο κλπ)

Μετά από μερικούς μήνες το ανέβασαν άλλα 5 ευρώ (+ φόρους) με τη δικαιολογία ότι έληξε το "δωρεάν" VDSL.  Τους λέω κόψτε το VDSL για να γλιτώσω τα 10 ευρώ και μου λένε καλά το αφήνουμε με την ίδια χρέωση.

Με τις αυξήσεις στους φόρους πλήρωνα μέχρι τον προηγούμενο μήνα €62

Και μου ήρθε τώρα λογαριασμός €77,69 !!

Αφού πλήρωσα €0.25 για να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών, με ενημέρωσαν ότι έληξε η επιδότηση συσκευής που είχα χωρίς να μου δώσουν δικαιολογία πως η επιδότηση έληξε πριν τη λήξη του συμβολαίου.

Το συμβόλαιο λήγει 15 Σεπτέμβρη και για να το κόψω τώρα ζητάνε ρήτρα €412 ευρώ !

Οι επιλογές που μου λένε είναι να πάω σε νέο συμβόλαιο για 2 χρόνια με καλύτερες παροχές (π.χ. 5Gb mobile data) και τιμή λίγο κάτω από τα €72 - Που μου φαίνονται πολλά.

Η άλλη επιλογή είναι να μείνω ως έχει και το Σεπτέμβριο να πάω αλλού.

Τι λέτε;

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, αφού η τιμολογιακή πολιτική άλλαξε απο τα συμφωνηθέντα, φεύγεις χωρίς ποινή.

Αλλά ψάξε το πρώτα μην είναι καλυμμένοι.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Βέβαια είχα καλύτερες παροχές στο σταθερό + κινητό οπότε έλεγα "δεν γ@μιέται" άστο.

Μηπως αντι για VDSL σου εκαναν και αλλαγη πακετου?

Μετά από μερικούς μήνες το ανέβασαν άλλα 5 ευρώ (+ φόρους) με τη δικαιολογία ότι έληξε το "δωρεάν" VDSL.  Τους λέω κόψτε το VDSL για να γλιτώσω τα 10 ευρώ και μου λένε καλά το αφήνουμε με την ίδια χρέωση.

Για να βγει το VDSL απαιτείται ελάχιστη παραμονή 6 μηνών στην υπηρεσία.

Βασικα παρε τηλεφωνο και ζητα την ηχογραφημενη κληση για το  VDSL και αν εχουν κανει μ@λ@κια να σου το βγαλουν δωρεαν, τωρα η ρητρα μονο για το σταθερο ειναι 160 ευρω συν η επιδοτηση που λες οτι πηρες. Το τελευταιο καιρο η wind κανει αλλαγες δες και εδω.

Αν δεν κάνω λάθος, αφού η τιμολογιακή πολιτική άλλαξε απο τα συμφωνηθέντα, φεύγεις χωρίς ποινή.

Αλλά ψάξε το πρώτα μην είναι καλυμμένοι.

Οταν γινονται αλλαγες ισχυει αυτο.

Λόγω όλων των ανωτέρω αλλαγών, οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής) εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης και τη λήψη του παρόντος.

Δημοσ.

Το πακέτο που μου λένε να πάω είναι το triple play που το χρεώνουν €74 για παλαιούς (και €43 για νέους).

Βέβαια βλέπω και οι voda/ote πάνω κάτω στα ίδια παίζουν ...

Θα προσπαθήσω να πάω σε φτηνότερο πακέτο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να πάω σε φτηνότερο πακέτο.

Δυσκολο να σε κατεβασουν πακετο.. προσπαθησε να εκμεταλλευτείς το λαθος που εκαναν με το VDSL για να παρεις καλυτερη τιμη στο πακετο σου και υπομονη μεχρι τον Σεπτεμβριο.

Δημοσ.

Τι χρηση κανεις στο κινητο ?

Αν δεν κανεις τεραστια χρηση δες αν μπορεις να παρεις την προσφορα vdsl με 22-27ε το μηνα και κανε το κινητο καρτα (φοιτητικο) και καθαρισες με αλλα 8,5ε το μηνα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέχασα να πω πριν οτι σε περίπτωση υποβάθμισης πακέτου πληρώνεις και 14€ καπέλο! Βγαλε το vdsl να γλυτώσεις κανενα 10€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...