Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, έχω κάποια θέματα με ερωτοαπαντησεις για τις εξετάσεις που μου χρειάζονται και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να τις κάνω σε μορφή .pdf η σε .epub ακόμη καλύτερα για να το βάλω στο ηλεκτρονικό βιβλίο μου. Άραγε τα βιβλιοπωλεία η κάποια αλλά καταστήματα παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τις σκαναρεις και μετα τις εικονες τις κανεις ενα pdf , με ενα απο τα πολλα , απλα , δωρεαν προγραμματα που κυκλοφορουν στο νετ

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς δεν εχω σκανερ και ούτε κάποιος γνωστός μου. Προσφέρουν μήπως υπηρεσίες κάποια καταστήματα ;

Δημοσ.

ναι και αν ειναι πολλές σελίδες σου κανουν και καλύτερες τιμές.

Πήγαινε απο μερικά, ζήτα να σου σκαραρουν μια να δεις το αποτελεσμα σε ποιότητα και ογκο αρχείου

Δημοσ.

Εδώ οι βιβλιοθήκες προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.

Δες και εάν συμβαίνει το ίδιο και στην Ελλάδα πριν τα σκάσεις σε ιδιώτη.

Δημοσ.

Ή εάν έχεις smartphone μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία δωρέαν εφαρμογή που κάνει το ίδιο (σκάνερ + ακόμη κ μετατροπή σε pdf/word).

Δημοσ.

Ναι αν δεν σε πολυενδιαφερει να βγουν τελειες και με το widget του drive πατας στη φωτογραφικη, δωτογραφιζεις και στο βαζει στο drive σαν πδφ. 

Συρραφή σε 1 πδφ κανεις με αρκετα δωρεαν προγραμματα ακομα και ονλαιν. 

Δημοσ.

Ή εάν έχεις smartphone μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία δωρέαν εφαρμογή που κάνει το ίδιο (σκάνερ + ακόμη κ μετατροπή σε pdf/word).

Αυτο θα ελεγα,tinyscanner για android εμενα με εχει βολεψει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...