Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θέλει κάποιος ας προσδιορίσει ηλικιακά και το "οι νέοι". Δηλαδή σε ποια ηλικιακή ομάδα αναφερόμαστε συγκεκριμένα;

Ειναι γνωστο οτι μεχρι τα 40 κραταει η εφηβεια .Λογικα πρεπει να πιανονται και οι πενηνταρηδες  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Οταν γινει κατανοητο οτι η λεγομενη κριση δεν ειναι απαραιτητα συνδεδεμενη με την ελλειψη παιδειας και το διεφθαρμενο κρατος,αλλα ειναι μια γενικοτερη κατασταση του κυριου οικονομικου συστηματος το οποιο ανα δεκαετιες κανει κυκλους και εις βαρος μικροτερων και αδυναμων οικονομιων,θα γινει σιγουρα μια πιο σωστη αναλυση του τι συμβαινει εδω στην χωρα τα τελευταια 60 χρονια και σιγουρα αυτο πρεπει να γινει χωρις εμφυλιακες ορολογιες,στερεοτυπα και καθαρα υποκειμενικη κριση.

Δηλαδη τα μαθηματικα λανουν λαθη; δηλαδη 1+1 σημερα κανει 2, και αυριοπορει να κανει 3;

Και λογικα να το παρεις. Πως γινεται να φταιει κατι αοριστο οπως ενα οικονομικο μοντελο και να μην φταιει που αμεβασαμε μγκες πολιτιους;

Ο τελευταιος ανεβηκε πανω λεγοντας οτι θα τους γαμησει και ια τους παρει τα λεφτα.

Δημοσ.

Ναι περίμενε να αρχίσουν να πέφτουν τα λεφτά από τον ουρανό αν και όταν διαλυθεί η ευρωζώνη, το πιθανότερο είναι να μας πετάξουν με τις κλωτσιές .

δεν θα μας πεταξουν εξω, ειναι πολυ μεγαλοψυχοι και φιλευσπλαχνοι
Δημοσ.

Ο τελευταιος ανεβηκε πανω λεγοντας οτι θα τους γαμησει και ια τους παρει τα λεφτα.

Κι αν έστηνε κώλο (εξαρχής) τι θα άλλαζε;

Κι αν ήταν (ακόμα) ο προτελευταίος στη θέση του τι θα άλλαζε;

Κι αν ανεβάσουμε τη Δημιουργία Ξανά που λέει ο skiabox τι θα αλλάξει;

Δημοσ.

δεν θα μας πεταξουν εξω, ειναι πολυ μεγαλοψυχοι και φιλευσπλαχνοι

Δεν ξέρω τι θα μας κάνουν στην τελική αλλά όποιος νομίζει οτι θα οφεληθούμε σαν χώρα από την διάλυση της Ε.Ε είναι γελασμένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

capital controls 

80 δις κοστος η τσαμπα μαγκια .

Παραταση αλλα 4 χρονια μινιμουμ  για την εξοδο  στις αγορες την ιδια στιγμη που   Ισπανια,Πορτογαλια ,Ιρλανδια ,Κυπρος εχουν βγει.

Ανοδος ακραιων κομματων    λογω καθυστερημενων/"προδομενων "/αγαθιαρηδων ψηφοφορων .

Εβρεξε λεφτα  απο την ΕCB  μεσω του προγραμματος ποσοτικης χαλαρωσης  και εμεις κραταγαμε ομπρελα γιατι πριν απο λιγο απειλουσαμε πως θα τιναξουμε την οικονομια 27 κρατων στον αερα και θα το κανουμε κουγκι .

Γιναμε αποδιοπομπαιος τραγος ,παραδειγμα προς αποφυγη και αναφερομαστε ως κατι ξεχωριστο και ειδικη περιπτωση με την κακη εννοια .

Μπορω να γραψω και αλλα ειναι ομως ανωφελο ,καθε χωρα εχει τους πολιτικους που της αξιζουν  και οι οποιοι ειναι ο καθρεπτης των πολιτων της και ποτε το αντιθετο .

Δεν σε χαλασε το δημοψηφισμα  και η τουμπα .Την επομενη φορα ψηφισε οποιον σου ταξει πως θα σε κανει δισεκατομμυριουχο ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 4
Δημοσ.

Και φυσικα ανοδος του ''λαικισμου'' και των  ακραιων κομματων δεν οφειλονται στην λιτοτητα που εχει επιβαλλει ο κυριος Σοιμπλε αλλα στην..Ελλαδα  :-D

Δεν σε χαλασε το δημοψηφισμα  και η τουμπα .Την επομενη φορα ψηφισε οποιον σου ταξει πως θα σε κανει δισεκατομμυριουχο ...

Oταν θα ερθει η μειωση του αφορολογητου...σε καλη μερια.Οι νεοφιλελευθεροι της ευρωπης σε χρειαζονται για να καλυψεις το δημοσιονομικο κενο . :-D

• Like 1
Δημοσ.

capitals controls 

80 δις κοστος η τσαμπα μαγκια .

Παραταση αλλα 4 χρονια μινιμουμ  για την εξοδο απο τις αγορες την ιδια στιγμη που   Ισπανια,Πορτογαλια ,Ιρλανδια ,Κυπρος εχουν βγει.

Ανοδος ακραιων κομματων    λογω καθυστερημενων/"προδομενων "/αγαθιαρηδων ψηφοφορων .

Εβρεξε λεφτα  απο την ΕCB  μεσω του προγραμματος ποσοτικης χαλαρωσης  και εμεις κραταγαμε ομπρελα γιατι πριν απο λιγο απειλουσαμε πως θα τιναξουμε την οικονομια 27 κρατων στον αερα και θα το κανουμε κουγκι .

Γιναμε αποδιοπομπαιος τραγος ,παραδειγμα προς αποφυγη και αναφερομαστε ως κατι ξεχωριστο και ειδικη περιπτωση με την κακη εννοια .

Μπορω να γραψω και αλλα ειναι ομως ανωφελο ,καθε χωρα εχει τους πολιτικους που της αξιζουν  και οι οποιοι ειναι ο καθρεπτης των πολιτων της και ποτε το αντιθετο .

Ξέχασες και το Link.png Site: σημαντικότερο

• Like 1
Δημοσ.

Oταν θα ερθει η μειωση του αφορολογητου...σε καλη μερια.Οι νεοφιλελευθεροι της ευρωπης σε χρειαζονται για να καλυψεις το δημοσιονομικο κενο . :-D

Δεν εχω αφορολογητο εγω μην μπερδευεσαι  γιατι  αν ειχα δεν θα ειχες εσυ επιδομα ανεργιας ...

Δημοσ.

Δεν εχω αφορολογητο εγω μην μπερδευεσαι  γιατι  αν ειχα δεν θα ειχες εσυ επιδομα ανεργιας ...

Μα αυτο λεω.Σε καλη μερια οι επιπλεον φοροι που θα πληρωσεις.Οι νεοφιλελευθεροι ευρωπαιοι θιασωτες της λιτοτητας σε ευχαριστουν για την θυσια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Μα αυτο λεω.Σε καλη μερια οι επιπλεον φοροι που θα πληρωσεις.Οι νεοφιλελευθεροι ευρωπαιοι θιασωτες της λιτοτητας σε ευχαριστοθν για την θυσια σου.

Και εγω σου λεω πως πρεπει να ευχαριστεις εμενα και αυτους διοτι εμεις σε πληρωνουμε για να καθεσαι  και να φανταζεσαι ταξικους αγωνες, φανταστικους εχθρους  και  ουτοπιες .

Δημοσ.

Οσο και να γκρινιαζεις θα πληρωσεις τους φορους που θα σου πει ο κυριος Σοιμπλε .Και θα μουρμουρας κιολας οτι φταινει..οι ταξικοι αγωνες και ο κομμουνισμος.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θα μας κάνουν στην τελική αλλά όποιος νομίζει οτι θα οφεληθούμε σαν χώρα από την διάλυση της Ε.Ε είναι γελασμένος.

δεν ξερω ποιος νομιζει οτι μιλησα για Ε.Ε. αλλα εγω μιλησα για ευρωζωνη. η αντιπαραθεση αφορουσε την ευρωζωνη. ξαφνικα βλεπω Ε.Ε.. καλη συνεχεια
Δημοσ.

Μα αυτο λεω.Σε καλη μερια οι επιπλεον φοροι που θα πληρωσεις.Οι νεοφιλελευθεροι ευρωπαιοι θιασωτες της λιτοτητας σε ευχαριστουν για την θυσια σου.

Η μείωση του αφορολόγητου αυτούς που πλήττει κυρίως είναι τους χαμηλόμισθους και τους άνεργους (και χαμηλοσυνταξιούχους, αλλά αυτοί είναι άλλο θέμα πολλοί από αυτούς κακώς παίρνουν σύνταξη)

Για τους υπόλοιπους δεν αλλάζει κάτι το ιδιαίτερο και για επιχειρηματίες τίποτα απολύτως

Είναι πλήρως αντικοινωνικό μέτρο

• Like 1
Δημοσ.

Κι αν ήταν (ακόμα) ο προτελευταίος στη θέση του τι θα άλλαζε;

Κι αν ανεβάσουμε τη Δημιουργία Ξανά που λέει ο skiabox τι θα αλλάξει;

Το point μου ειναι η ηλιθια μαζα που ανεβαζει "μαγκες". Το στηνω κωλο ή τους πουλαω τσαμπουκα ΔΕΝ εχει καποια παιδεια απο πισω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...