Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Είμαι φοιτήτρια στο οικονομικό πανεπιστήμιο και κάνω μια έρευνα σχετικά με το χρηματιστήριο. Όσοι μπορείτε και θέλετε απαντήστε μου στο παρακάτω ερωτηματολόγιο.

https://docs.google.com/forms/d/1C78IS7xvtycCL1QamKfcfLG0_DCWCfFMX2SbKp3ObKk/edit

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

το εκανα, αλλα εχεις συντακτικα λαθη και αοριστιες που θα πρεπει να διορθωσεις για να εχεις απηχηση...

πχ 6η-7η ερωτηση εννοεις ανασφαλης και οχι ασφαλης..

κοιταξε τα αν μπορεις.. φιλικα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το συμπλήρωσα γιατί ενώ δεν ασχολούμε με το χρηματηστήριο σε πολλές ερωτήσεις όλες οι απαντήσεις θεωρούν δεδομένο οτι ασχολούμε. Περισσότερο μπέρδεμα θα προκαλούσαν νομίζω οι απαντήσεις μου έτσι..  :-)  :-)

Εκτός και αν θέλεις να απαντήσουν μόνο όσοι ασχολούνται οπότε πάσο :P

Δημοσ.

Στις αγγελιες οι (θετικες) κριτικες που σου εχουν κανει αναφερονται σε αρσενικο, στο προφιλ σου συστηνεσαι ως αρσενικος, στη signature μας λες οτι εισαι ο Τασος και στο thread που θες να σου απαντησουμε στο ερωτηματολογιο της πτυχιακης μας παρουσιαζεσαι ως...kinder εκπληξη-φοιτητρια.

Βαλε και κανα γλουτο για avatar και θα τσιμπησεις περισσοτερες συμμετοχες στο ερωτηματολογιο, μην κανεις μισες δουλειες κι εσυ.

• Like 5
Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ μαζί με το αγόρι μου. Γι αυτό και αναφέρονται σε άντρα

Όσον αφορά το ερωτηματολόγιο ο καθηγητής με είπε ότι μπορούν να το απαντήσουν όλοι ανεξάρτητα από το αν ασχολούνται με το χρηματιστηριο γιατί έχω βάλει και ψυχολογικες ερωτήσεις.

Δημοσ.

Δεν ειναι ντροπη, εξαλλου εδω στο ινσομνια μας εχει στρωσει ο Τοξοβολος και ειμαστε δεκτικοι σε αυτα τα ζητηματα :lol:

Χαχαχχα γκειδες παντού! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...