Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Θα ήθελα μερικά tips για ανδρικό καλλωπισμό. Μέχρι τώρα μόνο ζελέ χρησιμοποιούσα οπότε δεν ξέρω πολλές συμβουλές. Θα ήθελαν να με ενημερώσετε περαιτέρω. Από ξύρισμα κάθε 2 εβδομάδες και αυτό με μηχανή και μια στο τόσο με ξυράφι. Εσείς παράδειγμα χρησιμοποιείτε κρέμες και αλοιφές για καθαρισμό προσώπου κοκ?

Δημοσ.

Το ξύρισμα / trimάρισμα ή ότι κάνεις κάθε 2 εβδομάδες είναι μεγάλο φάουλ. Η τριχοφυϊα στο πρόσωπο θέλει περιποίηση. Είτε διαλέξεις γένι / μούσι ή καθαρό δέρμα, οφείλεις να το προσέχεις και να το φτιάχνεις, τουλάχιστον κάθε 2η μέρα.

Συχνό φαινόμενο της εποχής που έγιναν μόδα οι μουσάτοι είναι ο άναρχος και απεριποίητος θάμνος. Αυτό δε δείχνει sexy. Δείχνει βρωμιάρικο.

Στα υπόλοιπα (μαλλί, ζελέ, κλπ) δε μπορώ να πω κάτι, διότι δε ξέρω και πως είσαι ή τι σου ταιριάζει.

• Like 5
Δημοσ.

Όταν δεν είχα μούσια, έκανα απολεπιση προσώπου με κάτι κρέμες, έβαλα ενυδατική και ένα τζελ δροσιάς.ξυριζομουν πάντα με μηχανή και μια φορά στο τόσο με ξυράφι για τα παραπάνω.τώρα με τα γένια μόνο λαδι τους βάζω και φυσικά το σαμπουάν τους για πλύσιμο και το βούρτσισμα που κάνω.στα μαλλιά βάζω ματ κρέμα Όχι ζελέ.εγώ βέβαια είμαι και κουκλάκι ζωγραφιστό, εσύ δεν ξέρω πώς είσαι,μήπως ότι και να κάνεις δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα.ας σε πουν και οι γυναίκες του φόρουμ κάποια τιπ για να έχεις επιτυχία στο άλλο φύλλο

• Like 2
Δημοσ.

Ναι παιδιά όλα ευπρόσδεκτα είναι, πείτε και καμία συμβουλή για σχεδιασμό φρυδιών. 19 χρονών είμαι και είπα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με την εμφάνιση μου.

Δημοσ.

Ε αμα ειναι θαμνοι κοψε με ψαλιδι αυτα που πετανε και λιγο αναμεσα για να αραιωσουν και αμα εισαι σταυραετος παρε ενα τσιμπιδακι και βγαλε τη γεφυρα απο το ταφ (αν εννοεις αυτα).

Δημοσ.

Όταν δεν είχα μούσια, έκανα απολεπιση προσώπου με κάτι κρέμες, έβαλα ενυδατική και ένα τζελ δροσιάς.ξυριζομουν πάντα με μηχανή και μια φορά στο τόσο με ξυράφι για τα παραπάνω.τώρα με τα γένια μόνο λαδι τους βάζω και φυσικά το σαμπουάν τους για πλύσιμο και το βούρτσισμα που κάνω.στα μαλλιά βάζω ματ κρέμα Όχι ζελέ.εγώ βέβαια είμαι και κουκλάκι ζωγραφιστό, εσύ δεν ξέρω πώς είσαι,μήπως ότι και να κάνεις δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα.ας σε πουν και οι γυναίκες του φόρουμ κάποια τιπ για να έχεις επιτυχία στο άλλο φύλλο

Ειστε σιγουρα βρωμιαρης?

• Like 4
Δημοσ.

Ε αμα ειναι θαμνοι κοψε με ψαλιδι αυτα που πετανε και λιγο αναμεσα για να αραιωσουν και αμα εισαι σταυραετος παρε ενα τσιμπιδακι και βγαλε τη γεφυρα απο το ταφ (αν εννοεις αυτα).

Βασικά εννοώ ότι έχουν το ίδιο μήκος, δηλαδή δεν κάνουν σχέδιο φτερού που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Δημοσ.

εννοείται οτι την ξυριστική μηχανή την απολυμαίνεις με καθαρό οινόπνευμα μετά από κάθε χρήση, ειδικά αν την χρησιμοποιείς και αλλού  :-D

Δημοσ.

19 χρονών είμαι και είπα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με την εμφάνιση μου.

Άντε και μανικιούρ πεντικιούρ

• Like 2
Δημοσ.

εννοείται οτι την ξυριστική μηχανή την απολυμαίνεις με καθαρό οινόπνευμα μετά από κάθε χρήση, ειδικά αν την χρησιμοποιείς και αλλού  :-D

Για "αλλού" είναι καλύτερα να πάρεις ξυριστική σώματος. Εάν δεν είσαι fan του να έχεις 40 συσκευές, το παραδοσιακό ξυράφι στα μισά της διάρκειας του ντους κάνει εξαιρετική δουλειά.

Προσοχή με το οινόπνευμα, διότι μπορεί να χαλάσει την αυτο-λιπαινόμενη λεπίδα σε πολλές ξυριστικές. Και μετά θα θέλεις να πάρεις νέα κεφαλή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...