Lioner Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας, έχω κάποια θέματα με ερωτοαπαντησεις για τις εξετάσεις που μου χρειάζονται και θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να τις κάνω σε μορφή .pdf η σε .epub ακόμη καλύτερα για να το βάλω στο ηλεκτρονικό βιβλίο μου. Άραγε τα βιβλιοπωλεία η κάποια αλλά καταστήματα παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες; Ευχαριστώ.
bluesattack Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τις σκαναρεις και μετα τις εικονες τις κανεις ενα pdf , με ενα απο τα πολλα , απλα , δωρεαν προγραμματα που κυκλοφορουν στο νετ 1
Lioner Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς δεν εχω σκανερ και ούτε κάποιος γνωστός μου. Προσφέρουν μήπως υπηρεσίες κάποια καταστήματα ;
isay Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 ναι και αν ειναι πολλές σελίδες σου κανουν και καλύτερες τιμές. Πήγαινε απο μερικά, ζήτα να σου σκαραρουν μια να δεις το αποτελεσμα σε ποιότητα και ογκο αρχείου
LongTom Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εδώ οι βιβλιοθήκες προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες. Δες και εάν συμβαίνει το ίδιο και στην Ελλάδα πριν τα σκάσεις σε ιδιώτη.
mpompo13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ή εάν έχεις smartphone μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία δωρέαν εφαρμογή που κάνει το ίδιο (σκάνερ + ακόμη κ μετατροπή σε pdf/word).
Chrisxxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ναι αν δεν σε πολυενδιαφερει να βγουν τελειες και με το widget του drive πατας στη φωτογραφικη, δωτογραφιζεις και στο βαζει στο drive σαν πδφ. Συρραφή σε 1 πδφ κανεις με αρκετα δωρεαν προγραμματα ακομα και ονλαιν.
fastnq2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ή εάν έχεις smartphone μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία δωρέαν εφαρμογή που κάνει το ίδιο (σκάνερ + ακόμη κ μετατροπή σε pdf/word). Αυτο θα ελεγα,tinyscanner για android εμενα με εχει βολεψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα