Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω μια μονοκατοικία ακατοίκητη με μηδενική κατανάλωση ρεύματος.

Είναι συνδεδεμένο με την ΔΕΗ και έρχεται ο κλασσικός λογαριασμός.

Αφού έχω μηδενική κατανάλωση, πληρώνω το πάγιο.

Οι εναλλακτικοί πάροχοι αναφέρουν πως δεν έχουν πάγιο.

Θέλω να ρωτήσω λοιπόν, θα λαμβάνω έναν μηδενικό λογαριασμό;

Δημοσ.

Διακοπή δεν θέλω να κάνω γιατί μια στο τόσο που θα πάω έστω για λίγο, ας έχει ρεύμα και επιπλέον αν κάνω διακοπή μου έχουν πει πως θα θέλει πάλι ηλεκτρολογικό σχέδιο όταν επανασυνδεθεί.

Δημοσ.

Ναι απλά ισχύει ότι στους εναλλακτικούς θα πληρώνω μόνο όσες kWh καίω και καθόλου πάγιο;

Γιατί έτσι αναφέρουν και εμένα αυτό με ενδιαφέρει κυρίως.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διακοπή δεν θέλω να κάνω γιατί μια στο τόσο που θα πάω έστω για λίγο, ας έχει ρεύμα και επιπλέον αν κάνω διακοπή μου έχουν πει πως θα θέλει πάλι ηλεκτρολογικό σχέδιο όταν επανασυνδεθεί.

Αν το σπιτι ειναι παλιο και στην μεταφορα θα στο ζητησουν και ειναι καπου στα 75 ευρω. Αν πηρες τηλεφωνικη προσφορα να ξερεις οτι δεν το λενε ποτε στον πελατη...

hxxps://pistopoihtiko-deh.gr/

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακόμα και έτσι, σε αυτούς μετά, δεν θα πληρώνω καθόλου πάγιο παρά μόνο την κατανάλωση. Σωστά; 

Ή έχουν κάποια "ποινή" που αν δεν καταναλώσω ορισμένες κιλοβατώρες κάθε μήνα, θα πληρώνω και πάλι κάποιο ποσό (πρόστιμο), όπως γίνεται π.χ. στην ΕΥΔΑΠ.

Δημοσ.

Για ποιά παγια μιλάς; η ερτ δεν κόβεται, ο δημος δεν κόβεται, ο φορος ακίνητου δεν κόβεται, η αδμιε δεν κόβεται κλπ αν ξεχνάω κάτι, οπου και να πας

• Like 3
Δημοσ.

Για ποιά παγια μιλάς; η ερτ δεν κόβεται, ο δημος δεν κόβεται, ο φορος ακίνητου δεν κόβεται, η αδμιε δεν κόβεται κλπ αν ξεχνάω κάτι, οπου και να πας

Το αυτό.

Σε όποιον εναλλακτικό και να πας τα ίδια πληρώνεις όσον αφορά όλες τις επιπλέον χρεώσεις και τέλη που υπάρχουνε, ρυθμιζόμενες πάγια και δημοτικά τέλη. Εκεί που συμφέρει αν θες να βάλεις εναλλακτικό είναι οτι δίνουν χαμηλότερη τιμή χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας ανα kWh.

Οπότε το όποιο κέρδος θα έχεις, είναι απλά η χαμηλότερη τιμή ηλεκτρικής ενέργειας σε οτι κάψεις, όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια.

Δημοσ.

Παιδιά δεν μιλάω ούτε για δημοτικά τελη, ούτε για ερτ, ούτε για τίποτα άλλο. Μιλάω αποκλειστικά για τις χρεώσεις της ΔΕΗ. Στον λογαριασμό πληρώνουμε Πάγιο, της τάξης των 10€ περίπου αν θυμάμαι σωστά, για όσους έχουν τριφασικό και 5€ για όσους έχουν μονοφασικό.

Όπως παλιά που πριν βγουν οι εναλλακτικές στην τηλεφωνία, οσοι θυμούνται πληρώναμε ένα πάγιο της τάξης συνήθως των 18€. Είναι προφανώς κάποια έξτρα καπέλα που ίσχυαν και ισχύουν σε κάποιες εταιρίες με μονοπώλιο.

Εγώ τώρα, αυτό ακριβώς ρωτάω. Αν δείτε στην τηλεόραση σχεδόν όλες οι εναλλακτικές εταιρίες διαφημίζουν πως έχουν μηδενικό πάγιο. Ισχύει όντως;

Παύω να πληρώνω το πάγιο της ΔΕΗ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε εναλλακτικό παροχο για τριφασικο είναι καπου στα 5€ και το απλο στα 2-3€ δεν αξίζει να αλλάξεις για τοσο μικρή διαφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...