Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά εδώ και μερικές ώρες προσπαθώ να βρω κάτι αλλα μάταια ... Έχω τον υπολογιστή δίπλα μου και έχω παρατηρήσει οτι όταν καπνιζω ο καπνός μπαίνει μέσα στον υπολογιστή. Αυτό που θέλω να ρωτησω , επιραζει αρνητικά ο καπνός είτε από τσιγάρο είτε από ηλεκτρονικο τσιγάρο το σύστημα;

Δημοσ.

Ναι επηρεάζει αρνητικά. Η πίσσα κάθεται πάνω στα κυκλώματα και σχηματίζει ένα είδος παχύρευστης κόλλας, εξαιρετικά εύφλεκτης. 

Στα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν ξέρω τι παίζει, αλλά το κανονικό τσιγάρο αποδεδειγμένα πειράζει. Εχει ξεκινήσει φωτιές σε γραφεία.

Δημοσ.

Καπνιζω σαν φουγαρο αλλα καθαριζω τακτικοτατα ολες μου τις συσκευες. Και δεν μιλαω μονο για PC. Projectors, κονσολες, ηχοσυστημα. Μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο προβλημα που να οφειλεται στο καπνισμα, ουτε καποιο παραπονο απο ατομο που του εχω πουλησει συσκευη.

Τα πνευμονια μου απο την αλλη εχουν διαφορετικη αποψη. :(

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι, αν είναι να γίνει κάτι εξαιτίας του καπνίσματος, πιο γρήγορα θα το πάθεις εσύ απ τον υπολογιστή σου ;)

• Like 6
Δημοσ.

εδω δεν σκεφτεσε τα πνευμονια σου το κονσερβοκουτι σκεφτεσε?(και εγω καπνιζω σαν φουγαρο )

• Like 5
Δημοσ.

εγω που καπνιζω οχι σαν φουγαρο αλλα καπνιζω οχι ομως ενα πακετο την μερα ,  πλεον

περισσοτερο στεναχωριεμε με τις νεες φωτογραφιες πανω στο πακετο παρα για τον υπολογιστη μου η για μενα! 

να ταν μονο το τσιγαρο τοσα πραγματα καταναλωνουμε !!!

εδω εχουν παθει καρκινο ατομα που δεν το βαλαν ποτε στο στομα τους τι να λεμε τωρα αστο!

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες εγώ δεν καπνίζει συνέχεια ούτε 4 τσιγάρα δεν κάνω μπροστά στο πσ και γενικά δεν κάνω πολλά.. απλά είναι καινούριο και όσο ναναι θέλω να το προσέχω ????????????

Δημοσ.

Παίδες εγώ δεν καπνίζει συνέχεια ούτε 4 τσιγάρα δεν κάνω μπροστά στο πσ και γενικά δεν κάνω πολλά.. απλά είναι καινούριο και όσο ναναι θέλω να το προσέχω ????????????

μας δουλευεις σιγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πόσα τσιγάρα κάνεις ρε φίλε σε 2 ώρες που κάθεσαι στο πσ αν είναι δυνατόν

Αλλά και πάλι 5 τσιγερα την ημέρα τσουκου τσουκου γαμιεται το πσ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...