opera Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Τι έχει γίνει με τη νεολαία και τα γκομενάκια θέλουν τους πιτσιρικάδες με ξυρισμένα πόδια; Τα κορίτσια δε θέλουν λένε τους τριχωτούς.
Kostasallinone Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν σοβαρά. 2017 έχουμε το να περιποιείται ο άντρας νομίζω πως δεν είναι ταμπού. Δεν λέω να κάθεσαι μια ώρα μπροστά από τον καθρέφτη, αλλά βρε παιδιά μια κόσμια περιποίηση θεωρώ πως επιβάλλεται.
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν σοβαρά. Nα 'σαι καλά.
4saken Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Για χρονια ξυριζομουν με ξυραφι καθε 2 εβδομαδες τα τελευταια 4-5 χρονια μονο μηχανη καθε 2-3 βδομαδες. οσο για τον πρωτο που σου απαντησε ελεος...καθε 2 μερες ξυριζομασταν στον στρατο.
vrwmiaris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Οι γυναίκες του φόρουμ να μας απαντήσουν, να βγάζουμε τα φρύδια μας; Γενικά ρωτάω όχι μόνο τα αρκουδόφρυδα
Mikeasdf Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Βασικά εννοώ ότι έχουν το ίδιο μήκος, δηλαδή δεν κάνουν σχέδιο φτερού που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Μια χαρα ειναι αυτα τα φρυδια.Στη 2η φωτογραφια ο τυπος σηκωνει και τα φρυδια του κιολας, μη ξεγελιεσαι.
volos27 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 πραγματικα ειμαι συγκλονιστικα ταραγμενος αυτην την στιγμη ειναι δυνατων το 2017 να μιλαμε ακομη για τετοια θεματα? σαφως κ ο αντρικος καλωπισμος ειναι κατι που ολοι πρεπει να κανουμε καθημερινως μερικοι βαρβαροι ,βλαχοι,χωριατες τρολλαρουν,να πατε να βοσκήσετε γιδια βλαχαδερα κ μην απαντε σε τετοια θεματα υψηλου επιπεδου εξαλλο με κανατε κυριακατικα ,εσπασε η μασκα ,αουγκανοι 2
Haldol Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Για χρονια ξυριζομουν με ξυραφι καθε 2 εβδομαδες τα τελευταια 4-5 χρονια μονο μηχανη καθε 2-3 βδομαδες. οσο για τον πρωτο που σου απαντησε ελεος...καθε 2 μερες ξυριζομασταν στον στρατο. Αν δεν έχεις πρόβλημα στην αρχή του μήνα να είσαι σαν την δεξιά του μεριά, και προς το τέλος σαν την αριστερή του, ποιος είμαι εγώ να σ' εμποδίσω; Απλά κάποιοι προτιμούμε να διατηρούμε την ίδια περιποιημένη εμφάνιση όλο το μήνα. Οπότε ακόμα και με γένια / μούσι να είμαστε, τα τριμάρουμε και τα προσέχουμε ώστε να παραμένουν συνεχώς όπως θέλουμε, αντί να φυτρώνουν άναρχα κλαδιά για 2-3 'βδομάδες.
txcellas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ο μονος καλοπισμος που κανω ειναι στο λιλι μου για να φαινεται πιο μεγαλο...
insomnia888 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ο μονος καλοπισμος που κανω ειναι στο λιλι μου για να φαινεται πιο μεγαλο... ανέβασέ το στο "τα μέλη του insomnia μέσα από φωτογραφίες" για να έχουμε γνώμη και να δώσουμε και καμιά συμβουλή ή εύσημα. Μέλος είναι και αυτό.
volos27 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 αν το λιλι ειναι το αντρικο,το γυναικειο πως ειναι? Aν έχεις τέτοιο κάνε κάτι. λες κ ειναι αρρωστια,αν εχεις κατι τετοιο γρηγορα στον γιατρο,την βγαζεις δεν την βγαζεις 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 αν το λιλι ειναι το αντρικο,το γυναικειο πως ειναι? λουλού 1
eliasjuve Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ο μονος καλοπισμος που κανω ειναι στο λιλι μου για να φαινεται πιο μεγαλο... Της κοντής...οι τρίχες της φταίνε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις