Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ανά 2-3 μέρες κανεις και ένα βίντεο;

Άσε να πάρουμε μία ανάσα :)

2-3 λεπτά διαρκεί το καθένα, οπότε φαντάστηκα ότι μπορείτε να το αντέξετε :P

Πέρα απ τη συχνότητα ανεβάσματος, κάποιο άλλο σχόλιο για το vid?

Δημοσ.
Όταν έβγαλα τα πρώτα 1-2-3 vids είχα το "άγχος" ότι έκανα 0 πρόοδο, οπότε αν έβαζα χρόνο και ενέργεια σε κάποιο vid θα είχε 0 νόημα.

Τα views ήταν λίγα, οι subs μηδενικοί, και όλα τα σχόλια not so good.

Στα τελευταία vids νιώθω ότι κάτι αλλάζει. 

Εγώ είμαι πιο άνετος με το creation τους, οι subs είναι σε διψήφιο ποσοστό (χαμηλό) και τα vids που έβαλα σε κάποια section κάποιων φόρουμ που ψηφίζονται από κοινό, όπως reddit voat κλπ, από το -1 και -2 που έπαιρναν τα 2 πρώτα vids, τώρα πιάνουμε +3 +5 +6 +9.

Κάτι αλλάζει. Αργά αλλά σταθερά. Συνεχίζουμε! 

Και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάστορα, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, η προφορά σου είναι θλιβερή. Βρες κάποιον άλλον να κάνει τα φωνητικά, ή μη βάζεις καθόλου φωνή αλλά μόνο υπότιτλους και μια μουσικούλα.

Δημοσ.
Και η απόδειξη (reddit). Το ότι έχω κάτι να δώσω (και ότι η προφορά δεν είναι τόσο καταστροφική ώστε να παίρνει μπάλα όλο το vid) δεν είναι στο κεφάλι μου.

Το καλύτερο κίνητρο για να βελτιώσεις τα vids, γιατι προφανώς people see them! :)

reddit.png

Δημοσ.
Μετά από διεξοδική έρευνα και με διεθνείς παράγοντες (αλλοδαπούς θεατές) κατέληξα στο ότι: Δεν καταλαβαίνουν Χριστό με αυτή τη προφορά. 

(παρόλα αυτά τα βίντεος πάνε καλά σχετικά, παίρνουν καλές κριτικές και οι subscribers σιγά σιγά ανεβαίνουν).

Οπότε: Πρέπει να μιλάω πιο ΑΡΓΑ ώστε να γίνονται κατανοητά. Να αρθρώνω σωστά τις λέξεις. Για λίγα vids θα αφήσω σε κάποιο βαθμό κατά μέρος το ενδιαφέρον στη φωνή, τη ποικιλία στο συναίσθημα που βγάζει κλπ, και θα συγκεντρωθώ στο να τα λέω ΑΡΓΑ και ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ. 

Πάμε καλά πάντως. Let's see.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα έβαζα μουσικούλα και υπότιτλους. Δεν χρειάζεται να τα λες.

Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα έβαζα μουσικούλα και υπότιτλους. Δεν χρειάζεται να τα λες.

Ε δε θα είναι τόσο engaging αν δε μιλάει κάποιος.

Anyway, 23 subscribers and counting, πήραμε τον αέρα! Όποιος άλλος θέλει, καλοδεχούμενος! 

Δημοσ.

23;

δηλαδή πας για ρεκορ γκινες και τρελλά έσοδα απο διαφημισεις.

Μια χαρα τα πας, αξιζει ο κοπος και τα "τι λετε" καθε 2 μέρες

Δημοσ.

Δε πάω για ρεκόρ, αλλά τις πρώτες 1-2 βδομάδες είχα 0 καινούριους, και μέσα σε 2-3 μέρες με λίγο καλό promotion μπήκαν 20+. 

Όλα όσα ξεκινάνε απ το 0 θέλουν το χρόνο τους νομίζω :)

Δημοσ.

Με 23 subs έχω περισσότερα views στα vids μου :P

Καλή επιτυχία πάντως στο φίλο. Ελπίζω να πάμε ψηλά

Δημοσ.

Με 23 subs έχω περισσότερα views στα vids μου :P

Δεν είναι καλό αυτό. Χωρίς παρεξήγηση αλλά γνώμη μου είναι, αν οι viewers δεν μετατρέπονται σε subscibers τότε η πλειοψηφία βρίσκει τα βίντεο σου αδιάφορα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...