Elmago1925 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εχετε να προτεινετε κατι απο τα 2 για tracking? Εχω δοκιμασει το Aftership και το 17Track αλλα εντοπιζω ελαχιστα απο τα δεματα μου
makfil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εάν η αγορά σου είναι από Κίνα, στην αρχή το δέμα διακινείται μέσα στην αχανή Κίνα με τοπικό courier και όταν φτάσει σε πόλη που έχει κατάστημα της μεταφορικής που θα το φέρει στην Ευρώπη εμφανίζεται στα γνωστά tracking sites.
Elmago1925 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εάν η αγορά σου είναι από Κίνα, στην αρχή το δέμα διακινείται μέσα στην αχανή Κίνα με τοπικό courier και όταν φτάσει σε πόλη που έχει κατάστημα της μεταφορικής που θα το φέρει στην Ευρώπη εμφανίζεται στα γνωστά tracking sites. καταλαβα.Αυτα τα site εντοπιζουν την US international shipping tracking from gc? Γιατι καποια δεματακια ηδη εχουν κλεισει 20-25 μερες οποτε καπου αλλου βολοδερνουν.Η πλειοψηφια ειναι με αυτη τη μεταφορικη
fastnq2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 εγω απο gearbest διαλεξα nl post ειχε εξτρα κοστος 2 ευρω σε σχεση με eu η κατι τετοιο,σε 2 μερες εμφανιστηκε στο 17track και καπου στην βδομαδα μου εγραψε απο οτι καταλαβα οτι ειναι ολλανδια τωρα.Με τι στο στειλανε?
Elmago1925 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 εγω απο gearbest διαλεξα nl post ειχε εξτρα κοστος 2 ευρω σε σχεση με eu η κατι τετοιο,σε 2 μερες εμφανιστηκε στο 17track και καπου στην βδομαδα μου εγραψε απο οτι καταλαβα οτι ειναι ολλανδια τωρα.Με τι στο στειλανε? απο gearbest δεν εχω θεματακι.Στo ebay χαλαει η δουλεια !
fastnq2 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 απο gearbest δεν εχω θεματακι.Στo ebay χαλαει η δουλεια ! ναι σορρυ ειδα κινα και τα παραλληλισα!
Elmago1925 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 ναι σορρυ ειδα κινα και τα παραλληλισα! ισως επειδη στο προυγουμενο θεματακι μιλουσαμε για το gearbest! Καλημερα! 1
Blacktan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 <p>Εχετε να προτεινετε κατι απο τα 2 για tracking? Εχω δοκιμασει το Aftership και το 17Track αλλα εντοπιζω ελαχιστα απο τα δεματα μου</p> Το 17 ειναι ΤΕΡΜΑ αξιοπιστο ..
Elmago1925 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Το 17 ειναι ΤΕΡΜΑ αξιοπιστο .. απο τα δεματα που μου εντοπιζει δεν εχω κανενα θεμα.δεν μου εντοπιζει σχεδον τιποτα περα απο μερικα γνωστα κουριερ ομως
theopan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 trackitonline.ru. Βρίσκει πολλά που το πιο "mainstream" και αδικαιολόγητα πολυδιαφημισμενο 17track χάνει.
Elmago1925 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 trackitonline.ru. Βρίσκει πολλά που το πιο "mainstream" και αδικαιολόγητα πολυδιαφημισμενο 17track χάνει. ευχαριστω θα το τσεκαρω.Γενικα παρατηρω οτι ολα τα tracking numbers που αποτελουνται μονο απο αριθμους και δεν εχουν γραμματα δεν εντοπιζονται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα