Lia1995 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σας, Είμαι φοιτήτρια στο οικονομικό πανεπιστήμιο και κάνω μια έρευνα σχετικά με το χρηματιστήριο. Όσοι μπορείτε και θέλετε απαντήστε μου στο παρακάτω ερωτηματολόγιο. https://docs.google.com/forms/d/1C78IS7xvtycCL1QamKfcfLG0_DCWCfFMX2SbKp3ObKk/edit Σας ευχαριστώ πολύ
opcorsa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 το εκανα, αλλα εχεις συντακτικα λαθη και αοριστιες που θα πρεπει να διορθωσεις για να εχεις απηχηση... πχ 6η-7η ερωτηση εννοεις ανασφαλης και οχι ασφαλης.. κοιταξε τα αν μπορεις.. φιλικα 1
aggelos87 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δεν το συμπλήρωσα γιατί ενώ δεν ασχολούμε με το χρηματηστήριο σε πολλές ερωτήσεις όλες οι απαντήσεις θεωρούν δεδομένο οτι ασχολούμε. Περισσότερο μπέρδεμα θα προκαλούσαν νομίζω οι απαντήσεις μου έτσι.. Εκτός και αν θέλεις να απαντήσουν μόνο όσοι ασχολούνται οπότε πάσο
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Στις αγγελιες οι (θετικες) κριτικες που σου εχουν κανει αναφερονται σε αρσενικο, στο προφιλ σου συστηνεσαι ως αρσενικος, στη signature μας λες οτι εισαι ο Τασος και στο thread που θες να σου απαντησουμε στο ερωτηματολογιο της πτυχιακης μας παρουσιαζεσαι ως...kinder εκπληξη-φοιτητρια. Βαλε και κανα γλουτο για avatar και θα τσιμπησεις περισσοτερες συμμετοχες στο ερωτηματολογιο, μην κανεις μισες δουλειες κι εσυ. 5
tritonas00 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Τελικα σε λενε Λια η Τασο; Εισαι φοιτητρια ή φοιτητης; Το πρωι το ενα το βραδυ το αλλο 3
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δεν ειναι ντροπη, εξαλλου εδω στο ινσομνια μας εχει στρωσει ο Τοξοβολος και ειμαστε δεκτικοι σε αυτα τα ζητηματα 3
opcorsa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Το πρωι το ενα το βραδυ το αλλο την μερα νοικοκυρης το βραδυ αμαρτωλος
Lia1995 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Το χρησιμοποιώ μαζί με το αγόρι μου. Γι αυτό και αναφέρονται σε άντρα Όσον αφορά το ερωτηματολόγιο ο καθηγητής με είπε ότι μπορούν να το απαντήσουν όλοι ανεξάρτητα από το αν ασχολούνται με το χρηματιστηριο γιατί έχω βάλει και ψυχολογικες ερωτήσεις.
Lia1995 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εμ ναι την ώρα που δουλεύει ο ένας παίζει ο αλλος
txcellas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δεν ειναι ντροπη, εξαλλου εδω στο ινσομνια μας εχει στρωσει ο Τοξοβολος και ειμαστε δεκτικοι σε αυτα τα ζητηματα Χαχαχχα γκειδες παντού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα