Aztec_3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Γεια σας παιδια, μου χακαραν το ebay και εχουν αλλαξει τους κωδικους μου και δεν μπορώ να μπω, μου έχουν αλλαξει και το μαιλ μου ως μαιλ επικοινωνίας και οταν παταω ότι δεν θυμαμαι τον κωδικο δεν ερχεται νεος κωδικός στο δικο μου αλλα σε καποιο αλλο μαιλ που εβαλαν οι κλεφτες. πριν απο λιγο μου ηρθε μαιλ απο το ebay και μου ειπαν οτι μου κλειδωσαν τον λογαριασμο για καποιος προσπαθει με υποπτες κινησεις να πουλησει ένα αυτοκινητο απο το λογαριασμο μου. μου γραφουν να μπω αμεσα και να αλλαξω κωδικους αλλα δεν μπορω να το κανω μου εχουν ενα τηλεφωνο επικοινωνιας 0800 358 6552 αλλα οταν το παιρνω μου λεει οτι ο αριθμος δεν ειναι σωστός προφανως λογω εξωτερικου πρεπει να βαλω και καποιον κωδικο υπεραστικο που δεν τον ξερω. μπορει να βοηθησει κάποιος πως μπορω να επικοινωνησω . ευχαριστώ
SaFiS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δοκίμασε να το καλέσεις μέσω Skype διαλέγοντας Αγγλία ως χώρα (+44)
Λύση Aztec_3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Λύση Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 αρα λες να να παρω 00440800 358 6552 ? το skype καλει δωρεαν? ευχαριστώ ευχαριστω πολύ λειτουργησε με το 0044 μπροστα. τραγικη η επικοινωνία με το ebay λες και μιλουσα με ρομποτ ήταν...και απλα μου ειπαν οτι θα μου ακυρώσουν το account και να κάνω καινουριο....tragik!! τους ζητησα να μου στειλουν επιβεβαιωση ότι θα ακυρωθει το παλιο μου account αλλα το ρομποτ μου απαντησε πάλι σαν κασσετα και μου ειπε να κάνω ένα καινουριο .. Τhanks παιδια ...με εχουν σκασει...
Prijovic9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Αν παρω τον αριθμο αυτο 0044-0800-358-6552 μιλαω δηλαδη με καποιων υπευθινο του eBay?Ας μου απαντισι καποιος κ να με βοειθειση
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Prijovic9 είπε Αν παρω τον αριθμο αυτο 0044-0800-358-6552 μιλαω δηλαδη με καποιων υπευθινο του eBay?Ας μου απαντισι καποιος κ να με βοειθειση 😰😖 Αν τα πείς όπως τα γράφεις θα μιλήσεις μάλλον με τον αξιωματικό του Τρίτων.. Εντάξει είπαμε λογικά κάποια ορθογραφικά αλλα εσύ μας έβγαλες τα μάτια έξω. Βάλε plugin ορθογραφικό έλεγχο στον browser σου αν θέλεις να μη φαίνεται αυτο το χάλι και να βελτιωθείς κιόλας.
Prijovic9 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Bench_Lifter είπε 😰😖 Αν τα πείς όπως τα γράφειμιλήσεις μάλλον με τον αξιωματικό του Τρίτων.. Εντάξει είπαμε λογικά κάποια ορθογραφικά αλλα εσύ μας έβγαλες τα μάτια έξω. Βάλε plugin ορθογραφικό έλεγχο στον browser σου αν θέλεις να μη φαίνεται αυτο το χάλι και να βελτιωθείς κιόλας. φοιλε πρωσεφορα κενα τιν δουληα σου bench Lifter καναι τιν δουληα σου προσαιφορα
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Prijovic9 είπε φοιλε πρωσεφορα κενα τιν δουληα σου bench Lifter καναι τιν δουληα σου προσαιφορα Βάλε plugin και σώπαινε μήπως και απο τουβλο γίνεις άνθρωπος , Νεάτερταλ του πληκτρολογίου 🤣 Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
NIKOLASLAN Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Τι θα γινει με την παραγγελια μου? Θα επιστρέψετε τα χρήματα πίσω? Την ακύρωσα αφου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα