lary7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 περίπου 80τμ. πέρσι έγινε ανακαίνιση στα κουφώματα είναι όλα καινούρια, είναι παλιά πολυκατοικία, και πρέπει να γίνει μόνωση στην ταράτσα κάποια στιγμή, είμαστε τελευταίο όροφο. Την ταράτσα επρεπε να την είχατε μονωσει χθες!! Απο εκει εχετε τεραστιες απωλειες και επισεις ειναι το πιο φθηνο να μονωσετε. Απο εκει και περα, χοντρικα θελει περιπου 100W/τμ ενα σπιτι με μονωση 10ετίας οποτε ο 24ρης θα ειναι μια χαρα ωστε να μπορει να δωσει ανετα και ζεστο νερο παραλληλα.
skiabox Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Παντωςς Βaxi, immergas ΜΑΚΡΙΑ. Το χειροτερο σερβις ever..Φετος με τις παγωνιες εσπασε ο κυκλοφορητης του baxi και καταφερα να βρω ανταλλακτικο μετα απο κοντα 2 μηνες και οπως μου ο τεχνικος οσοι ειχαν immergas ακομη περιμενουν ανταλλακτικα. Αυτοι ειναι επιδαπεδιοι πετρελαιου το παληκαρι ψαχνει για φυσικου αεριου και σε αυτου την ποικιλια και ειδικοτερα των επιτοιχειων αναφερομαι μιας και αναφερει οτι μενει σε πολυκατοικια οποτε και πολλοι χωροι χωροι δεν θα υπαρχουν Εμένα ο Baxi μια χαρά άντεξε στο κρύο. Επίσης μήπως τα ανταλλακτικά, μιας και μιλάμε για μηχανήματα που φτιάχνονται σε άλλες χώρες, είναι και θέμα capital controls? Ρωτάω γιατί μιλάμε για εταιρία (Baxi) με άπειρα selling points ανά την Ελλάδα.
teddy71 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εμένα ο Baxi μια χαρά άντεξε στο κρύο. Επίσης μήπως τα ανταλλακτικά, μιας και μιλάμε για μηχανήματα που φτιάχνονται σε άλλες χώρες, είναι και θέμα capital controls? Ρωτάω γιατί μιλάμε για εταιρία (Baxi) με άπειρα selling points ανά την Ελλάδα. Τυχερος, εγω θεσσαλονικη και με την εγκατασταση του σε βορεινο μπαλκονι, εκτεθιμενο και με -10 επι μια εβδομαδα δεν αντεξε. Πιθανον να ισχυει και αυτο με τα CC πολυ λες και να μην μπορουσαν να κανουν μεγαλες παραγγελιες καθως σε αυτο "εφταιξε" οτι λογω της μεγαλης διαδοσης των baxi ειχε και100αδες χαλασμενους λεβητες οποτε και δεν μπορεσαν να ανταποκριθουν στην ζητηση. Γιατι ασχετα με τα πολλα σημεια πωλησης ο αντιπρωσωπος και εισαγωγεας ειναι ενας. Το καλοκαιρι θα κανω κατασκευη (μονωμενο κουτι) να μην ειναι τοσο εκτεθιμενος. Αν ξαναπαει τοσο χαμηλα η θερμοκρασια θα κλινω και τα μισα σωματα ωστε να δουλευει οσο το δυνατο συνεχεια ωστε να μην παγωσει και να υπαρχει συνεχεια κυκλοφορια των νερων γιατι λογω καλης μονωσης, ενεργειακων κουφωματων και ενδιαμεσος οροφος μεσα σε λιγοτερο απο μια ωρα εφτανε την θερμοκρασια που ειχα το θερμοστατη (24C) και για να πεσει η θερμοκρασια και παρει μπρος ξανα περνουσαν πολλες ωρες. Γενικα απο αυτους που ξερω οσοι ειχαν προβλημα ηταν αυτοι που ειχαν καλη μονωση ενω αυτοι που δεν ειχαν μονωμενα σπιτια και ειχαν πολλες απωλειες δεν ειχαν θεμα γιατι σχεδον δεν σταματουσε να λειτουργει ο λεβητας τους
ganxta Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Την ταράτσα επρεπε να την είχατε μονωσει χθες!! Απο εκει εχετε τεραστιες απωλειες και επισεις ειναι το πιο φθηνο να μονωσετε. Απο εκει και περα, χοντρικα θελει περιπου 100W/τμ ενα σπιτι με μονωση 10ετίας οποτε ο 24ρης θα ειναι μια χαρα ωστε να μπορει να δωσει ανετα και ζεστο νερο παραλληλα. Αυτό το ξέρω, θα γίνει άμεσα γιατί και το καλοκαίρι ψηνόμαστε και γενικά έχει τρομερές απώλειες. Σας ευχαριστώ όλους πάντως για τις γνώμες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα