Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι και να λέτε, ο φιλαράκος κέρδισε αυτό που ήθελε. Ένα ολόκληρο thread για παρτη του και χάρη σ αυτό μαζεύει κόσμο στο channel του χάρη σε σας :P 

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πέρα απ' τη πλάκα, ισχύει ότι μια χαρά τα μιλάει. Τριγυρνώ στο youtube εδώ και πολλά χρόνια, και έχω ακούσει πολύ( μα πολύ ) χειρότερους. Βέβαια αυτό το format του top10 δεν αρέσει καθόλου σε εμένα, και μου θυμίζει επίσης και κάποια άλλα κανάλια που ανεβάζουν παρόμοια βίντεο. Δε λέω, κανείς δεν του απαγορεύει να εμπνευστεί από άλλους, αλλά άλλο έμπνευση και άλλο αντιγραφή.

Ο λόγος όμως που δίνουμε τόσο μεγάλη έμφαση στη προφορά είναι επειδή αυτά τα βίντεο είναι 50% αυτό. Αν η φωνή σου και η ομιλία σου δεν είναι αρκετά ελκυστικές, δε πρόκειται να καταφέρεις κάτι. Αυτό διαχωρίζει τα εκατομμύρια άγνωστα βίντεο από τα διάσημα.

Δημοσ.

Παιδιά, διαβάζω όλα όσα λέτε, και σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη! 

Usual, τα άτομα που μου φέρνει το Insomnia στα βιντεο είναι ελάχιστα, περισσότερο για την κουβέντα, να μοιραστώ πράγματα κλπ, και το feedback γράφω εδώ.

Παρόλα αυτά, αν μπορούσατε να πατήσετε και ένα Subscribe θα με βοηθούσε πολύ και θα το εκτιμούσα! 

Ετοιμάζεται και βίντεο σύντομα, μόλις τώρα τελειώνω το script :)

Δημοσ.

Άραξε άσε να πάρουμε μία ανάσα

Μην ανεβάζεις τόσο σύντομα καινούργιο βίντεο :)

Έτσι όπως λειτουργεί ο αλγόριθμος του youtube, βοηθάει τα channels που ανεβάζουν βίντεο κάθε μέρα, διάρκειας άνω των 10 λεπτών. 

Το "μια φορά στις 4-5 μέρες" που κάνω εγώ, είναι ελάχιστο. 

Δημοσ.

Παιδιά, διαβάζω όλα όσα λέτε, και σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη! 

Usual, τα άτομα που μου φέρνει το Insomnia στα βιντεο είναι ελάχιστα, περισσότερο για την κουβέντα, να μοιραστώ πράγματα κλπ, και το feedback γράφω εδώ.

Παρόλα αυτά, αν μπορούσατε να πατήσετε και ένα Subscribe θα με βοηθούσε πολύ και θα το εκτιμούσα! 

Ετοιμάζεται και βίντεο σύντομα, μόλις τώρα τελειώνω το script :)

O προηγουμενος που ακολουθησε τη μεθοδο σου (πρηξαρχιδισμο και παρακαλια για like/subscribe καθε 2 μερες) για να διαφημισει το youtube channel του εδω μεσα, κατεληξε να παρακαλαει να του σβησουν τα threads που εκανε διαφημιση.

Οπως σε βλεπω, δεν απεχεις πολυ αμα συνεχισεις ετσι λιγο ακομα. Το ειπες μια, το ειπες δυο, το εχεις βαλει και signature, το καταλαβαμε οκ, φτανει. Εκτος αν θες να δεις κι εσυ την kinder εκπληξη στο καναλι σου...

• Like 2
Δημοσ.

O προηγουμενος που ακολουθησε τη μεθοδο σου (πρηξαρχιδισμο και παρακαλια για like/subscribe καθε 2 μερες) για να διαφημισει το youtube channel του εδω μεσα, κατεληξε να παρακαλαει να του σβησουν τα threads που εκανε διαφημιση.

Οπως σε βλεπω, δεν απεχεις πολυ αμα συνεχισεις ετσι λιγο ακομα. Το ειπες μια, το ειπες δυο, το εχεις βαλει και signature, το καταλαβαμε οκ, φτανει. Εκτος αν θες να δεις κι εσυ την kinder εκπληξη στο καναλι σου...

πρώτη φορά το είπα φίλε, και κάνω βίντεος κάθε λίγες μέρες πάνω από 1 μήνα :)

Δημοσ.

Και κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία πάνω στο τελευταίο βίντεο για όσους είναι φαν των αριθμών, στατιστικών κλπ.

(τα οποία στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αντίστοιχα για να πάνε τα βίντεο ακόμα καλύτερα, να απευθύνονται στα κατάλληλα άτομα κλπ)

Analytics.

Geography -Watch time (minutes) - Views
United States 2,426 (56%) 1,399 (54%)
Canada 433 (10%) 250 (9.6%)
United Kingdom 205 (4.7%) 130 (5.0%)
Germany 175 (4.0%) 76 (2.9%)
Australia 141 (3.2%) 94 (3.6%)
Sweden 78 (1.8%) 29 (1.1%)
Netherlands 78 (1.8%) 55 (2.1%)
Greece 62 (1.4%) 144 (5.6%)
Brazil 45 (1.0%) 16 (0.6%)
Ireland 45 (1.0%) 23 (0.9%)
Δημοσ.

μιλα χωρις προφορα μαν.

χιλιες φορες να ακουγεσαι σαν.. ελληνας που μιλαει αγγλικα,παρα αυτο που κανεις.

μη σε αγχωνουν οι subs,δεν ειναι κανονας το να εχεις subs για να αρεσουν τα video σου.

επισης,προσπαθησε να αγνοεις τα αρνητικα πικροχολα σχολια,γτ θα επηρεασουν το αποτελεσμα μακροχρονια.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για το σχόλιο! 

Ναι, μου το έχουν πει και άλλοι, αλλά άμα μιλάω όπως μου βγαίνει, απλά δε θα το βελτιώσω ποτέ.

Το πάω ως "fake it till you make it", έχω και Closed Captions μέσα (πατώντας το CC) και ελπίζω στο καλύτερο!

Για τους subscribers, ναι, δεν ειναι κανόνας, αλλά the more the better, σου δίνει και μεγαλύτερο κίνητρο για να φτιάξεις κάτι καλό :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...