Radiatedsoul Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Έχει όμως το καλύτερο Android Experience που μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε εταιρία από άποψη λογισμικού. Απολύτως δεμένο software με hardware. Σαν αυτό που προσφέρει η Apple. Καταρχην να σου πω οτι nexus εχω, και δεν βλεπω αυτη την εμπειρια που λες. Μαλλον ειναι η κρυφη επιθυμια των κατοχων android να εχουν iphone που φανταζονται οτι θα το δωσει η google στα κινητα της, με καποιο τροπο...καποτε. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τα nexus τα προτιμούσα,μιας κ έχω το nexus 5x.. Αλλά είχε προσιτή τιμή.. Με τα pixel η τιμή εκτοξεύτηκε σε επίπεδα που και δεν σπαταλώ χρήματα για κινητό, αλλά κ δεν έχω να τα δώσω! Υπάρχουν άλλες προτεραιότητες!
basilis_k6 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Το πρωτο ηταν απογοητευση. Το δευτερο αν δεν κανει κατι καινοτομο απλα θα την θαψει τη σειρα.
Retromaniac Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Και στην Ελλάδα πάνε πολύ καλά οι πωλήσεις του. Έχει πουλήσει σίγουρα πάνω από 2-3 κομμάτια. Στο skroutz έχει 3 comments από αγοραστές, άρα είναι σίγουρα 3! 3
Zaytsev Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πάλι η Samsung θα μαζέψει όλο το χαρτί και φέτος (δυστυχώς). Εμείς οι ρομαντικοί θα έχουμε να θυμόμαστε τα πρώτα Nexus. "Και φέτος" ; Ε, δε νομίζω να ήταν και η καλύτερή της χρονιά το 2016, μετά το στραπάτσο του Note... Και αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, θα πρέπει να συγκρίνουμε μόνο high end μοντέλα όπου έχασε μετά από καιρό την πρώτη θέση από την Apple.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πάλι η Samsung θα μαζέψει όλο το χαρτί και φέτος (δυστυχώς). Εμείς οι ρομαντικοί θα έχουμε να θυμόμαστε τα πρώτα Nexus. Gnexus & Nexus 4 αγάπες μεγάλες.
Tragic! Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Και στην Ελλάδα πάνε πολύ καλά οι πωλήσεις του. Έχει πουλήσει σίγουρα πάνω από 2-3 κομμάτια. "Κακώς κείμενα" λένε ότι το Ελλαδιστάν δεν είναι ο αρχικός προορισμός για την εν λόγω "εξόρμηση" της Google. Φήμες θα μου πεις, αν δεν επιβιώσει ο κολοσσός που λέγεται Google από τον μέσο Ελληνάκο μισθωτό των τριών εκατοστάρικων πως θα το κάνει ναούμε.
Agon Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 και επειδη πολλοι λενε για την τιμη... ας μην ξεχναμε αστερια μου ποσοι αγοραζουν τα iphone για τελευταια λεξη της τεχνολογιας και πληρωνουν χιλιαρικο.... χωρια το εφε στη καφετερια... το pixel δεν εχει ονομα για καφετερια...
freegr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πολλά, μα πολλά κινητά αλλά στο τέλος υπάρχουν ποικίλες επιλογές και τιμές, το θέμα είναι ότι πλέον δεν μας κινεί κάτι το ενδιαφέρον.. 1
Noex Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ Κ ΛΕΕΙ ΑΣ ΒΓΑΛΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ χααχαχααχαχ . Γελανε κ οι αλαιμουριοι στο βλαδιβοστοκ 1
D.Luffy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Ακριβή συσκευή αλλά χαίρεσαι να τη χρησιμοποιείς. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής, το πιο clean και smooth android, πρώτη στις ενημερώσεις και μία από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) κάμερες της αγοράς. 1
nickelodeon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το συγκεκριμένο κινητό έκανε πολύ καλές πωλήσεις σε US σε σχέση με τα "φτηνά" Nexus. Έχει την ίδια υποστήριξη από θέμα software updates με τα Nexus. (Απάτη θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον ένα χρόνο παραπάνω) Σε καμία περίπτωση δεν είναι ποιο όμορφο από οποιοδήποτε Nexus του παρελθόντος. Δεν προσφέρει κάτι συγκλονιστικό σε σχέση με ένα Nexus 6p πέραν την καλύτερης κάμερας το οποίο είναι φυσική εξέλιξη για όλους τους κατασκευαστές. Είναι γεγονός όμως ότι για τις πωλήσεις του, μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας οφείλετε στους παρόχους και στην διαφήμιση που έκανε η Google. H Google στο παρελθόν προσπάθησε με τα Nexus αλλά βλέπουμε ότι τα πακέτα/subsidies είναι αυτά που πουλάνε τις συσκευές, τουλάχιστον για US αυτό είναι ποιο ευδιάκριτο. Βλέποντας την τιμή της συγκεκριμένης συσκευής στα ελληνικά καταστήματα ένα έχω να πω το "ότι πληρώνεις παίρνεις" δεν ισχύει πάντα και όπως δεν ισχύει με τα Pixel δεν ισχύει και με άλλες συσκευές. Υπάρχουν και φτηνές συσκευές που παίρνεις παραπάνω από αυτά που πληρώνεις και συσκευές που παίρνεις ακριβώς αυτό που πληρώνεις. Έρευνα αγοράς και καλή ενημέρωση η μόνη λύση.
s3v3r0us Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 η γη δεν ειναι επιπεδη! Μια αναζήτηση " flat earth " στο youtube και μερικές ώρες βίντεο, μπορεί να σε βάλουν σε σκέψεις πάντως.
Jimmy08 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 και επειδη πολλοι λενε για την τιμη... ας μην ξεχναμε αστερια μου ποσοι αγοραζουν τα iphone για τελευταια λεξη της τεχνολογιας και πληρωνουν χιλιαρικο.... χωρια το εφε στη καφετερια... το pixel δεν εχει ονομα για καφετερια... Το ενδεχομενο να αγοραζουν iphone για το απλο και ευχρηστο interface δεν παιζει ετσι;
llocq Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Στο skroutz έχει 3 comments από αγοραστές, άρα είναι σίγουρα 3! Ο ενας απ τους 3 το εχει παρει απ το εξωτερικο αν θυμαμαι καλα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα