jeandoumpier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλημέρα. Επικοινώνησα με την moneysafe για να δω τι συμβαίνει, μιας και εδώ και αρκετό δεν μπορώ να φορτώσω με voucher τον λογαριασμό μου καθώς η επιλογή αυτή έχει αφανιστεί εντελώς, και παρόλο που αναγράφεται πως προσωρινά δεν θα λειτουργεί αυτή η υπηρεσία, ήδη έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες. Απαντώντας μου λοιπόν στο live chat της ιστοσελίδας, μου είπαν πως δεν μπορεί να γίνει κάτι-και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι αφού ισχύει το account μου και στην νέα παράλληλη (μάλλον αντικαταστάτρια απ'ότι φαίνεται όμως) υπηρεσία του emoneysafe wallet, να αγοράσω αντίστοιχη κάρτα για το wallet ώστε να μπορώ να το συνδέσω στο paypal κτλ, πράγμα που έκανα μια χαρά με την απλή moneysafe μέχρι να γίνουν αυτές οι αλλαγές, ενώ πια δεν μπορώ να κάνω αφού δεν μπορώ να της βάλω χρήματα. Το θέμα είναι ότι όπως εγώ, και άλλοι τόσοι χρήστες της moneysafe πριν 1,5 χρόνο περίπου αγοράσαμε την κάρτα της moneysafe, κάθε μήνα έκανε κράτηση ενός ποσοστού από όσα χρήματα της φορτώναμε (λογικό, ok) και τώρα η ίδια εταιρεία μας ωθεί αναγκαστικά στο να αγοράσουμε μια ακόμη κάρτα με άλλο όνομα για να κάνουμε αυτό που κάναμε πριν, αφού ''νέκρωσε'' η moneysafe. Ως λόγο αυτών των αλλαγών μου παρουσίασαν την συνεργασία με την τράπεζα-η οποία ευθύνεται όπως μου έγραψαν- δεκτό, αυτό όμως δεν αναιρεί το αποτέλεσμα το οποίο είναι πως ο πελάτης απ' το πουθενά πρέπει να ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη.Άλλωστε η λύση μάλλον θα είναι να βρω κάποιον άλλο τρόπο για αγορές μέσω ίντερνετ, στοίχημα κτλ- γιατί και στο e-wallet της moneysafe να μεταβώ ξανα-αγοράζοντας κάρτα, θεωρώ πως λόγω δεδομένης πια αναξιοπιστίας αύριο μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο και να ψαχνόμαστε. Αυτά προς γνώση και ενημέρωση όσων ενδιαφερόμενων ή κατόχων της κάρτας.
isay Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ωραία τα λες. Υπάρχουν πολύ πιο απλές και πιο οικονομικές λύσεις. Αν εχεις λογαριασμο σε ελληνική τραπεζα και ebanking, φτιάξε μια κάρτα στη revolut (υπάρχει και αντίστοιχο θέμα στο insomnia). Παίζει παντου και δεν εχει τις ληστρικές μηνιαίες εισφορές της moneysafe. Αν τώρα προτιμάς να αγοράζεις κάρτες απο το περιπτερο, να τις ταίζεις στη moneysafe, να σου κρατα προμήθεια αλλά ΚΑΙ μηνιαια συνδρομή, ειναι επιλογή σου.
jeandoumpier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Κανείς δεν θέλει να δίνει προμήθεια, αρχικά είχα επιλέξει την moneysafe για να αποφύγω τις τράπεζες. Και για αρκετό καιρό με βόλεψε. Αλλά μάλλον σε κάτι τέτοιο θα πάω, όπως προτείνεις.. Καμία αξιόπιστη λύση χωρίς ανάγκη ύπαρξης τραπεζικού λογαριασμού υπάρχει; Άν δεν υπάρχει,τότε είναι μονόδρομος η πρότασή σου.
dexterios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Κανείς δεν θέλει να δίνει προμήθεια, αρχικά είχα επιλέξει την moneysafe για να αποφύγω τις τράπεζες. Και για αρκετό καιρό με βόλεψε. Αλλά μάλλον σε κάτι τέτοιο θα πάω, όπως προτείνεις.. Καμία αξιόπιστη λύση χωρίς ανάγκη ύπαρξης τραπεζικού λογαριασμού υπάρχει; Άν δεν υπάρχει,τότε είναι μονόδρομος η πρότασή σου. Εσύ θέλεις να κάνεις συνναλαγές που δεν επιτρέπουν οι Ελληνικές κάρτες; Αν σου αρκούν οι Ελληνικές υπάρχει και η viva wallet card που δεν θέλει τραπ λογαριασμό
jeandoumpier Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Όχι, οι συναλλαγές μου έχουν να κάνουν με αγορές από εξωτερικό κάποιες λίγες φορές (όταν δέχεται paypal), και από Ελλάδα φυσικά. Θα το κοιτάξω πάντως για το viva wallet, ευχαριστώ.
freeddommm Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Παιδια καλησπερα ξερει κανεις τι γινεται με Μονευσαφε?Εχουν παγωσει ολα εδω και 1 μηνα και...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα