Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έχει γίνει με τη νεολαία και τα γκομενάκια θέλουν τους πιτσιρικάδες με ξυρισμένα πόδια;

Τα κορίτσια δε θέλουν λένε τους τριχωτούς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν σοβαρά. 2017 έχουμε το να περιποιείται ο άντρας νομίζω πως δεν είναι ταμπού. Δεν λέω να κάθεσαι μια ώρα μπροστά από τον καθρέφτη, αλλά βρε παιδιά μια κόσμια περιποίηση θεωρώ πως επιβάλλεται.

Δημοσ.

Για χρονια ξυριζομουν με ξυραφι καθε 2 εβδομαδες τα τελευταια 4-5 χρονια μονο μηχανη καθε 2-3 βδομαδες.

οσο για τον πρωτο που σου απαντησε ελεος...καθε 2 μερες ξυριζομασταν στον στρατο.

Δημοσ.

Οι γυναίκες του φόρουμ να μας απαντήσουν, να βγάζουμε τα φρύδια μας; Γενικά ρωτάω όχι μόνο τα αρκουδόφρυδα

Δημοσ.

Βασικά εννοώ ότι έχουν το ίδιο μήκος, δηλαδή δεν κάνουν σχέδιο φτερού που έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Μια χαρα ειναι αυτα τα φρυδια.Στη 2η φωτογραφια ο τυπος σηκωνει και τα φρυδια του κιολας, μη ξεγελιεσαι.

Δημοσ.

πραγματικα ειμαι συγκλονιστικα ταραγμενος αυτην την στιγμη

ειναι δυνατων το 2017 να μιλαμε ακομη για τετοια θεματα?

σαφως κ ο αντρικος καλωπισμος ειναι κατι που ολοι πρεπει να κανουμε καθημερινως

μερικοι βαρβαροι ,βλαχοι,χωριατες τρολλαρουν,να πατε να βοσκήσετε γιδια βλαχαδερα κ μην απαντε σε τετοια θεματα υψηλου επιπεδου

εξαλλο με κανατε κυριακατικα ,εσπασε η μασκα ,αουγκανοι

• Like 2
Δημοσ.

Για χρονια ξυριζομουν με ξυραφι καθε 2 εβδομαδες τα τελευταια 4-5 χρονια μονο μηχανη καθε 2-3 βδομαδες.

οσο για τον πρωτο που σου απαντησε ελεος...καθε 2 μερες ξυριζομασταν στον στρατο.

Αν δεν έχεις πρόβλημα στην αρχή του μήνα να είσαι σαν την δεξιά του μεριά, και προς το τέλος σαν την αριστερή του, ποιος είμαι εγώ να σ' εμποδίσω;

Απλά κάποιοι προτιμούμε να διατηρούμε την ίδια περιποιημένη εμφάνιση όλο το μήνα. Οπότε ακόμα και με γένια / μούσι να είμαστε, τα τριμάρουμε και τα προσέχουμε ώστε να παραμένουν συνεχώς όπως θέλουμε, αντί να φυτρώνουν άναρχα κλαδιά για 2-3 'βδομάδες.

:P

Δημοσ.

ο μονος καλοπισμος που κανω ειναι στο λιλι μου για να φαινεται πιο μεγαλο...

ανέβασέ το στο "τα μέλη του insomnia μέσα από φωτογραφίες" για να έχουμε γνώμη και να δώσουμε και καμιά συμβουλή ή εύσημα. Μέλος είναι και αυτό.

Δημοσ.

αν το λιλι ειναι το αντρικο,το γυναικειο πως ειναι?

Aν έχεις τέτοιο κάνε κάτι.

Before-and-after-laser-hair-removal-from

λες κ ειναι αρρωστια,αν εχεις κατι τετοιο γρηγορα στον γιατρο,την βγαζεις δεν την βγαζεις

• Like 1
Δημοσ.

ο μονος καλοπισμος που κανω ειναι στο λιλι μου για να φαινεται πιο μεγαλο...

Της κοντής...οι τρίχες της φταίνε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...