Vasilis Iak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα λαπτοπ Dell Latitude E6420 και πιάνει μια χαρά από το Wi-Fi του γείτονα, έχει ικανοποιητικές ταχύτητες και σπάνια πέφτει. Κατεβάζω μέχρι και τορρεντ (τα βράδια, μην τον κολλάω τον καημένο ) φτάνοντας άνετα 1mbps. Το θέμα μου είναι ότι όταν συνδέομαι από τον σταθερό, μέσω ενός Tp-link TL-WN722N δεν μπορεί να φορτώσει ούτε το Facebook! Επίσης δοκίμασα Repeater Gembrid WNP RP 002. Το σήμα ναι μεν είχε 5 γραμμές, το μονο που κατάφερε ήταν να ρίξει και το ίντερνετ που έπιανα από το λαπτοπ. Πως εξηγείται αυτή η διαφορά; Υπάρχει κάποιος Repeater ή κάποια κάρτα δικτύου ίσως που μπορώ να αγοράσω για τον σταθερό ώστε να πιάνει και αυτός καλό ίντερνετ; Περιμένω τις απόψεις σας!!!Υ.Γ. Το θέμα με τον γείτονα είναι κανονισμένο, σε περίπτωση που πάτε να κράξετε. Και ναι, δεν μου φτάνουν τα λεφτά για να βάλω δικό μου...
Georgepsidas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 αλλα προφανως σου φτανουν για να βαλεις καρτα δικτυου στο pc η repeater ! και οσο αυτο που λες για τον γειτονα φερτον στο φορουμ να μας το πει
Vasilis Iak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Το συγκεκριμένο repeater που δοκίμασα έχει 10-15€. Άμα συγκρίνεις τα 15 άντε 30 ευρώ για μια κάρτα ή έναν repeater με το να δίνεις 20€ τον μήνα για ένα χρόνο τι να σου πω... Ίσως δεν έχεις και τόσο οικονομικά θέματα εσύ
Georgepsidas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 προφανως δεν περνεις! απο χιουμορ! αυτο για τον γειτονα! .... το τι εχω και αν αν εχω αφορα εμενα και κανενα αλλο! για να σου απαντησω καταλληλα!!! εχω φιλο που λεει οτι κλεβει απο γειτονα ιwifi και καμαρωνε για τις ικανοτητες του ως χακερ! του ειπα μην περνεις τσιγαρα πληρωνε ιντερνετ μονο! διχως τηλ!!!! οταν τον καταλαβε και εφαγε ταπα και δεν μπορεσε να ξαναπαρει εψαχνε για κεραια μεγαλη και τα σχετικα! στην τελικη κανε google μια αναζητηση θα βρεις αυτο που ζητας! μαθαμε τωρα να τα εχουμε ολα στο πιατο!! και να την λεμε και στον αλλον! ειναι δυνατον να ρωτας κατι τετοιο εδω πως θα κλεψεις ιντερνετ απο τον γειτονα και να ρωτας για τον μηχανισμο που θα χρησιμοποιησεις? το βρισκεις λογικο προφανως! και φυσικα ολοι εμεις που πληρωνουμε και κλειδωνουμε τα wifi δεν ειμαστε κουτοι! οπως πιστευετε εσεις οι υπολοιποι.... μια μερα αφησα επιτιδες το wifi ανοικτο για να δω πως θα συμπεριφεθουν οι γειτονες που υποψην ειχαν wifi internet vdsl η adsl...ε μπηκαν ολοι μεσα ! και αυτος που δεν θα ειχε και θα προσπαθησε να μπει δωρεαν για να βοηθησω καποιον που υποτιθετε ειχε αναγκη ..... κοπηκε η παροχη απλα καταλαβες μηπως το παραδειγμα μου..αληθινο γεγονος ειναι αλλα σου δινω και τροφη για σκεψη λεμε τωρα... ωστοσο εσυ που λες για τα 20 το μηνα η τον χρονο.... που δεν ειναι ετσι λεμε τωραααα δες και αυτο! ισως σου κατσει ποιο καλα οικονομικα! http://www.forthnet.gr/News.aspx?a_id=2619
Vasilis Iak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μήπως είσαι ο γείτονας μου και παρεξηγήθηκες; Ή μήπως δεν είσαι γιατί αν ήσουν θα σε ήξερα. Το γεγονός ότι είπα πως παίρνω ίντερνετ από τον γείτονα δεν σημαίνει ότι το κλεβω, αν μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου. Εσύ ήσουν αυτός που ξεκίνησε να με "κράζει" για την κατάσταση μου και όχι εγώ. Ούτε χαζό δε είπα όπως λες ούτε τίποτα. Αυτό που ρωτάω εδώ είναι πως μπορώ να καμω το σήμα του υπολογιστή μου όπως είναι του λαπτοπ. Ούτε το έπαιξα μάγκας ότι παίρνω από αλλου ίντερνετ ούτε τίποτα. Όσο για αυτό που προτείνεις, οι 15 ώρες τον μήνα είναι απειροελάχιστες. Αν εσύ έχεις την ανεση για δικό σου ίντερνετ και δεν προτιμάς να το μοιράζεσαι με ένα φίλο μαγκιά σου.
MiP Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ο φίλος άνοιξε το topic για να του λύσουμε την απορία και όχι για να τον κράξουμε.Δεν αντιλέγω τα προηγούμενα αλλά από την στιγμή που ανέφερε ότι το θέμα έχει κανονιστεί με τον γείτονα δεν υπάρχει κανένας λόγος για αν μην τον πιστέψουμε αφού ότι έχει πράξει αύτος ΔΕΝ μας αφορά. Επι του θέματος, Καλύτερα δοκίμασε μία κάρτα δικτύου όπως αυτήν https://www.skroutz.gr/s/433200/Asus-PCE-N15.html ή οποιαδήποτε άλλη εσύ επιλέξεις.Το λάπτοπ πιάνει καλό σήμα επείδη έχει πολύ καλή και δυνατή κάρτα δικτύου σε αντίθεση με τον υπολογιστή.Αν πάλι δεν θες να πειράξεις τον υπολογιστή αγόρασε ένα repeater όπως Site: αυτό Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι το Asus είναι αρκέτα καλύτερο από το Gembird αφού σε σύγκριση των 2, το Gembird έκανε 30 λέπτα να συνδεθεί στο Wifi (με πατημένο το WPS) και καθυστερούσε υπερβολικά. Το Asus σε 5 λεπτά είχε συνδεθει και με πόλυ καλές ταχύτητες (24αρα σύνδεση έπιανε 12mbps)
Vasilis Iak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ο φίλος άνοιξε το topic για να του λύσουμε την απορία και όχι για να τον κράξουμε.Δεν αντιλέγω τα προηγούμενα αλλά από την στιγμή που ανέφερε ότι το θέμα έχει κανονιστεί με τον γείτονα δεν υπάρχει κανένας λόγος για αν μην τον πιστέψουμε αφού ότι έχει πράξει αύτος ΔΕΝ μας αφορά. Επι του θέματος, Καλύτερα δοκίμασε μία κάρτα δικτύου όπως αυτήν https://www.skroutz.gr/s/433200/Asus-PCE-N15.html ή οποιαδήποτε άλλη εσύ επιλέξεις.Το λάπτοπ πιάνει καλό σήμα επείδη έχει πολύ καλή και δυνατή κάρτα δικτύου σε αντίθεση με τον υπολογιστή.Αν πάλι δεν θες να πειράξεις τον υπολογιστή αγόρασε ένα repeater όπως Site: αυτό Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι το Asus είναι αρκέτα καλύτερο από το Gembird αφού σε σύγκριση των 2, το Gembird έκανε 30 λέπτα να συνδεθεί στο Wifi (με πατημένο το WPS) και καθυστερούσε υπερβολικά. Το Asus σε 5 λεπτά είχε συνδεθει και με πόλυ καλές ταχύτητες (24αρα σύνδεση έπιανε 12mbps) Ευχαριστώ πολύ για την εύστοχη απάντηση. Δηλαδή πιστεύεις ότι φταίει ο repeater που χρησιμοποίησα μόνο; Ή είναι και το Tp Link λίγο για τα μπάζα; γιατί θυμάμαι το είχα πάρει αρκετά φθηνό πριν πολλά χρόνια. Επίσης δεν έχω θέμα με το να πειράξω τον υπολογιστή και λόγω της κακής μου εμπειρίας με το προηγούμενο repeater λέω να κινηθώ σε κάρτα δικτύου. Με την κάρτα κατευθείαν ανιχνεύω τα διαθέσιμα δίκτυα σωστά; Εννοώ δεν χρειάζεται και κάποιο usb? Τέλος θα ήθελα να μου πεις αν αυτές οι 2 κάρτες θα έχουν μεγάλη διαφορά: https://www.skroutz.gr/s/433200/Asus-PCE-N15.html και https://www.skroutz.gr/s/9042802/Asus-PCE-AC51.html.
Georgepsidas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 καταρχην δεν σε εκραξα καταδευτερον ασε τις ειρωνιες για τους ομοιους σου μαλλον πρεπει να μαθεις να διαβαζεις και οχι να γραφεις απλως για να γραφεις ανουσια! αν προσεχες καλυτερα το παραδειγμα που δεν ανεφερα απλως αλλα εγραψα! ειναι γεγονος γιατι το εκανα αφησα free για καποιον που ειχε πραγματικα αναγκη προσβασης και ας μην το ηξερα σε φιλο μου γειτονα θα κολαγα πιστευεις????? δες τα γραφομενα σου και δες ποιος κραζει και ποιος παρεξηγειτε επι της ουσιας ολα τα αλλα ειναι απλως για να δημιουργεις εντυπωσεις και ναι ειδα ποσοι σου απαντησανε! αφου δεν μπηκες καν στον κοπο να το ψαξεις και απλα τα θες ετοιμα στο πιατο! ξερεις ποτε δεν θα τα ηθελες ετοιμα αν ρωτουσες παιδια πχ εχω βρει αυτα εδω αξιζουν για την δουλεια που τα θελω με λινκ απο το google πχ αλλα ειπαμε και θες να την πεις και να κραξεις και ετοιμα στο πιατο ! αυτα απλως δεν θα ασχοληθω ξανα διοτι δεν αξιζει ουτε λεπτο χαραμι για να σου γραψω μια προταση!!
Vasilis Iak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 καταρχην δεν σε εκραξα καταδευτερον ασε τις ειρωνιες για τους ομοιους σου μαλλον πρεπει να μαθεις να διαβαζεις και οχι να γραφεις απλως για να γραφεις ανουσια! αν προσεχες καλυτερα το παραδειγμα που δεν ανεφερα απλως αλλα εγραψα! ειναι γεγονος γιατι το εκανα αφησα free για καποιον που ειχε πραγματικα αναγκη προσβασης και ας μην το ηξερα σε φιλο μου γειτονα θα κολαγα πιστευεις????? δες τα γραφομενα σου και δες ποιος κραζει και ποιος παρεξηγειτε επι της ουσιας ολα τα αλλα ειναι απλως για να δημιουργεις εντυπωσεις και ναι ειδα ποσοι σου απαντησανε! αφου δεν μπηκες καν στον κοπο να το ψαξεις και απλα τα θες ετοιμα στο πιατο! ξερεις ποτε δεν θα τα ηθελες ετοιμα αν ρωτουσες παιδια πχ εχω βρει αυτα εδω αξιζουν για την δουλεια που τα θελω με λινκ απο το google πχ αλλα ειπαμε και θες να την πεις και να κραξεις και ετοιμα στο πιατο ! αυτα απλως δεν θα ασχοληθω ξανα διοτι δεν αξιζει ουτε λεπτο χαραμι για να σου γραψω μια προταση!! Δυστυχώς δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις και εμπειρίες ώστε να διαλέξω 2-3 και να σας τα προτείνω να μου διαλέξετε ένα. Αν ήξερα από αυτά δεν θα ρωτούσα καν. Επίσης στο topic ζήτησα λύσεις για το συγκεκριμένο θέμα μου και όχι συμβουλές δικαιοσύνης ή τύπου ψάξε στο Google. Καλή σου συνέχεια.
MiP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ πολύ για την εύστοχη απάντηση. Δηλαδή πιστεύεις ότι φταίει ο repeater που χρησιμοποίησα μόνο; Ή είναι και το Tp Link λίγο για τα μπάζα; γιατί θυμάμαι το είχα πάρει αρκετά φθηνό πριν πολλά χρόνια. Επίσης δεν έχω θέμα με το να πειράξω τον υπολογιστή και λόγω της κακής μου εμπειρίας με το προηγούμενο repeater λέω να κινηθώ σε κάρτα δικτύου. Με την κάρτα κατευθείαν ανιχνεύω τα διαθέσιμα δίκτυα σωστά; Εννοώ δεν χρειάζεται και κάποιο usb? Τέλος θα ήθελα να μου πεις αν αυτές οι 2 κάρτες θα έχουν μεγάλη διαφορά: https://www.skroutz.gr/s/433200/Asus-PCE-N15.html και https://www.skroutz.gr/s/9042802/Asus-PCE-AC51.html. Το Asus PCE-AC51 είναι αρκετά καλύτερο του Asus PCE-N15 κυρίως λόγου της μεγαλύτερης ταχύτητας που μπορεί να φτάσει (750mbps έναντι 300mbps).Πέρα από αυτό έχει και περισσότερα πρωτόκολλα ασφαλείας.Η κάρτα δουλεύει πολύ απλά.Την συνδέεις σε υποδοχή PCI-EXPRESS, κάνεις install τους drivers που περιέχονται στο κουτί, αυτή σου ανιχνεύει τα διαθέσιμα δίκτυα και συνδέεσαι σε όποιο εσύ επιλέξεις.Δεν χρειάζεσαι κανένα απολύτως USB παρά μόνο τις κεραίες που περιέχονται στο κουτί.
Vasilis Iak Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το Asus PCE-AC51 είναι αρκετά καλύτερο του Asus PCE-N15 κυρίως λόγου της μεγαλύτερης ταχύτητας που μπορεί να φτάσει (750mbps έναντι 300mbps).Πέρα από αυτό έχει και περισσότερα πρωτόκολλα ασφαλείας.Η κάρτα δουλεύει πολύ απλά.Την συνδέεις σε υποδοχή PCI-EXPRESS, κάνεις install τους drivers που περιέχονται στο κουτί, αυτή σου ανιχνεύει τα διαθέσιμα δίκτυα και συνδέεσαι σε όποιο εσύ επιλέξεις.Δεν χρειάζεσαι κανένα απολύτως USB παρά μόνο τις κεραίες που περιέχονται στο κουτί. Τέλεια. Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο. Ρόλο παίζει μόνο η ταχύτητα; Διότι π.χ. βλέπω την Asus PCE-AC55BT στα 43€ και την Asus PCE-AC56 στα 52€ ενώ η πρώτη έχει ταχύτητα 1200 Mbps και η δεύτερη 450Mbps. Επίσης είδα και την TP-LINK Archer T6E η οποία έχει 42€ με ταχύτητα 1300Mbps. Γενικά προτείνεις την Asus ως καλύτερη καταστευάστρια για τον συγκεκριμένο τομέα; Και αν, θέλω να μου συγκρίνεις αυτές τις 2: http://www.skroutz.gr/s/9042802/Asus-PCE-AC51.html http://www.skroutz.gr/s/8997934/Asus-PCE-AC55BT.html Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου!
MiP Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Η Asus PCE-AC56 έχει ταχύτητα 1300mbps Πηγή: δεςεδώ. Για την χρήση που το θες καλύτερα να μην προχωρήσεις σε αγορά μεγάλης αξίας.Με ένα πόσο maximum 40 ευρώ αγοράζεις πολύ καλή κάρτα δικτύου. Σε καμία περίπτωση δεν προτείνω μόνο την Asus ως καλύτερη κατασκευάστρια αφού και η TP-LINK έχει πολύ καλές και φθηνές κάρτες. Καλύτερα η http://www.skroutz.gr/s/9042802/Asus-PCE-AC51.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα